2010 Şubat Anneleri

bu arada ben yarene grip için tavsiyelerde bulunurken sanırım bende olmak üzereyim :bbo:

valla canım sende beni mutlu ettin çok
ufaklık acuk teleşa soktu bizi ama oda gümbür gümbür maşallah
Şeniz :ecrin_bebek:

fifa canım dikkat et kendine
verdiğin tavsiyeleri sen hemen uygulamaya sok
önlemini al hemen canım

yapmaya başladım bile cnm, 1 limonu ham yaptım bile su da içiyom üstümü de örttüm terleyeyim diye sende dikkat et cnm kendine bu havalar bi garip bu ara

kızlar bana lütfen cevap verin kesenin içinde bebeği gördünüz mü hepiniz yani netmiydi

nasıl sıcaktı bugün maf oldum buhar olup uçucaktım :))
bizim ev normalde eser ama bugün perde kıpırdamıyo
bunalıyorum sıcaktan

evet canım gördüm ben
kalp atışlarınıda duydum sen kaç haftalıksın görmedin mi sorun nedir?

ben göremedim sat a göre 6+4 te gitmiştim ama adetim düzensiz o yüzden daha küçük olabilirmiş eğer çarşamba gittiğimdede göremezsek kürtaj olmam gerekiyomuş

ebruli cnm doktor kesenin usg görüntüsünü yakınlaştırdığında bi noktacık gördük ama zaten bu haftalarda çok net görülmezki bence panik yapma ve moralini yüksek tut cnm

ben göremedim sat a göre 6+4 te gitmiştim ama adetim düzensiz o yüzden daha küçük olabilirmiş eğer çarşamba gittiğimdede göremezsek kürtaj olmam gerekiyomuş

canım geç döllenme falandır
sıkma canını dua edelim ki sorun çıkmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
sende duy o pıt pıtları
daha küçük olduğu için duyulmamıştır canım iyi düşünelim iyi olsun

fifacım gözan aydın canımçok şükür bi yaramazlık yokmuş yaramazın seninleymiş......darısı bütün hamişlerimizin başına denizatı allah yardımcın olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz..........bak fifacımıda korkuttu doktorlar ama gördüğün gibi her zaman onların dediği olmuyo...... inşallah kuzucuğun seninledir......dualarımız seninle canım..........kendine dikkat et..........
iyi geceler hepinize güzel hamişler..........

günaydın kızlar...

Fifaaa aman dikkat et kendine, benden mi bulaştı acaba grip :) bende tam gaz devam ediyor,bence de dinlenmek lazım, fakat şirkette biraz zor gibi olmazsa öğleden sonra kaçarım, napiim..

Gerçi hamile iken grip olmanın tek avantajı, burun tıkalı olduğu için, koku almıyorsunuz ve mideniz bulanmıyo :))

Son düzenleme:
kızlar benim ticker'ım geride kalmış, normalde bugün 8+0 olması lazım ama o 7+6 gösteriyo..neden acep.

günaydın kızlar,

geçmişi okumadım o yüzden yeni hamişler varsa aramıza hoşgeldiler... kötü haber kimseden gelmemiştir inşallah bugününüz çok güzel olsun bulantısız sancısız inşallah kızlarrrrr

fifa cnm çokkk sevindim şükür rabbime
allahım bir daha o acıyı yaşatmasın sıpanın babalar gününde yaptıgı şakaya da bak yaa şakası bile kötü allahım korusun bebeklerimizi inş

bbaran sen ne alemdesin. kese, kalp atışı falan, hiç yazmıyorsun bize.

mrb kızlar evt yazamadım çünkü düşük tehlikesi yaşıyorum 15 haziranda kesesini görmeye gitmiştim kese göründü diye sevindim tabi ama akşamı bir hüsran kanama oldu az da olsa beni mahvetmeye yetti hemen dr gittik tabiki düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi 1 hafta evde yattım (3 gün sürdü kanama) şuan işe devam ediyorum bi sakıncası yokmuş umarım herşey normal bi şekilde devam eder bana dua edin kızlar perşembe günü 7 haftalık olacak bebeğim dr gidicem bakalım inş sağlıklı bi şekilde benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…