Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala takmayın kızlar biz kavga ederiz yarım sat gecmez barisiriz ama insanin o an siniri bozuluyo takıyo kafaya tabi merhaba hepinize kızlar insallah herkez cok iyidir
canim seninki kac haftalik...duygusuzduygu tatlım ay allah nazardan korusun benimki 1 sat gecmiyo hep hareket te 2 gecedir geceleride uyutmuyo hep kıpır kıpır esim bile hisediyo bazen disardan vurusu gorunuyo bizim
gidenlere güle güle
gelenler hoşgeldiniz
yarın bende doktura gidecegim
sabah randevümüz var
öğleden sonra girerim inş.
inş. birşey yoktur bebişimizde.
himmm ay bende diyorumm babasi gibi tembel olcak hic oynamiyor diyeeee kaydirigubbakcemile3 babisimiz duymasinnnnn hihoyyytDuygu canım benim kızım olacak inşallah. Hareket ediyo ama düzensiz. Dışardan da hissedilmiyo daha teyzesi. Canım sen de takma fazla bu konuyu. bir kaç hafta sonra tepikleri yemeye başlayacağız.
ayyy canimmm hadi hayirli haberler!kızlar öpüyorum hepinizi ben kaçıyorum dua edin yarın doktora gidiem şeker felan çıkmasın ayyy dellenirim...... sizi seviyorum şubat annişleri
dışarıda ellerini yüzüne gözüne sürmezsen ve tuttuğun yerlere dikkat edersen bir de gelince eve hemen ellerini yıkarsan.. ben öyle yapıyorum da tedbir bizden takdir Allahtan
grip aşısı olmayı düşünmüyorum..