• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

meleksen cnm şimdi gördüm yazdıgını kusura bakma tatlım benım doktorum daha önce hiç eş aşagıda filan demedi birden kan gelınce çok korktum ama dedigin gibi yukarı çıkma ihtimali var umarım senınde sorunun çözülür atlatırız hep birlikte

çok çok sagolun kızlar ya destegınız benı nasıl mutlu edıyor anlatamam rabbim hepimiizin bebgini korusun sorunsuz atlatalım inş. şu hamılelık sürecinii

sagol cnm valla hiç bişey bebgımden önemlı degıl isterlerse benım için pis desınler umrumda degıl banada yardımcı olacak kımse yok ama eşim sagolsun hiç bişey yapma ben yaparım diyor artık haftada bir beraber yapacaz şu 3 ayı atlatacaz inş. beraber sende öle boşver işi gücü dinlenmene bak bebklerımız iyi olsun yeterkı

evet güzelim bende öle diyorum Allah bebeklerimizi sağsalim versin elimize hep yat sen ayakları yukarı kaldır yastık falan koy altına

bu arada ben yazamıyorum kızlar arada kadınlar kulübü kullanılamıyomu ne bişey yazıyo... sizede oluyo mu bana özel mi... dışlanıyomuyum ne...:(((

Servis dışı falan dedi bana da oldu merak etme dışlanmıyorsunkaydirigubbakcemile3

mydarlig.. bayıldım ben ne harika birşey bu.. bebekler için herşey ne kadar güzel ne kadar sevimli değil mi insanın herşeyi alası geliyor

arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:

eliscim benim genelde göbek çevresinde dolanıyo çok nadiren aşağıya inyo minik kedim indiği zaman da gel kızım gel annecim sen orda gezme diyorum geri çıkyo yukarı pisiciğim

canım çok kanama olursa bebeğim sezeryanla alınıcak yazmışsın nasıl alınıcak anlayamadım ben...çok küçük değilmi daha canım... Allah korusun Allah göstermesin inşallah.. hayırlısıyla vaktinde sağlıklı gelsin... :Saruboceq: çok dikkat et dinlenmene bak canım sen... bol bol istirahat...
evet cnm çok fazla kanama olursa alacaklar çünkü anneninde hayati tehlikesi oluyo şu anda olursa alacaz zaten bu haftada dogan bebgın yaşama şansı yok dedi acıldekı doktor iböle bişeyi düşünmek bile istemıyorum rabbıme emanetiz artık

sakın korkma canım bol bol dinlen
Allah korusun ikinizide eğer 2 ay sonra bebişi alsalar bile 31 haftalık olcak
yani bayağı büyümüş olacak
evet canım şu riskli günleri bi atlatsak hayırlısıyla
canım benim geçmiş olsun.. bunların hepsi geçecek allahın izniyle. anne olmak kolay değil biliyorsun. sadece bebeğimiz doğunca değil hamileliğimizin başından beri anneyiz. herşeyden tedirgin oluyoruz. ama geçecek hepsi geçecek.. çok güzel günler bizi bekliyor inşallah.. sevgiyle kal sen ve bebeğin

sagol cnm güzel temmenilerin için annelık gerçektem kolay degıl bide ben 4 senelık evlıyım ve evlendıgım ilk günden beri çocuk diye delırıyorum ilk ebbgımı 2.5 aylık kaybettim bunada bişi olursa dayanamam allah korusun allah hepimizinn bebgını korusun

eliscim çokmu yoruluyosun acaba ...ama belki normaldir aklını karıştırmayım güselim

mydarlig.. Bayıldım ben ne harika birşey bu.. Bebekler için herşey ne kadar güzel ne kadar sevimli değil mi insanın herşeyi alası geliyor

canım bunu ben kendim yapmayı düşünüyorum elimden gelir yaparım bakalım malum bizim buralarda bu tarz şeyleri bulabiliriz başlıcam alıp

arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:

canım korkutmak istemem ama yinede ihmal etme bende çok aşagıda hissediyorum doktoruna sor bu durumu mesela benım haftamdakı hamılelerin bebegı tam göbek hizasındayken benım göbegim çok aşagıda umarım senınkınde hiç bir sorun yoktur herşey normaldir

inş. bugün fatoş selda ve fikirevinden ve doktora gidecek diger tüm arklarda iyi haberlerle dönerler:Saruboceq:

canım ben çok beğendim ya aklımdada böyle bişey yapmak var benimde ... çok sevimli cidden ayyyyyyy artık o günler hayırlısıyla bi gelsin ya... her geçen gün daha bi artıyo özlemimmmmm...

canım 1 gün var aramızda... benimde bazen çok aşağıdan dediğin gibi vuruyo bazende göbek deliği mesafesinden vuruyo... belli olmuyo dolanıyo içerde... pozisyonu nasılsa ona göre... nasıl rahatsa öyle duruyo içerde... seninki ayakta horon tepiyo demek aşağı aşağı vuruyo kaydirigubbakcemile3

eliscim benim genelde göbek çevresinde dolanıyo çok nadiren aşağıya inyo minik kedim indiği zaman da gel kızım gel annecim sen orda gezme diyorum geri çıkyo yukarı pisiciğim

simdiden soz dinlemeyi ogrettin yavruna heee,aferin sana,saglikla gelsin pisicigin iyisallah,,,opuyorumnanaktan

eliscim çokmu yoruluyosun acaba ...ama belki normaldir aklını karıştırmayım güselim

bilmiyorumki canim,3 yasinda oglum var pek oturmam yok yanikafamçokkarıştıee bide okula gidince firsat bu firsat diyip saldiriyorum ev isine,,,23 unde kontrolum var,sorucam doktoruma,soylerim sizede,,optum bebegimopuyorumnanaktan

bende bebişin hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum
bazande cok nadir midemin önündeymiş gibi geliyor
doktora sormadım ama bi gariplik olsaydı ultrasonda belli olmazmıydı
doktor hersey yolunda gidiyor dedi:uhm:

Valla kızlar böle giderse ben bu topikten ayrılcam bi soru soryorum kimse cevap vermiyo bu forumun amacı birbirimize yardımcı olmak sanırm ama sorularım yukarıda kaldı kimse cevap yazmadııııı

yani topik amacındamı bilmem bazen şüpheye düşüyorum :umursamaz:

canım 1 gün var aramızda... benimde bazen çok aşağıdan dediğin gibi vuruyo bazende göbek deliği mesafesinden vuruyo... belli olmuyo dolanıyo içerde... pozisyonu nasılsa ona göre... nasıl rahatsa öyle duruyo içerde... seninki ayakta horon tepiyo demek aşağı aşağı vuruyo kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

valla oyle horon tepiyo,aman saglikli olsunlarda,iyisallahyerimseniben1 gun heee,bakalim kim once doguracakkaydirigubbakcemile3

bende bebişin hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum
bazande cok nadir midemin önündeymiş gibi geliyor
doktora sormadım ama bi gariplik olsaydı ultrasonda belli olmazmıydı
doktor hersey yolunda gidiyor dedi:uhm:

doktorun yolunda hersey diyosa,gerisini merak etme,bise olsa soyler dimeyerimseniben

canım benim dr. unda bi garipti usg siz ama sanırım öyle oluyo... çünkü adam yaptığı herşeyi aşama aşama anlattı bana... ben bişey anlamadım gerçi o ayrı ama en azından anlattı... onlar o usg den anlama eğitimide alıyolar demekki ayrıyetten... şaka bi yana pipi olayına koptum ya... olabilirmiki:))) boşuna değil sen pembe hariç diğer renklerde aldın hep kıyafetleri... tedbirli olmak lazım galiba... benim malum hepsi pembe.. allahtan ayrınrılıdada kız dedi dr.:))) seldayı bende arıycam canım... inşallah hayırlı haberlerini duyarız... Allah yardımcısı olsun onunda oğluşununda....

valla pipi olayına bende koptum kociş ise deli oldu ne diyoo bu ya diyo yazık şok oldu valla 2 hafta sonra gittiğimde özellikle resmini çekin diycem emin olmak istiyorum erkek ise kız diye seviyoruz bebeğim de ne diyo annemle babam diyorlardır.

dün hastaneden çıkınca birde gittik mobilyasını aldık kızlar beyaz aldım gerci cinsiyet durumuna göre kapaklarına renk attırıcam ben kız olduğuna eminim ama olsun 2 hafta sonra kesin emin olalımda sonra devam ederiz.mobilyalar çoook güzel ve 5-6 yere girdik hepsi bian önce yapılsın 2-3 ayda zaten kokusu ancak geçiyor dedi ki doğru komşum 5.ayında eve kurdurmuştu mobilyayı.ben daha ağırdan alıcam bitimi 1 ayı bulur.

slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten

ayyy ben dün yoktum konuyu ancak algılıyabildim geçmiş olsun canım aklından kötü geçirme sakan evin-işin sonu gelmiyor yap yap aynı hepsini boşver yat dinlen yat yat insan sıkıyor ama aç tv yi izle 10-15 gün yatsan düzelir en azından 2 ay daha dayansın bebiş sonrası kolay iş 2 ay sonra sezeryanla alsalarda korkacak birşey yok erken doğum dedikleri olay 7. aydan başlıyor zaten.çok çok geçmiş olsun.

çok güzel fiyatıda iyiymiş sonradan sepeti şampuan -pudra için kullanırsında komidinin üstüne güzel oluyor.

Back
X