aayy pofidi kusura bakma, çok komik olmuş :) nasıl görmemişim kör gibi..63 yaşında hamile bir bayan, şok şok şokkk sırnaşık şey
hemen düzelttim,şekerim aynı sayfadaki listede.
olsun kuşum düzeltirsin delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy pofidi kusura bakma, çok komik olmuş :) nasıl görmemişim kör gibi..63 yaşında hamile bir bayan, şok şok şokkk sırnaşık şey
hemen düzelttim,şekerim aynı sayfadaki listede.
ebru cnm senin ticker ayarlarını sanırım pregnancy due date kısmından değil baby and child age kısmından yapmışsın gibi geldi bana bi kontrol et istersen, baby and child age kısmı bebişlerimiz doğduktan sonra lazım olacak bize
kızlar 2 gündür acayip bulantı başladı göğüslerimde çok aciyor... galiba bebişim beni terk etmedi.
Merhaba Ebru
Bence bebegin kesin seninle... Bhcg bulanti yapiyor ve sende de basladigina göre embriyo hormon üretimini arttirmis. Cok güzel bir gelisme bence...a.s
ebruli cnm stres yapma hem sana hem bebiine zararlı, biraz rahatla cnm, bak dualarımız seninle cnm
sağol sizlerin yazdıkları ile moral buluyorum zaten yoksa çoktan ağlamaktan komalık olurdum :1hug:senağlama
hayırlısı sana bir sorum var kesenin içinde bebeği rahatlıkla gördünmü
fifam cnm vallahi dogru diyosun ben yanlış yerden yapıyorum haha buldum sonun da yerini ok cnm çok sagol
Bence bosuna agliyorsun, yarin güzel haberlerle döneceksin. Bende hic bulanti, aserme filan olmadi. Keske olsaydi, cok rahatlardim acikcasi...