akarahancim limoncum massallah bebisleriniz kac haftalik...
sağol canım benim şu anda 23+6 ama dra gittiğimde 22+2 di 514 gramdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim şu anda 23+6 ama dra gittiğimde 22+2 di 514 gramdı
kızlar annem aradı az önce oda duymuş bimdeki şeyleri sabahtan üşenmemiş gitmiş almış canım anacığımŞeniz zaten bir görseniz neler almış salı günü söylediğimden beri cinsiyeti çarşıyı taşımış dün gördüm doğsalarda birde üzerlerinde görsek onları görünce heveslendim valla:Saruboceq: alkisalkisalkis
artık ne yüksek ne alçak yastık farkediyor ne yan çevirmek farkediyor canıma yetti valla dedim bu gidişle bebekle ben seninle aynı odada uyuyamayız- aaa alışır o da dedi komediye bakar mısın :)
canım ben bir aydır cemile hanımı görmüyorum ben de unuttum valla yüzünü. bu pazartesi ayrıntılı ultrasondan sonra onunla randevum var. inşallah sonuçlarım güzel çıkar benimki iyice tekmelemeye başladı geçen yatarken karnım hopladı çok hoşuma gitti.
aryaa mrb cnm. sen nasılsın. sanırım ahmet bey'e gitmeye başladın. nasıl memnunmusun canım ? bebiş nasıl ?
kızlar nasılsınız? çoookk uzun zamandır yazamıyordum. memleketteyken girip okuyodum arada ama yazamıyodum pek. şimdi geldik evimizdeyiz. sizler nasılsınız? umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir. özledim sizi hemde çooooooookkkkkkk....
nasıl canım beğendinmi ben hala göremedim bugünde göremem onun için size soruyorum merak ettim bebişimin battaniyesini
güle güle giydir canım benim annemde öyle kız kardeşimle beraber daha cinsiyeti kesin değildi o zaman başladılar almaya sarı yeşil olarak benden çok şey almışlar oğluma annem şimdide örgülere başlamış yelekler süveterler hırkalar patikler bana bişey bırakmıyorlar valla
AKARAHAN senin ikinci bebeğinmi
resimdeki bebek çok güzel o kim
deneyeceğim canım. inşallah başarabilirim. bugünden itibaren ilgi alaka yok. gerçi ben ilgilenmediğim günlerde keyfi çatıyor rahat rahat uyuyor ama bakalım işe yarayacakmı CADIARZU
evet seviyorum :çok üzgünüm: sevmesem bunları yaşamazdım belki :mymeka:
sağol teyzesi sizde güle güle giyinhihoyyyt evet ya anneler teyzeler öyle onlarda çok istiyorlardı kız olmasını üzüldüler biraz ama dünyanın şeyini almışlar kaynama gelince tek oğlumuz var ismimizin konmasına özeniyoruz diyorlar oğlanda olacak pek gururlular soyismimiz yaşayacak diye:1ninca: ama ne bana hayırlı olsun diyen varda nede bir çöp alan uyuz ediyorlar beni almasınlar zaten düşüncesizlerklava:
ah be canımm benimde öle anam kardeşlerim özeniyolar teyseleri nasıl oldu bebek nasıl usg göntüsü varmı die soruyolar ama halalarından tık yokk babannesi özeniyo örüyo bişiylerde aman zaten almasınlar herkesin aldığı şeyi beğenmem ben alıcklar sonrada ben aldım diceklerr
biz şuan 22+0 olduk canım. doktora gittiğimde 20+6 idik canım.