2010 Şubat Anneleri

amin canım Allah korusun hayır olsun inşaallah
bu gün tam 7 haftalık olduk sabah streteskopla dinladim karnımı
bebişin kalp atışalrını duydum bi yakalıyorum bi kacırıyorumkaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar bu sabah mutfağa girmeyi bırakın önünden geçtim ama lavaboya zor yetiştim çok sıkıyorum kendimi çıkarmamak için sanırım oda mahfediyo beni gerçi hiç başarılı olamadım bu konuda ama genede tutuyorum işte(

fatima sağol canım inş. duyarım pıt pıtları

voles canım bu sen bizde istiyoduk ama bakalım nasıl olucak inan kısa yol bile yapmak istemiyorum

fatolina canım bende hava değişimi iyi gelir diye istiyorum bulantılar falan belki geçer diye ama bakalım canım kuzenlerin gidicek hazır araba varken onlarla gidiyim diyorum eşimin izni yok bende arabasız daha sonra gidemem otobüs yolculuğu zor olur bakalım işte...

evet canım belki iyi gelir hava değişimi
driuna sor bakalım ne dicek
madem hazır araba var daha iyi olur senin için
ama ilk 3ay yol yasak diye diye biliyorum ben ne zaman gidiceksin sen tatlım

volescim iz bu yaz karadeniz turuna çıkmayı planlamıştık eşimle, hamile olduğumu öğrenince ben yatar diye düşünmüştüm ama eşim eğer allah korusun kanama gibi bir tersik olmazsa gidicez diyor. günde 5 saatten fazla araba yolculuğu yapmamak kaydıyla bir sakıncası olmaz, kendini fazla yormazsın yavaş yavaşgezeriz yorulunca konaklarız dedi. ama hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.

fatolina hayırlı haberlerle gel inşallah duyarsın kalbini bebeğinin. dünyanın en güzel senfonisine hazırla kendini.

pofidi kaçıp kurtulduğuna göre korkacak birşey yok. gündüz niyetine diyelim hayırlara vesile olsun rüyan.

bulantı hepimizin başbelası arkadaşlar çalışınca daha zordur mutlaka. ama şu anda bebişlerimizin varlığını bize hissettiren tek şey de şikayetlerimiz değil mi. nasıl olsa geçecek. biraz daha sıkalım dişimizi.

denizkızıl canım okadar heyecanlıyım ki anlatamam
inşallah duayrım o senfoniyi 8.haftaya girdik sat a göre inş. duyarız tatlım ya

canım üzülme hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

denizkızıl canım okadar heyecanlıyım ki anlatamam
inşallah duayrım o senfoniyi 8.haftaya girdik sat a göre inş. duyarız tatlım ya

o kadar heyecanlanma sonra kendi kalp sesinden bebeğininkini duyamazsın. şaka bir tarafa heyecanın yerini mutluluk alacak.ağlayacağına dair iddiaya bile girerim seninle. o sesi duyup gözyaşlarını tutman mümkün değil. şimdi sakin ol bakalım.hihoyyyt

İzne çıksam bile uzak biryere gideceğimi sanmıyorum en fazla 3-4 saat oda belki bir ihtimal.

amin canım Allah korusun hayır olsun inşaallah
bu gün tam 7 haftalık olduk sabah streteskopla dinladim karnımı
bebişin kalp atışalrını duydum bi yakalıyorum bi kacırıyorumkaydirigubbakcemile3

Duydunmu gerçekten

fatima sağol canım inş. duyarım pıt pıtları

voles canım bu sen bizde istiyoduk ama bakalım nasıl olucak inan kısa yol bile yapmak istemiyorum

Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, benim duymama daha çok var sanırım bu gidişimdede duyamam 25 haziranda gel demişti doktor,

bende çarşamba günü gidiyorum dr.a kızlar birşey sorucam size burada okuduğum kadarıyla 7 yada 8. haftalarda kalp atışını duyuyorsunuz ben sata göre 6. haftada giittim duyamadık ve dr. çarşamba çağırdı yine duyamazsam bebek yok dedi kürtaj yapacak oysa keseyi gördük anlamadım ve iyice kafam karıştı yoksa ben boşuna mı kaç gündür üzüntüden kahroluyorum.......

canım üzme kendini. artık 8. haftanın içindesin bu gidişinde hem kalp atışını hem de bebeğini göreceksin.6. haftada duymaman normal.her bebeğin gelişimi veya döllenme zamanı belli olmuyor. belki senin bebeğin son adet tarihine göre hesaplanan haftasından daha küçüktür. bilemezsinki. şimdi bu gittiğinde doktor kalp atışlarını görür, bebeğinin mm ölçümünü yapar ve kaç haftayla uyumlu olduğunu sana söyler. sen de artık bundan sonra o hafta hesabıyla takibini yaparsın. sıkma canını. herşey güzel olacak.

Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, benim duymama daha çok var sanırım bu gidişimdede duyamam 25 haziranda gel demişti doktor,[/QUOTE]

sen de duyarsın annesi, 6+3 haftalık oluyorsun. belli olmaz bakarsın başlamıştır kalp atışları.

Düşük yaptığım gebeliğimde 6 haftalıkken doktora gittim keseyi gördü kalp atışını duyamadı normal daha çok küçük dedi bence kafana takma duyacaksın bu defa inş.

Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, benim duymama daha çok var sanırım bu gidişimdede duyamam 25 haziranda gel demişti doktor,

sen de duyarsın annesi, 6+3 haftalık oluyorsun. belli olmaz bakarsın başlamıştır kalp atışları.[/QUOTE]

İnşallah duyabilirim, yoksa günler geçmeyecek bu gidişle:Saruboceq:

slm arkadaşlar nasılsınız? ben 2 gündür iyiyim bulantım azaldı biraz bu seferde mide yanması başladı ama o kadar rahatsız edıcı değil.. fifadan haber gelmedı daha sanırım inş. güzel haberlerle döner..

Fifacım gelmiş konuyu okuyor sanırım, okumayı boşver sen ne oldu onu yaz meraktan ölücez burada

bende 5+3 te doktora gittim kese görünüyodu ama doktor kesenin gelişimi 2 hafta önde dedi
eger 6+3 tede duyulmazsa iyi olmaz dedi
ben 5+6 da tekrar ultrasona girdim duyuldu atışlar şimi hersey normal haftasıyla uyumlu
yani korkmayın ilk haftalarda böyle şeyler olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…