selam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...
merhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş
Arkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.
Umarım herkesde de güzel, hayırlı haberler vardır...
selam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...
maşallah tosun paşayaay bizim topiğin bebişleride anneleride hızla büyüyor :CüvCüv: aman hepimize maşallah nazarlardan korusun Rabbim hepimizi :Saruboceq:
Masallah tontisinemerhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş
Oglusunada MasallahArkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.
DOĞAR CANIM MERAK ETME ZAMANI GELSİN HADİ GÖZÜN AYDIN TATLIM MAŞALLAHmerhba kızlar ben geldim... bugün doktora gittim kzımız 1 haftada 250 gr almış olmuş 950 gr. valla şişko bi kız olucak ben nasıl doğurucam bilmiyom.. şeker testini pazartesine yapıcakmışız aç gidilcekmiş
CANIM YOKSUN NE ZAMANDIR NASILSIN MAŞALLAH OĞLUŞUNA İNŞALLAH SONUÇLARIN İİ ÇIKAR.Arkadaşlar Merhaba uzun süredir giremiyorum ama ben iyiyim. Küçük tontiş oğlum da iyi çok şükür. Bugün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları doktoum telefon ile söyleyecek. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Oğlum da 850 gr 32 santim olmuş :)) Bizden haberler bu kadar.
HOŞ GELDİN CANIM SAĞLIKLA GELSİN KUZULARINselam kızlar...... ben normalde mart annesi olmam gerekiyor ama......ikiz olduğumuz için şubatta gelir diye düşünüyorum...
SELAM AYKIZMMerhaba kizlar nasilsiniz
pek geçmisi okuyamadim ama insallah herkez iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?