- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten
canım geçmiş olsun bundan sonra dikkat et.bol bol dinlen....
kızzlar herkese merhaba..
az önce doktordan geldik, kızımı gördüm uyuyordu, yandan profilinden gördüm ağzı burnu maşallah herşeyi belliydi nep net gördüm babası yok ya yanımda çektim fotosunu babasına attım mms le ayy bu kız bana çok magandalık yaptırıcak nolcam ben yandım diyor yaa. :)) az gülmedim..
kilosu 480 gr olmuş maşallah.
bide size çok önemli bişey sölicem, doktor bana baya kzdı neden biliyomusunuz balık yağı hapı kullanıyorum diye..
bebeğine faydalı olsun diye kullanıyosun ama bilmeden ona zarar veriyorsun haberin yok, öyle ne olduğunu bilmediğin yapay şeyleri neden içiyorsun onların ne olduğu bile belli değil izinli mi değilmi belirsiz dedi..
onun yerine günde 2 ceviz ye omega 3ünü zaten almış olcaksın dedi, bende hemen gelince çöpe attım. artık balık yemeye karar verdim, ve günde 1 avuç ceviz yicem..
maşallah kınızna canım....bende ceviz yiyorum.benim doktorda önermiyor böyle şeyleri...
ya kızlar tatlı yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum..sizdede böyle olan varmı...