• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

valla bende başlıcam olmuyo böle tüm gün oturuyoruz zaten

Başla iyi olur canım, hem normal doğum düşünüyorsan çok kolaylaştırıyormuş yürüyüş.

Hepiniz çok sağolun kızlar iyiki varsınız şimdi kendimi dahada iyi hissediyorum hepinizi çok seviyorum ...

Bende sizleri çok seviyorum aile olduk burada :nazar:

kızlar bu arada bende yuruyuslere basladım. kocısle gun asırı cıkıp 45 dk-1 saat falan yuruyoruz...
tavsıye ederım cok ıyı gelıyor ınanın bı kac gundur de cok uyumayı bıraktım daha erken kalkmaya calısıyorum kalkıp dus alıyorum hemen daha ıyı oluyor ınsan ıyıce mayışmıştım ıyı oluyo :lepi:

Ben en fazla yarım saat yürüyorum ama zamanla artırabilirim, geçen aylarda bende müthiş uyuşuk olmuştum ama şimdi iyiyim çok şükür :nazar:

Canım ben 71 le hamile kaldım. İlk üç ay 3 kilo verdim. Şimdi bebekten önceki kilomdayım. Doktor bebk iyi diyo ama ben evham yapıyorum işte acaba bebek beslenmiyo mu zayıf mı kalıyo diye.Kilo alamamayı dert edeceğimi hiç düşünmemiştim:ecrin_bebek:

Bebeğin iyiyse hiç dert etme canım, doktor ablama sorun yok diyor sürekli.

havvacım sagol canım...
kıloyu dert etme canım benım yeterkı bebısın ıyı olsun... 6 aydan sonra ıster ıstemez alıcaksın zaten...

İnşallah artmaz canım, başka yasak varmı banyo gibi falan

baska bısey yok canım,sabah dus alıp gıtmıstım ben hanı belkı su degdırme falan der dıye,ama oyle bısey demedı...
sadece sısıp kızarabılır agrı yapabılır bı kac gun uzerıne yatma ve kaşıma dedi o kadar...

ben de burdayımmmm :)) artık hamile pantolonu giyiyorum :)) ilk defa göbeğim var yaw..

baska bısey yok canım,sabah dus alıp gıtmıstım ben hanı belkı su degdırme falan der dıye,ama oyle bısey demedı...
sadece sısıp kızarabılır agrı yapabılır bı kac gun uzerıne yatma ve kaşıma dedi o kadar...

Bende yarın gidip yaptırsam bari şu aşıyı, nasıl agrı sızı varmı

ben de burdayımmmm :)) artık hamile pantolonu giyiyorum :)) ilk defa göbeğim var yaw..

benimde artık giysilerim dar gelmeye başladı, benimde hamile elbisesi almam lazım

nasılsınız kızlar
biz çok şükür iyiyiz
buralardada hava kötü yagmur yagdı yagacak.
yürüşümü yaptım geldim.
açıktım biraz
oüluşumun hareketlerini hissediyorum yavai yavaş
pıt pıt yerim ben onu
bana bu duyguları yaşattığın için şükürler olsun Allahım.

nasılsınız kızlar
biz çok şükür iyiyiz
buralardada hava kötü yagmur yagdı yagacak.
yürüşümü yaptım geldim.
açıktım biraz
oüluşumun hareketlerini hissediyorum yavai yavaş
pıt pıt yerim ben onu
bana bu duyguları yaşattığın için şükürler olsun Allahım.

hosgeldın canım opuyorumnanaktan
bende kucuk gaz donmelerı hıssedıyorum kızım burdayım dıyooo :nazar:
masallah bebeklerımıze kız :nazar:

kızlar şimdi memorial hastanesinin doğuma hazırlık kursuna yazıldım... doğumdan emzirmeye kadar her şey öğretiliyormuş... ister tek git ister eşinle... süper ya... gelmek isteyenlere her perşemde 18:30-20:30 saatlerinde okmeydanı memorial hastanesinde... ücretsiz... kayıt yaptırmak isterseniz 444 7 888

hosgeldın canım opuyorumnanaktan
bende kucuk gaz donmelerı hıssedıyorum kızım burdayım dıyooo :nazar:
masallah bebeklerımıze kız :nazar:

haklısın canım maşallahhh onlara
bebişlerimizin beyin gelişimi için ceviz ve badem diyorlar
düzenli yiyormusunuz.

kızlar şimdi memorial hastanesinin doğuma hazırlık kursuna yazıldım... doğumdan emzirmeye kadar her şey öğretiliyormuş... ister tek git ister eşinle... süper ya... gelmek isteyenlere her perşemde 18:30-20:30 saatlerinde okmeydanı memorial hastanesinde... ücretsiz... kayıt yaptırmak isterseniz 444 7 888

ya ben ısterım ama uzak kacıyo bıraz zeytınburnundayım ben... esımden arabayı alır gelırım ama ılerleyen zamanlarda arabada kullanamam kı o zaman nasıl yapıcam :çok üzgünüm:

aaa volescim nekadar şanslısın
benim burda hiç öyle kurslar yok.
öğrendikleirni bizle paylaş burda olurmu canım
.

Back
X