2010 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız? çoookk uzun zamandır yazamıyordum. memleketteyken girip okuyodum arada ama yazamıyodum pek. şimdi geldik evimizdeyiz. sizler nasılsınız? umarım herkes iyidir. bebişlerde iyidir. özledim sizi hemde çooooooookkkkkkk....

Fatoşcum çok sevindim cnm ayrıntılının güzel geçmesine. gözünaydın.

merhaba.. hoşgeldin..

kızlar kötü oldum ben yaw. kabusum geri döndü, istifra ettim ve kötü hissediyorum kendimi. mafoldumben yatayım biraz. :bbo:

ay millet kurtarın beni artık işi bırakacak hale geldim öfffffffffffffffffffffffffffff ya ne bitmez iş bu kollarımda acıyor mafoldumben mafoldumben

aryaa mrb cnm. sen nasılsın. sanırım ahmet bey'e gitmeye başladın. nasıl memnunmusun canım ? bebiş nasıl ?

ya kızlar bu arada asgari ücretli çalışan biri ne kadar doğum parası alıcak bilgisi olan varmı ?

Canım çalışmadığın süre boyunca SSK yatan ücretinin belli bir kısmını alıyorsun tamamını değil 2/3 si kadar da az değilmiş diyor alanlar. Farklı bir hesaplaması var. Doğum iznin bittiğinin ertesi günü gidip ssk ya başvuruyorsun. Onlar da 2-3 gün içinde yatırıyorlar ptt şubelerinden alabiliyormuşsun. Bi de bir defaya mahsus olmak üzere süt parası diye bir para veriyorlar 50 TL.

Ay sormayın kızlar ben de horlamışım iki gece uyutmamışım kocişimi:kedi: Hatta ilk gece hadi canım o kadar çok mu horladım falan dedi diy ikinci gece sesimi kaydetmiş kocam Ah oğlum ne hallere koydun benikaydirigubbakcemile3

Maalesef canım insanlar mağdur olmasın diye ay ay verseler ne güzel olurdu. İşte ben de şirketimle konuşcam onlar bana maaşımı versin ven izin bitiminde onlara vereyim diye. Bir çok yer bu şekilde yapıyor.

varmış canım gittim aldım olsun yine iyi erken haberim oldu

Ben bulamadım son bir taneyi kadın almış gidiyordu o da sırf pembeydi zaten:çok üzgünüm: Uyku tulumu hiç yoktu. Battaniyeyi kadını elinde gördüm fena değildi.

limon hoş geldin canım neler yapıyosun bebiş nasıl

hoşbuldum canım. ne olsun uzun süredir annemlerde kayınvalidemlerde kaldık. şimdi evimize geldik canım. bebişi iki haftadır görmüyorum. en son gittiğimde 400 gr olmuştu. oda iyidir inşallah. haftaya kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek. sen nasılsın tatlım? bebiş nasıl ?

ne güzel canım gezdiniz değişiklik olmuştur sizin için iyiz bizde en son 6 ekimde gördüm bende oğlumu 514 gr 27 cm olmuştuk git bakalım kendi druna bak bakalım kocaman olmuştur

arkadaşlar bim deki ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? alanlar ve almayı düşünenler (kaldıysa tabi :) )

ne güzel canım gezdiniz değişiklik olmuştur sizin için iyiz bizde en son 6 ekimde gördüm bende oğlumu 514 gr 27 cm olmuştuk git bakalım kendi druna bak bakalım kocaman olmuştur

evet canım özellikle bana çok iyi geldi. dediğin gibi değişiklik oldu canım. maşallah oğluşun çok büyümüş canım. umarım bizimkide büyümüştür. allah hepimizinkilere sağlık versin canım. hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.opuyorumnanaktan

arkadaşlar bim deki ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? alanlar ve almayı düşünenler (kaldıysa tabi :) )

benim kız kardeşim battaniye aldı bana ama ben daha görmedim arkadaşlardan alan var çok kötü değilmiş çok kalitelide değilmiş idare eder diyorlar kullanılacak gibiymiş bimin internet sitesinde gösteriyor

Ben bulamadım annem bulmuş almış şimdi ne çok kötü ne çok iyi dedi ben de akşama görcem. Uyku tulumu güzel dedi annem. Ona da akşama kalırsa ben bakarım artık dedim.

kızlar annem aradı az önce oda duymuş bimdeki şeyleri sabahtan üşenmemiş gitmiş almış canım anacığımŞeniz zaten bir görseniz neler almış salı günü söylediğimden beri cinsiyeti çarşıyı taşımış dün gördüm doğsalarda birde üzerlerinde görsek onları görünce heveslendim valla:Saruboceq: alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…