• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

sağolun teyzeleriay ay o doğum korkusu beni bitiriyo... evlenmedende ilk gece korkusu vardı uykularım kaçardı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

selam millet ne oldu bu siteye ya giremiyoruz girsekte açılmıyor gir çık bir hal oldum yahu:bbo: kafamçokkarıştı

hepinize teşekkür ederim kızlar. hoşbulduk.bebeklerimin cinsiyetleri biri kız ama diğeri yarın belli olacak sanırım...1 ay önce gittiğimde belli değildi.

ben geldım kızlar soyle bı bakıyım dedım...
sıtede sorun wardı gıremedım aksam boyunca...
zehra kız masallah bebegıne ya nazar degmesın :nazar:
kayra canım hosgeldın sende burda muhabbet gırla gıder hıc sıkılmazsın ıkızlerıne Allah uzun omurler versın...

cucus senın bebekınede masallah canım yaaa benımkı pzt en son gıttıgımde daha 370 gr dı sız nasıl kılo aldırdınız kız boyle :nazar:

Günayddın kızlarrrr biz oğlumla erkenden kalkdık daha gözümü açar açmaz tekmeleriyle ben burdayım dedi maşallah :CüvCüv: şimdi işteyiz biraz çalışıp anneannesi ile birlikte oğluşum için alışverişe gidicez bugün bakalım ne ciciler alıcazzzz..:nazar:

günaydın şubat anneleri,
kimsecikler yok henüz.
herkes uykuda çalışanlarda yolda sanırım. bugün babamız nöbetçi, o yüzden yine erkenciyiz.gece de başbaşayız kızımla.

özlemzafer günaydın,
demek tekmelerle uyandın, biz de dün gece eşimle müzikli bir yere gittik. kızım da içerde dans etti sanki.sesten çok etkileniyorlar ve tekmeler gittikçe sertleşiyor.haftamız aynı ,sen de farketmişsindir.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri opuyorumnanaktan bizim mesaide başladı

özlemzafer günaydın,
demek tekmelerle uyandın, biz de dün gece eşimle müzikli bir yere gittik. kızım da içerde dans etti sanki.sesten çok etkileniyorlar ve tekmeler gittikçe sertleşiyor.haftamız aynı ,sen de farketmişsindir.

günaydın canım evet tekmeler artık sertleşti ve gittikçe artıyor bazen birden tekmeliyor sıçrıyorum korkutuyor beni , ama çok güzel bir duygu onun içimde kıpır kıpır olması hareketsiz olmasında hareketli olsun razıyım ondan gelene , haftalarımız aynı seninkide pek bir oynak olcak galiba :emir_bebek:

Günayddın kızlarrrr biz oğlumla erkenden kalkdık daha gözümü açar açmaz tekmeleriyle ben burdayım dedi maşallah :CüvCüv: şimdi işteyiz biraz çalışıp anneannesi ile birlikte oğluşum için alışverişe gidicez bugün bakalım ne ciciler alıcazzzz..:nazar:

maşallah oğluşuna canım ya:nazar:oğlanların hepsi aynı galiba benimkide benden önce kalkıyor diyorum sen hiç uyumaz mısın biraz masa başında fazla kalsam kuvvetli tepik gezince hiç sesi çıkmıyor ama gamyoncuiremsu

maşallah oğluşuna canım ya:nazar:oğlanların hepsi aynı galiba benimkide benden önce kalkıyor diyorum sen hiç uyumaz mısın biraz masa başında fazla kalsam kuvvetli tepik gezince hiç sesi çıkmıyor ama gamyoncuiremsu

Sağol canım senin oğlusunada maşallah galiba hepsı aynı bende işyerindeyken eger gezınyıorsam sesi cıkmıyor , ama oturuyorsam baslıyor tekmelemeye , hatta bu sabah uyandım tekmesını hıssedınce eşime ya bu oğlan hiç uyumuyormu allah aşkına dedim eşimde gülüyor kaydirigubbakcemile3

Back
X