kızlar bikaç kocakarı lafı duydum sizinle paylaşayım :)
hamile iken mide bulantısı cocuğun IQ seviyesi ile ilgili imiş, eğer çok bulanırsa anne, IQ seviyesi yüksek bi çocuk olurmuş..:)
Eğer hamilelikte kanama olursa, kız çocuk olurmuş :)
Denizkızıl bu da senin için, bugün okudum daha.. Eğer hamilelikte ayaklar üşürse, erkek çocuk olurmuş :)
Okuyalım, gülelim, eğlenelim birazda dimi ama :)
Yaradan hepimize, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
çok sağol canımfatolına gözün aydın cnm benım :))
bengisu aramıza hoşgeldın ...
fatolina tebrikleralkisalkisalkis ne güzel bi duygu değil mi o pıtpıtlar:sm_cool:
denizkızıl hamilelik kansızlık mı yapıyorda demir ilacı illaki ileriki dönemde kullanıyoruz yoksa tedbir amaçlı falan mı? çok mu aptalca bi soru oldu ya?
canım ilerleyen dönemlerde bebek senin vücudundan demir çalıyor, o yüzden demir ihtiyacın normal bir insana göre artıyor, senin vücudunun ürettiği her ikinize yetmediğinden dışardan takviye demir alıyorsun.bir kısmını da gıdalardan alıyoruz. bu konuda en çok tavsiye edilenler yeşil mercimek ve bitter çikolata diye biliyorum ben. yine de yanlış bilgilendirmek istemem.
beyaz leblebiyi denemedim ama denemek isterim çünküçubuk krakerden de midem bulanıyor yiyemiyorum
kızlar 2 gündür acayip bulantı başladı göğüslerimde çok aciyor... galiba bebişim beni terk etmedi.
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bu siteyi zevkle takip ediyordum,
ancak bugün 2010 şubat anneleri başlığını görünce dayanamadım.
bi kaç gün önce iki haftalık hamile olduğumu öğrendik.
çok sevinçliyiz, allah herkese nasip etsin.
erken diye kimseye söylemedik yakınlarımızdan, ancak burada sizinle yaşadıklarımızı paylaşmak isterim.
darısı henüz hamile olmayan arkadaşlara:)
ben şimdilik çok rahatım, eğer benim gibi bu sürecin zorluğundan korkan varsa bence hiç düşünmesin:):CüvCüv:
kızlar bikaç kocakarı lafı duydum sizinle paylaşayım :)
hamile iken mide bulantısı cocuğun IQ seviyesi ile ilgili imiş, eğer çok bulanırsa anne, IQ seviyesi yüksek bi çocuk olurmuş..:)
Eğer hamilelikte kanama olursa, kız çocuk olurmuş :)
Denizkızıl bu da senin için, bugün okudum daha.. Eğer hamilelikte ayaklar üşürse, erkek çocuk olurmuş :)
Okuyalım, gülelim, eğlenelim birazda dimi ama :)
Yaradan hepimize, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
Selam kızlar .Bende 2009 Şubat annesiyim.2010 başlığını görünce ne kadar heyecanlandım zamanın çok hızlı akıp gittiğini farkettim .Öncelikle hepinizin gözü aydın allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bazı tavsiyelerim olucak sizlere .Birbirinize hep destek olun biz çok faydasını gördük.Kimimiz hamileliğinin yarısından çoğunu tamamen yatakta geçirdi ama hiç ümidimizi kaybetmedik hep destek verdik şimdi kocaman bir Çınar bebeğimiz var.Hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar bulantılarınız sıkıntılarınız ter basmaları lekelenmeler ve çatlaklarınız ve çok kolay veremeyeceğiniz kilolarınız olacak .Ama sonunda öyle güzel bir mucizeyi alacaksınız ki kucağınıza .Herşeye değecek.Neyse çok uzatmayayım hepinizi tekrar tebrik ederiyorum.Keyfini çıkarın çok çabuk geçiyor zaman :)))
herkese merhaba kızlar bugün özellikle geç kalktım yaren gribini bulaştırdığı için kaydirigubbakcemile3 iyice dinleneyim dedim, düne göre iyiyim ama accuk boğazım da ağrımaya başladı, yaren bak ne güzel gribin faydalarını da öğreniyoruz bu vesileyle kaydirigubbakcemile3
baran geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine sakın fazla yorma kendini inşallah senin bebişin de sana şaka yapıyordur, bak benimki beni ne kadar korkuttu ama şükür benimle hala, inşallah senin bebişin de seninle olur hep,
bu arada pofidi haklısın cnm, hepimizin bol sıvı ama özellikle de su tüketmemiz lazım gerçekten çok önemli
fatma cnm hadi az kaldı perşembeye inşallah meleğininin pıt pıtlarını duyarsın cnm
denizkızıl dikkat kendine cnm ilacını kullanmayı ihmal etme
bu arada caneylom, ebru sağolun canlarım inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağa almayı nasip eder,
yaren cnm senin ticker doğru görünüyor sanırım erken baktıysan saat farkından dolayı sabah yanlış gibi olmuştur, ebru cnm senin ticker ayarlarını sanırım pregnancy due date kısmından değil baby and child age kısmından yapmışsın gibi geldi bana bi kontrol et istersen, baby and child age kısmı bebişlerimiz doğduktan sonra lazım olacak bize
kızlar bulantı için beyaz leblebi yiyorum
ben onu bi yerden duydum ama nerden unuttum
az önce aklıma geldi bende yemeye basladım azaldı bulantım
isterseniz deneyin
yaren benim kilo mu yasım olarak yazmışsın 63kaydirigubbakcemile3
ben 27 yasındayım 63 kiloyum
kalp atışlarını duydum bugün 7+1 oldum