valla cnm elımden geldıgınce dikkat etmeye çalışıyorum gerisi allahın takdırı artıksaol hayatım sen nasılsın dikkat ediyon dimi
demek tek değilmişim
bu daha kötü tabiki
aah bu erkekler
bilmem ki hata nerde
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın...
ben bankadaydım canım ozel bı bankada calısıyodum ılk 3 ay yatmak zorunda kaldım dusuk tehlıkem wardı o donemde mudurum kem kum yaptıgından ısten cıktım bende...
demek tek değilmişim
bu daha kötü tabiki
aah bu erkekler
bilmem ki hata nerde
camdankalp gittin mi bim'e.kalmış mı? burda birkaç arkadaş yazmıştı ben de tekrarlamıyım demiştim. bakacağını bilseydim hatırlatırdım valla, kusura bakma canım
fatos canım 26 sında gıdıcem tekrar kontrole haftaya pzt gunu doktor kendı 4 boyutlu bı yere yonlendırıcegını soyledı... daha gırmedım meraktan da catlamak uzereyım...
valla garip hissediyorum bugün kendimi. salak gibiyim. bi duş alıcam birazdan, kendime gelirim herhalde.
sağlığın herşeyden önemli güzelim. iş bi şekilde olur allah izin verirse. canım sıkkın zaten gelsem senin şu müdürü bi güzel dövsek.klava: ne iyi olurdu. rahatlardım kız. kaydirigubbakcemile5
anladım canım merak etme çoook iyi ipek kızın
varmış canım gittim aldım olsun yine iyi erken haberim oldu
burcu anam sen burdamıydın kız nasılsın canım bebısın kızın nasıl?
buralardayım Zeynepciğim ama pek yazamıyorum sadece atlamadan okuyorum.kızım iyi Çarşamba mobilyasını da aldık içimde kıpır kıpır sevindi herhalde zilli.sen nasılsın canım senin ayrıntılı haftaya dimi.
akpak cınsel hayat bızdede hamılelıgın basından berı sıfır... esımle dun konustum hatta bu konu bana dokunuyodu oturdum agladım oda noluyo falan dedıgınde konustuk ıste... ılk zamanlar yasaklıydı sımdı normal ama oda ıstemıyo yanasmıyo... bende dusunuyorum onunda etkısı wardır dıye ama napalım canım ya keyfı degıl kı sonucta ıkımızınde bebegı tasıdıgımız...
aman ne bıleyım...
varmış canım gittim aldım olsun yine iyi erken haberim oldu
güzel mi?
bende alsam mı tavsiye eder misin? fisfisfis
bızım hormonlar terse calısıyo heralde kız :hulya:
güzel mi?
bende alsam mı tavsiye eder misin? fisfisfis
aman bırak dokunmasın benim canıma minnet bu ara bi soğudum sorma.
camdankalp canım bimde bel yastığı da varmış baksaydın.
şimdi internetten gördüm.
bebek uyku seti de 15 tl çok uygun değil mi? nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?