2010 Şubat Anneleri

yaa benim ticker deki sorunu gideremiyorum bir daha düzelt me yaptım bakalım oldumu

olmuş ama neden hafta olarak yazmıyo da bu şekilde yazıyo yaa anlamıyorum

ebrucuğum ben sana 1-2 sayfa önce yazmıştım nedenini dur bulayım orayı kopyalayayım tekrar, biraz uzun yazmıştım kaynamış arada

ebru cnm senin ticker ayarlarını sanırım pregnancy due date kısmından değil baby and child age kısmından yapmışsın gibi geldi bana bi kontrol et istersen, baby and child age kısmı bebişlerimiz doğduktan sonra lazım olacak bize

işte buldum seninle ilgili yeri pregnancy due date kısmından ticker yapmalısın cnm

kızlar bugün eşim yok canım sıkılıyo rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursuda inşallah eşlerimizin işleri çıktığında yalnız kalmayalım mis kokulu bebeklerimizle olalım..................

gün geçmiyorrrr bir an önce yarın olsun yavrumu bir görebilsem başka birşey istemiyorum kızlar şükredin halinize böyle belirsizlik çok kötüüüüüü

kızlar 2 gündür acayip bulantı başladı göğüslerimde çok aciyor... galiba bebişim beni terk etmedi.

Merhaba Ebru

Bence bebegin kesin seninle... Bhcg bulanti yapiyor ve sende de basladigina göre embriyo hormon üretimini arttirmis. Cok güzel bir gelisme bence...a.s

caneylom sıkılma eşim yoksa biz varız, bak benimki varla yok arası delikafadulden ben alıştım artık,

ebruli cnm stres yapma hem sana hem bebiine zararlı, biraz rahatla cnm, bak dualarımız seninle cnm

kızlar dedim ya halinize şükredin ben bebeğimi göreyimde varsın eşim gece gündüz çalışsın yalnızlığa razıyım meleğimin varlığı bana yeter...

sağol fifacım zaten kk da olmasa nasıl geçiririm zamanı bilmiyorum hayırlısıyla bi tamamlasaydık 9 ayımızı inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.........
ebrulicim inşallah yarın güzel haberler vereceksin canım ............

fifam cnm vallahi dogru diyosun ben yanlış yerden yapıyorum haha buldum sonun da yerini ok cnm çok sagol

hayırlısı sana bir sorum var kesenin içinde bebeği rahatlıkla gördünmü

çok güzel ve saçma bir hal
kendime çok gülüyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen bırak kesenin içinde bebeği görmeği keseyi bile göremedim ama dr bak şurda kese dedi ya mutluluktan uçtum o an
bebeğimmmmmmm :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben hamilelikte hormonların etkisiyle tüyler dökülür ve daha geç çıkar diye bilirdim ben.
ama benim kaşlarım ve tüylerim daha hızlı uzamaya başladı ya... sizin de öylemi...

X