- 1 Temmuz 2008
- 1.943
- 7
Fifa burdaydı yazmadan gitti Allah Allah ne olduki
bu arada günaydın kızlar ..
bulantılar benimde denizkızılın aksine şiddetlendi ya sabah bulantı hapı aldım ama 5 dk bile durmadı bünyede.. son 2 hafta sabret kızım ha gayret dayan diye telkin yapıyorum kendime kızlar bu bulantı denen meret hiç dinlenmez mi ya 14-15 saat sürekli bulanıyorum hiç durmuyo hep çıkarmıyorum ama hep bulanıyorum... Allahım biran önce geçer inş. walla çok zor ya hiç bişeyden keyif almaz oldum.. yemek desen yapamıyorum... sürekli hazır gıda nereye kadar..
kızlar bu sene izne çıkıcakmısınız nerelere gitceksiniz uzun yola giden varmı bi söylesenize... bende arabayla 7 saatlik bi tatile gitmek istiyorum ama dr sorcam önce ne zaman gidebilirim yada gidebilirmiyim diye bakalım hayırlısı...
canım armut ye armut bulantıyı azaltıyo hatta yok ediyor:))
hg anneolmak istıyorum nasılsın ? pek göremıyorum senı nasıl gidiyor hamılelik?
sağol denizkızıl inşallah öyledir ama hayırlısı Allahtan ne diyeyim, Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş bizlere,
umarım bulantıların düzene girer, ama devam etsede üzülme sakın benim durumumda olunca o bulantıları bile ister hale geliyorsun
Arkadaşlar desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorUZ,
Rabbime şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını duyduk, kendi doktorum izne ayrılmış 1 hafta yokmuş, başka doktor baktı, gerçi biraz zor duyuluyordu ama yine de şükürler olsun dr. bebeğin yaşıyıor dedi ya o sevinçle neredeyse giyinmeden dışarı fırlayacaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bu arada sizlere haber vermek için tam siteye girmişken bir tel. trafiği başladı ki sormayın tek tuşa dokunmaya fırsatım olmadı
hepinz dualarımdasınız, inşallah Rabbim duymayanlara da duymayı ve hepimize meleklerimizi kucaklamayı nasip eder,
bu arada tekrar rapor verdi doktor 5 gün daha haftaya da kontrole çağırdı
bu arada kızlar geçmişi okuyamadım önemli bi durum yoktur inşallah hepininizi öpüyorUZ opuyorumnanaktan
Arkadaşlar desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorUZ,
Rabbime şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını duyduk, kendi doktorum izne ayrılmış 1 hafta yokmuş, başka doktor baktı, gerçi biraz zor duyuluyordu ama yine de şükürler olsun dr. bebeğin yaşıyıor dedi ya o sevinçle neredeyse giyinmeden dışarı fırlayacaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bu arada sizlere haber vermek için tam siteye girmişken bir tel. trafiği başladı ki sormayın tek tuşa dokunmaya fırsatım olmadı
hepinz dualarımdasınız, inşallah Rabbim duymayanlara da duymayı ve hepimize meleklerimizi kucaklamayı nasip eder,
bu arada tekrar rapor verdi doktor 5 gün daha haftaya da kontrole çağırdı
bu arada kızlar geçmişi okuyamadım önemli bi durum yoktur inşallah hepininizi öpüyorUZ opuyorumnanaktan