- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoşum sağol canıminşallah canım inşallah temiz çıkar hakkınızda hayırlısı
esmacım çok sevindim inanki kendi eşim bulmuş kadar sana dediğim duayı yapmışmıydın senn
sağol canım amin inş.. bebiş uğurlu gelicek ailemize inş. eşimin işi krizden dolayı evlendiğimizden beri kötü gidiyodu çokşükürçok sevindim canım inşallah olur testleride güzel çıksın bebişin şanslı geldi annesi
sağol canımkızlar merhaba nasılsınız,
aryacım volescim bebişlerinizi gördüm Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah,
Seçil bu kız sana benziyor bence :)
esmacım eşinin iş durumuna çok sevindim
ESMA gözünüz aydın canım çok sevindim eşinin işine...
...
ben halen tekmeleri çok iyi hissetmiyorum ama bu sabah konuşurken ilginç birşey oldu. Bebişimle konuşurken karnımdan kendi kalp atışımdan ayırtedebileceğim hızda kalp atışı hissettim. Karnımın sağ yanını okşuyordum, sol tarafı okşamaya başlayınca bir süre sonra o tarafta da duyulmaya başladı. Temasa tepki verip o tarafa yöneliyor galiba.. Doktorla görüşmemde böyle birşey mümkün olabilir mi diye sorucam. Eridim bittim mahvoldum bir an önce şubat gelse de yesem kızımı... Siz de böyle birşeye şahit oldunuz mu?
ben halen tekmeleri çok iyi hissetmiyorum ama bu sabah konuşurken ilginç birşey oldu. bebişimle konuşurken karnımdan kendi kalp atışımdan ayırtedebileceğim hızda kalp atışı hissettim. karnımın sağ yanını okşuyordum, sol tarafı okşamaya başlayınca bir süre sonra o tarafta da duyulmaya başladı. Temasa tepki verip o tarafa yöneliyor galiba.. doktorla görüşmemde böyle birşey mümkün olabilir mi diye sorucam. Eridim bittim mahvoldum bir an önce şubat gelse de yesem kızımı... Siz de böyle birşeye şahit oldunuz mu?
kızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. perşembe başlıcak .
bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:
Eki Görüntüle 25787
Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:
SELAM KIZLAR
çok oldu foruma girmeyeli.bebişlerin resimleri,annelerin resimleri var.ne güzel.allah hepimizin kucağıa almayı nasip etsin inşallah.bende eskisi kadar stres yapmıyorum.kızım asyam oynadıkça beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor.relax olmamı sağlıyor.ilk 4,5 ayı atlatana kadar canım çıktı.piskopatları oynuyordum.şimdi o hareket edip anne ben burdayım deyince bende rahatlıyorum.arada bir uyudumu akşama kadar ses çıkmıyor.yine bağlanıyorum eski piskopat hallerime.neyse allah bugünleri çok şükür gösterdi.bugün saat 5 te randevum var.inşallah asyam iyidir ve herşey yolundadır.bugün çok soru soracağım dr.a daha tetanoz aşımızı yaptırmadık.22+2 gündeyiz.ayrıca kabızlık sorunu çekiyorum.sizlerde aynı sorun varmı.ne yapabilirim beni çok rahatsız ediyor bu sorun?
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. perşembe başlıcak .
bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:
canım annemleri bıraktık geldik dün izmite. Artık daha müsait olucam girmek için. Cmst gelebilirim nerde düşünüyorsunuz?
haklısın cnm bende en başlarda çok neşeliydim ama şimdi ne oldu anlamadım birden evden çıkamadım ya sıkıntıdan kurmaya başladım galiba.aynı şehirde olsaydık keşke hepimiz buluşurduk ne güzel olurdu.tatlım walla çok ciddiyim sana benzettim.ama 8.ayda dahada belli oluyormuş kime benzediği bakalım değişeceklermi.bencede kız anneye benzemeli babayı bayan olarak düşünemiyoruz ya kızın ona benzemesi tuhafımıza gidio galibakaydirigubbakcemile3Ama tabi herşeyin başı ilkönce sağlıklı olmaları.neyse az kaldı zamanımız yaklaşıo yavaş yavaş Allah nasip ederse öncelik senin esracım.ilk senin doğum haberini alıcakmışız gibi gelio nedense hep bana.:1rolleyes:
Volescİm metro yemeĞe baŞladım 2 tane aldım gİdene kadar yİcem vallaa
Merhaba kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ?
Volescim ve aryacım bebkleriniz maşallah cok güseller herşeyleri oluşmuş maşallah allahım saglıkla kollarınıza almayı nasip etsin inşallahh.
Sizinkiler size benziyormus benim sıpa da babasına benziyor.
Bizim kontrole daha var ayın 20 gibi gidecegim bebeğim nasıl oldu büyüdümü merak ediyorum.Bende bu gittigimde video isticem doktor hanımdan acıp acıp bakarım artık .
Tekmelerle aranız nasıl kızlar ?
Ayy artık acıtmaya baslıyor benm sıpa bazen öyle kuvvetli tekmeliyorki .Bişeye mi kızdı acaba diyorum :)
Karşıdan bakıldıgında tekmelediği anlasılıyor artık .Tekmelediği yer yükselip alcalıyor :) Ayy cok hoş bir duygu yaa allahım herkese yasatsın.
kızlar merhaba nasılsınız,
aryacım volescim bebişlerinizi gördüm Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah,
canım cumartesi 1,bucukta kent meydanında dedik ama tam neresinde konuşmadıkcanım annemleri bıraktık geldik dün izmite. artık daha müsait olucam girmek için. cmst gelebilirim nerde düşünüyorsunuz?
Gözün aydın canm. Cok sevindim. Bebek nasibiyle gelir derler gercekten de öyle oluyor.
ay canım gözünüz aydın inşallah daimi bi iş olur çok sevindim adınıza hayırlı olsun....
ye canım ye bende c.tesi yedim daha muayene sıramı bekliyorum nasıl tekmeliyo sana anlatamam... süperdi ama artık çok büyüdü belli bölgeleri görüyoruz artık... ya suratına bakıyoruz ya ayaklarına... boyumuzu bile artık uyluk kemiğini ölçüp söylüyo canım...artık alamıyorum dedi...
...
hayırlısı canım walla bende bilmiyorum... Zaten ay olarak ocağa kaymış durumdayım ben... Ocak 20 den sonra kısmetse bekliyorum meleğimi... Sağlıklı sıhatli vaktinde gelsin inşallah hepsi...
Ay canım gözünüz aydın inşallah daimi bi iş olur çok sevindim adınıza hayırlı olsun....
Ye canım ye bende c.tesi yedim daha muayene sıramı bekliyorum nasıl tekmeliyo sana anlatamam... Süperdi ama artık çok büyüdü belli bölgeleri görüyoruz artık... Ya suratına bakıyoruz ya ayaklarına... Boyumuzu bile artık uyluk kemiğini ölçüp söylüyo canım...artık alamıyorum dedi...
Sağol canım inşallah sende görürsün meleğini 2 hafta sonra... Tekmeler artık bizim gözle görülebilir durumda...
Sağol canım darısı sizlere... Sizinde resimlerinizi bekliyoruz...
olur bana uyar bir yaramazlık olmazsa gelirim mydarling cim
ya kızlar 1 haftadır falan karnımın gobek delıgı altındakı bazı yerlerınde boyle ara ara gaz donuyo sankı. bısey hareket edıyo pıt dıye gaz gıbı boyle... gun ıcınde bı kac kez hıssedıyorum bunu bebısmıdır kı... dun gece de kocıs gelınce kulagını gobısıme dayadı gurk gurk seyler gelıyo su sesı gıbı bı pıtırtı var ıcerde dedı cok guldum yaaa kaydirigubbakcemile3