2010 Şubat Anneleri

güle güle giydir canım benim annemde öyle kız kardeşimle beraber daha cinsiyeti kesin değildi o zaman başladılar almaya sarı yeşil olarak benden çok şey almışlar oğluma annem şimdide örgülere başlamış yelekler süveterler hırkalar patikler bana bişey bırakmıyorlar valla

artık ne yüksek ne alçak yastık farkediyor ne yan çevirmek farkediyor canıma yetti valla dedim bu gidişle bebekle ben seninle aynı odada uyuyamayız- aaa alışır o da dedi komediye bakar mısın :)

kız o elde olan bişey değildir cnm ya.aslında zararlıymış bir dr gitmesi kendi sağlığı içinde iyi olur.ama kızından ayrı yatıcağını sanmıyorumkaydirigubbakcemile3 sizin bebişe belki ninni gibi gelirkaydirigubbakcemile3

cimcimeye bak sen benimkide hoplatıo öle çok gülüyorum.benim hiç aramadı cemile hnm neden gelmedin die.kadın yoğunluktan farketmemiştir bile.cnm sen girmiştin ayrıntılıya?

aryaa mrb cnm. sen nasılsın. sanırım ahmet bey'e gitmeye başladın. nasıl memnunmusun canım ? bebiş nasıl ?

hoşgeldin cnm.evet ahmet beye başladım ben de 2 kez giittim özeline gidiyorum şimdi 26 sında tekrar gidicem.çok sakin bir dr ve hastalarıyla tokalaşıo hiç kasıntı değil ne sorsan cvplıo hatta beklio daha birşeyler sor die.ben memnun kaldım sadece medical hakkında eendişelerim var o da hiç daha önce gitmediğim için.doğum fiyatlarıda çok iyi geldi bana.senin nasıl gidio sen ahmet beyi kimden duydun?

sağol teyzesi sizde güle güle giyinhihoyyyt evet ya anneler teyzeler öyle onlarda çok istiyorlardı kız olmasını üzüldüler biraz ama dünyanın şeyini almışlar kaynama gelince tek oğlumuz var ismimizin konmasına özeniyoruz diyorlar oğlanda olacak pek gururlular soyismimiz yaşayacak diye:1ninca: ama ne bana hayırlı olsun diyen varda nede bir çöp alan uyuz ediyorlar beni almasınlar zaten düşüncesizler klava:

Hiiiç sende istifini bozma sen öle san keyifmi çatcak...acabaaaa.....bence durum garip gelcek ona.............sen keyfine bak güselim ye yemeğini bak oğluna sen büyüt miniğini afedersin e....k gibi akşam eve gelcek sana ve bebğine bakmak zorunda o düşünsün buna ne olduda ban bakmıyo artık.................

Ya akpakcım ağırmı olyo bilmiom ama valla çok sinir oldum seninkilere seni düşündüğümden yaızyorum valla.......o kene ....kayınçonu diyorum hele onu hiiiiç takma yere gelince azarla""""""sen bana baksana çörünü çöpünü ortada bırakma benim halim belli de""""""""""""":1ninca::1ninca::1ninca:

ah be canımm benimde öle anam kardeşlerim özeniyolar teyseleri nasıl oldu bebek nasıl usg göntüsü varmı die soruyolar ama halalarından tık yokk babannesi özeniyo örüyo bişiylerde aman zaten almasınlar herkesin aldığı şeyi beğenmem ben alıcklar sonrada ben aldım diceklerr

anneanneler başka oluyor gerçektende benim de annem kardeşim birsürü şey almışlar kardeşim hele para biriktiriyor doğunca hediye alabilmek için..

öyle canım herkesin zevki bir olmuyor görümcem bir hastane çıkışı almış siyah beyaz çizgili kapkara bişey ben gene bebekte cıvıl cıvıl renkleri severim e bişeyde diyemedim hoşumada gitmedi değiştireyim dedim oda ayıp olacak valla ne yapcam bilmiyorum giydirmek gelmiyor açıkcası içimden birde daha şimdiden rengi solmuş gibi

Kızlar valla ben de eşimle geçen bayram aldık cicilerini kızımın böle hastane çıkı tam takım varya zıbıdı önlük patikli pijaması şapkası iç zıbın 4 tane falan onlar birarada zaten....1 battaniye kalın olandan 2 tane penye battaniye 5 tane çıtçıtlı badi havlu tulum aldım bilmiom az gelirse ekleme yaparım...........

ya ben 7. ayda karyolasını odamıza yerleştirelim diyorum eşime çünkü doğum zamanı telaş olcak annem yaşlı kayınvalidem yaşlı ablamda öle güçlü biri deil kaldırıp indirsin 7. ayda karyolayı aldırcam doğuncada odasını alırız diyorum mantıklımı sizce

canlarım ben geldim nasılsınız..
Burcu sen al kuzum beğenirsen bende alayım çınarıma bu takımdan.. hiçbişeyi yok henüz yavrumun.. bir yerden başlamak istiyorum artık

canlarım ben geldim nasılsınız..
Burcu sen al kuzum beğenirsen bende alayım çınarıma bu takımdan.. hiçbişeyi yok henüz yavrumun.. bir yerden başlamak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…