Slm. pıt pıtları duyarsın inş. güzel haberle bekliyoruz.
Aman Allah korusun, hayır diyelim hayır olsun iyiye yor pofidi.
Günaydın a.s. geçmiş olsun voles, gerçekten bulantıyla yaşamak çok zor oluyor. bendeki çok hafif ama hiçbirşeyden tat alamıyorumkafamçokkarıştı
sağol tatlım anlatırım tabi duyarsam canım
ay canım çok kötüymüş ya
Allah yardımcın olsun 2hafta sonra geçicek bitiyomuş 9 hafta gibi bulantılar inş.
sende rahata erersin inşallah canım ya
Slm. pıt pıtları duyarsın inş. güzel haberle bekliyoruz.
Günaydın a.s. geçmiş olsun voles, gerçekten bulantıyla yaşamak çok zor oluyor. bendeki çok hafif ama hiçbirşeyden tat alamıyorumkafamçokkarıştı
fatolina canım bende hava değişimi iyi gelir diye istiyorum bulantılar falan belki geçer diye ama bakalım canım kuzenlerin gidicek hazır araba varken onlarla gidiyim diyorum eşimin izni yok bende arabasız daha sonra gidemem otobüs yolculuğu zor olur bakalım işte...
sağol denizkızıl inşallah öyledir ama hayırlısı Allahtan ne diyeyim, Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş bizlere,
umarım bulantıların düzene girer, ama devam etsede üzülme sakın benim durumumda olunca o bulantıları bile ister hale geliyorsun
denizkızıl canım okadar heyecanlıyım ki anlatamam
inşallah duayrım o senfoniyi 8.haftaya girdik sat a göre inş. duyarız tatlım ya
kızlar bu sene izne çıkıcakmısınız nerelere gitceksiniz uzun yola giden varmı bi söylesenize... bende arabayla 7 saatlik bi tatile gitmek istiyorum ama dr sorcam önce ne zaman gidebilirim yada gidebilirmiyim diye bakalım hayırlısı...
amin canım Allah korusun hayır olsun inşaallah
bu gün tam 7 haftalık olduk sabah streteskopla dinladim karnımı
bebişin kalp atışalrını duydum bi yakalıyorum bi kacırıyorumkaydirigubbakcemile3
fatima sağol canım inş. duyarım pıt pıtları
voles canım bu sen bizde istiyoduk ama bakalım nasıl olucak inan kısa yol bile yapmak istemiyorum
bende çarşamba günü gidiyorum dr.a kızlar birşey sorucam size burada okuduğum kadarıyla 7 yada 8. haftalarda kalp atışını duyuyorsunuz ben sata göre 6. haftada giittim duyamadık ve dr. çarşamba çağırdı yine duyamazsam bebek yok dedi kürtaj yapacak oysa keseyi gördük anlamadım ve iyice kafam karıştı yoksa ben boşuna mı kaç gündür üzüntüden kahroluyorum.......
bende çarşamba günü gidiyorum dr.a kızlar birşey sorucam size burada okuduğum kadarıyla 7 yada 8. haftalarda kalp atışını duyuyorsunuz ben sata göre 6. haftada giittim duyamadık ve dr. çarşamba çağırdı yine duyamazsam bebek yok dedi kürtaj yapacak oysa keseyi gördük anlamadım ve iyice kafam karıştı yoksa ben boşuna mı kaç gündür üzüntüden kahroluyorum.......
Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, benim duymama daha çok var sanırım bu gidişimdede duyamam 25 haziranda gel demişti doktor,