2010 Şubat Anneleri

baran allah korusun inş bebeğini cnm inş seninledir kalp atışlarını da duyarsın cnm benim korkma bu ara bebekler hep böyle şakalar yapıyo ailesine nazlanıyolar inş sağlıkla hepsi gelecek kucagımıza

yaren cnm ya benim ticker da geriden geliyo ben de anlamadım dün geri kalmış diye düzelttim ama şimdi de geri kalmış ben bu gün 8+1 olmam lazım ama

baran canım çok geçmiş olsun inşallah allahım tekrar yaşatmasın... en kısa zamanda dahada güzel haberlerle mutlu edersin inş. bizi... şimdiki bebişlerin hepsi nazlı... eskiden bu kadar dr mu görmüş annelerimiz ya bi hamile olduğunu öğrenmiş dr da bide doğuma gitmiş.. arası yok ama çok şükür hepimizde sağlıklıyız offf ne çelişki ya dr . gitsen bi dert gitmesen başka bi dert...

slm kızlar ben bu kulubün üyesiyim bir kaç aydır ama gerçek yerim artık burası galiba.benide listenize ekler misiniz?yaş 29 kilo 51,tahmini doğum tarihim 5 şubat bebişimin kesesini gördüm ve kalp atışlarınıda duydum.Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ben bir yıldır bekliyordum bu güne kısmetmiş.

Hoşgeldin bengisu_nisa a.s. tebrikler, maşallah sen keseyi görmüşsün, kalp atışını duymuşsun darısı biz bekleyenlere olsun inş.

kızlar benim alerjim bugün azaldı iyice. Ama şimdi de grip oldum. :) Allah kısmet ederse benim ilk bebeğim olacak. Herkese diyorum ki artık, anne olmak çok zormuş, anladım bunu :) Daha yolun başında nelere katlanıyoruz, hasta oluyoruz, ilaç kullanamıyoruz. Rabbim canlarını sağ etsin de, gerisine can feda tabiki..

Ben normalde çokk ağır grip oluyorm, antibiyotikler, ağrıkesicilerle falan 1 haftada iyileşebiliyorum. Şimdi ne yapıcam, hiç bilmiyorum.. :KK43: ballı limondan başka önerisi olan varmı, kızlar?

Geçmiş olsun, dikkat et kendine, Anne olmak gerçekten zor bir o kadarda güzel bir duygu, Allahım başka dert sıkıntı vermesin inş.

kızlar ben bugun bebişimin oynadığını gördüm kalp atışlarını hem gördüm hem duydum 2 cm kalp atışları 177 fıkır fıkır valla şimdi cd mizi anneannemizle babaannemizede seyrettircez onlarıda tanıştırcaz gayet iyi gidiyor allahıma çok şükür ağır geçen birşeyim yok inşallah bundan sonrada hep böyle gider
yaaa kızlar doktorum bana 27 ocak-2 şubat arası tarih verdi ben ocak anneside sayılabiliyorum sanırım
şubat annelerindemi kalsam ocağadamı kaysam:):nazar:

Ocağa kayıp bizleri unutmazsın inş. güzel haberlerinizle mutlu oluyorum.

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt

maşallah çok güzel....

selam kızlar biz geldik gümbür gümbür çok şükür duydum kalp atışlarını13mm miş kızlar inanılmaz bi duyguymuş ya hakkatten duyan arkadaşları anlaya biliyorum darısı duyucaklara inşallah
canım gerçekten inanılmaz bişey eşim yoktu yanımda iş nedeniyle hemen aradım ağlayarak yol boyu ağladım zaten herzaman o heyecanla çarpsın o kalpbi miniklerimizin inşallah

Tebrikler Fatolina, perşembe günü bende güzel haberlerle gelirim inş. dua edin benim için.

günaydın kızlar,

geçmişi okumadım o yüzden yeni hamişler varsa aramıza hoşgeldiler... kötü haber kimseden gelmemiştir inşallah bugününüz çok güzel olsun bulantısız sancısız inşallah kızlarrrrr

Günaydınnnn Voles, nasılsınnnn

mrb kızlar evt yazamadım çünkü düşük tehlikesi yaşıyorum 15 haziranda kesesini görmeye gitmiştim kese göründü diye sevindim tabi ama akşamı bir hüsran kanama oldu az da olsa beni mahvetmeye yetti hemen dr gittik tabiki düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi 1 hafta evde yattım (3 gün sürdü kanama) şuan işe devam ediyorum bi sakıncası yokmuş umarım herşey normal bi şekilde devam eder bana dua edin kızlar perşembe günü 7 haftalık olacak bebeğim dr gidicem bakalım inş sağlıklı bi şekilde benimledir

Geçmiş olsun bbaran a.s. bende yaşadım aynı şeyleri, doktor iyi olduğunu söyledi keseyi gördük, perşembe tekrar gidicem

günaydın herkeseee...
ben bugün biraz geç kaldım çünkü hastaneye gittik eşimle. kan verdim. bu sıcakta ayaklarımın üşümesinden şüpheleniyorduk nitekim kan değerlerim düşük çıktı. gebeliğin daha ileri haftalarında başlamamız gereken demir takviyesine bu haftadan itibaren başlamamız gerekiyor.aslında benim her zaman kanım düşük çıkardı ve bir dönem yine ilaç kullanmıştım. ama demir ilacını hiç sevmiyorum çünkü aşırı kabızlığa neden oluyor. neyse artık katlanıcaz bebiş için.

yeni hamilemiz var sanırım tebrikler...
fatolinacım gözün aydın, güzel haberlerine çok sevindim tatlım...
herkese güzel birgün diliyorum...

arkadaşlar duydunuz mu gülben ergen erken doğumla 30 haftalık ikiz erkek bebek doğurmuş...
bebeklerin durumu da gayet iyiymiş...

destekleriniz için sağolun kızlar endişeliyim ilk bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum bunu da kaybetmek beni oldukça üzer umarım herşeyin hayırlısı olur

destekleriniz için sağolun kızlar endişeliyim ilk bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum bunu da kaybetmek beni oldukça üzer umarım herşeyin hayırlısı olur

korkma baran, ben de ilk bebeğimi aynı nedenle kaybettim. 18 aralıkta kürtaj oldum. bu gebeliğimde de aynı şeyleri yaşamaktan ben de korkuyorum ama kendimi de sürekli telkin ediyorum. her defasında aynı son olacak diye bir şey yok. kalbini ferah tut. güzel düşün güzel olsun canım...

baran gecmiş olsun aynısını bende yasadım şimdi çok şükür iyiyim
5 haftalıkken kanamam oldu progesteron iğnesi oldum 2 gün hastanede yattım sonra 1 hafta evde dinlendim elimi hiç bişeye sürmedim dr bol bol dinlen dedi
halada öyle yapıyorum işyerinde oturarak çalışıyorum ev işi yapmıyorum
aman canım sakın çok yavas hareket et ev işi falan yapma akşam erken yat
korkma gecr hiç bisey olmaz inşaallah

baran birde bol bol sıvı al hastanedeyken doktor hemşire üzerine basa basa bol sıvı al dediler
su çok önemli

kızlar 2 gündür acayip bulantı başladı göğüslerimde çok aciyor... galiba bebişim beni terk etmedi.

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bu siteyi zevkle takip ediyordum,
ancak bugün 2010 şubat anneleri başlığını görünce dayanamadım.
bi kaç gün önce iki haftalık hamile olduğumu öğrendik.
çok sevinçliyiz, allah herkese nasip etsin.
erken diye kimseye söylemedik yakınlarımızdan, ancak burada sizinle yaşadıklarımızı paylaşmak isterim.
darısı henüz hamile olmayan arkadaşlara:)
ben şimdilik çok rahatım, eğer benim gibi bu sürecin zorluğundan korkan varsa bence hiç düşünmesin:):CüvCüv:

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|:nazar:|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
18|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
19|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu..bebek 7.9 mm
21|:nazar:|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|keseyi gördü
23|:nazar:|ciciliBicili|
24|:nazar:|bbaran|
25|:nazar: :nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
26|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|:nazar:|turkkahvesi85|
29|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
30|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31|:nazar:|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|:nazar:|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|:nazar:|fasulyee|
34|:nazar:|toxicdaisy|
35|:nazar:|akpak|24||20 şubat|53|keseyi gördü..
36|:nazar:| bitterciqokata
37|:nazar:| kuru|||17 şubat
38|:nazar:| pofidi|27|||63|kalp atışını duydu.
39|:nazar::nazar:|olmuyo
40|:nazar:|hamura|||1-8 şubat||keseyi gördü
41|:nazar:|rüveyda1453|
42|:nazar:|uslu|
43|:nazar:|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
44|:nazar:|sementa82|

Son düzenleme:
kızlar bikaç kocakarı lafı duydum sizinle paylaşayım :)

hamile iken mide bulantısı cocuğun IQ seviyesi ile ilgili imiş, eğer çok bulanırsa anne, IQ seviyesi yüksek bi çocuk olurmuş..:)

Eğer hamilelikte kanama olursa, kız çocuk olurmuş :)

Denizkızıl bu da senin için, bugün okudum daha.. Eğer hamilelikte ayaklar üşürse, erkek çocuk olurmuş :)

Okuyalım, gülelim, eğlenelim birazda dimi ama :)

Yaradan hepimize, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

aa ebru benim ticker kendi kendine düzelmiş, demekki gece 12 de değil de, ticker ı e zaman yaptınsa o zaman mı düzeliyo acaba. ya da onların gece 12 'si ile bizim gece 12 farklı olduğu için de olabilir.

yaren benim kilo mu yasım olarak yazmışsın 63kaydirigubbakcemile3
ben 27 yasındayım 63 kiloyum
kalp atışlarını duydum bugün 7+1 oldum

Selam kızlar .Bende 2009 Şubat annesiyim.2010 başlığını görünce ne kadar heyecanlandım zamanın çok hızlı akıp gittiğini farkettim .Öncelikle hepinizin gözü aydın allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bazı tavsiyelerim olucak sizlere .Birbirinize hep destek olun biz çok faydasını gördük.Kimimiz hamileliğinin yarısından çoğunu tamamen yatakta geçirdi ama hiç ümidimizi kaybetmedik hep destek verdik şimdi kocaman bir Çınar bebeğimiz var.Hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar bulantılarınız sıkıntılarınız ter basmaları lekelenmeler ve çatlaklarınız ve çok kolay veremeyeceğiniz kilolarınız olacak .Ama sonunda öyle güzel bir mucizeyi alacaksınız ki kucağınıza .Herşeye değecek.Neyse çok uzatmayayım hepinizi tekrar tebrik ederiyorum.Keyfini çıkarın çok çabuk geçiyor zaman :)))

herkese merhaba kızlar bugün özellikle geç kalktım yaren gribini bulaştırdığı için kaydirigubbakcemile3 iyice dinleneyim dedim, düne göre iyiyim ama accuk boğazım da ağrımaya başladı, yaren bak ne güzel gribin faydalarını da öğreniyoruz bu vesileyle kaydirigubbakcemile3

baran geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine sakın fazla yorma kendini inşallah senin bebişin de sana şaka yapıyordur, bak benimki beni ne kadar korkuttu ama şükür benimle hala, inşallah senin bebişin de seninle olur hep,

bu arada pofidi haklısın cnm, hepimizin bol sıvı ama özellikle de su tüketmemiz lazım gerçekten çok önemli

fatma cnm hadi az kaldı perşembeye inşallah meleğininin pıt pıtlarını duyarsın cnm

denizkızıl dikkat kendine cnm ilacını kullanmayı ihmal etme

bu arada caneylom, ebru sağolun canlarım inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağa almayı nasip eder,

yaren cnm senin ticker doğru görünüyor sanırım erken baktıysan saat farkından dolayı sabah yanlış gibi olmuştur, ebru cnm senin ticker ayarlarını sanırım pregnancy due date kısmından değil baby and child age kısmından yapmışsın gibi geldi bana bi kontrol et istersen, baby and child age kısmı bebişlerimiz doğduktan sonra lazım olacak bize

X