günaydın kızlar,
sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..
Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??
geçmiş olsun canım..
Kızlar dün gece büyük bir korku yaşadım allahım kimseye yaşatmasın, tuvalete gitmiştim peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı erken doğum yapıyorum herhalde diye ağlamaya başladım eşimde çok korktu hemen apar topar acile gittik , kızımın kafası yukarıda göbek deliğimin az yukarısında ayaklarıda kasıklarımdaydı doğum pozisyonunda değildi açılmada olmamıştı çok şükür ,rahimde bir kanama olmamış idrar yolları kaynaklı olabilir dedi seyahat,ilişki,ağır kaldırmak, çok iş yapmak,vede sırtüstü yatmak yasak şimdi çok şükür iyiyim sadece kasıklarımda bir ağrı var oda kızım ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyormuş o yüzden aman kızlar bişey olmaz deyipte kendinizi çok fazla yormayın dikkat edin kendinize ne olur.
geçmiş olsun canım, o kadar da yorma kendini, perde falan asılır mı ayol..
Kızlar ben kilo alamıyorum ya...İki aydır aynı kilodayım.Hatta bu sabah tartıldım eğer tartı doğruysa biraz da vermişim sanki :sinifsinif:
canım bence bebiş sağlıklı ise, hiç dert etme, kendini şanslı gör..
tabiki canım ne öğrenirsem aynen ertesi gün tüm bilgiler sizde...
:lepi:
bende üye oldum bendeee kıskanç mıyım neyimmm:roflol::roflol:
bendeeeeeeeeeee :icecream: