2010 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaslar

Ben aslinda ocak annesi olarak basladim ama sonra subata kaydi. Misafir olarak sitenizi okuyordum. Ben de böyle bir durum yasiyorum su an. Bugün doktordaydim. Embrio kücük 5,7mm. ve 6+4 günlük olarak heapladi doktor ve kalp atislari görülmedi. Mis abortus olarak yorumlayip, kürtaj önerdi. Ben israr edince 1 hafta bekleyelim, ama umutsuzum dedi. Cok üzüldüm, geldigimden beri agliyorum. Tüp bebekte 3. denememdi. Fifa senin güzel haberin bana bir umut oldu. Insallah benim bebegimin de sansi vardir.

bakırköyde dr.a gidiyorsan ethica hastanesini tavsiye edebilirim ben oraya gidiyorum çok memnunum.sgk da geçiyor.gayette güzel bir hastane..devlet hastanesinde eğer özellerine gitmiyorsan.çok zor olur .hesap soracak kimseyi bulamazsın.dr tatile gitmiş kongreye gitmiş ara dur.benneyaptımki

Kesinlikle şikayet etmelisin, aklıbaşında biri olmasan Allah korusun bebeğinden olacaktın, ne klava:biçim doktormuş bu yaaa töbee töbeeee

beklemekte yarar var banada 6+3 te görülmezse sonuç kötü denmişti
çünkü kesem büyüktü 5+3 günümdeyken 7 haftayla uyumluydu
ve cok şükür 5+6 da kalp atışı duyuldu
bence bekle ve inşallah sonuç sevindirici olur:1hug:

Bir de ultrasonda görülüyor mu kalp atislari, sen gördün mü? Cünkü benim doktorum kalp atislarini dinlemek ile ilgili herhangi birsey yapmiyor, sadece ultrasondaki görüntüye bakarak kalp atisi yok diyor.

İnşallah senin bebeğinin de güzel haberlerini alırız, kendini üzme, hayırlısı olsun inş.

kızlar hepiniz iyisinizdir umarım, ne kadar zor olursa olsun bulantı, ağrı vs yine de hep şükredin, unutmayı ki bebişleriniz sizinle olduğu için bunları yaşıyorsunuz cuma akşamından beri bunun kıymetini daha çok anladım
bu arada yanlış hatırlamıyorsam beyazgelincik sen miydin kabızlık sorunu olan? bende de var aynı sorun ve kuzenim başka şehirde ünv.hast de ebe ve bana bu sorunu olanlara duphalac şurup verdiklerini bi zararı olmadığını ama yine de dr. danışarak kullanmamı söyledi , bende geçen hafta dr.a şikayetmi söyleyince o da aynı şurubu yazdı, sakıncası yok dedi,

İnşallah senin bebeğinin de güzel haberlerini alırız, kendini üzme, hayırlısı olsun inş.

Cok tesekkür ederim, insallah ben de güzel bir haber veririm size.

canım bende ethica ya gitmeyi düşünüyorum drumdan memnun değilim aslında dr olarak çok iyi hem okulu 1.likle bitirmiş hem Türkiye hastanesinin kadın doğum şefi ama uyuşamadım bi türlü ya...yakın diye gidiyorum ama istemiyorum artık ona gitmek... ethica'yı başka bi arkadaşımda tavsiye etmişti kime gidiyosun orda memnunmusun biraz bilgi verirmisin canım...

Bir de ultrasonda görülüyor mu kalp atislari, sen gördün mü? Cünkü benim doktorum kalp atislarini dinlemek ile ilgili herhangi birsey yapmiyor, sadece ultrasondaki görüntüye bakarak kalp atisi yok diyor.

ben ilk basta göremedim çok karısık bi görüntüydü anlamadım bişey doktor sesi dinletti o zaman
ikinci gidisimde gördüm yanıp sönen küçücük bi görüntüydü
biraz daha bekle yada baska bi doktora git
bazıları 8 hafta dolunca görüyor 8+1 yada 8+2 olana kadar bekle

denizatı cnm hemen moralini bozma bak bende ne kadar kötü olmuştum anlıyorum seni ama öncelikle Allahtan hayırlısını istemeli ve bıkmadan usanmadan dua etmeli çünkü kim ne derse desin Allahın takdirinden ötesi yok, dilerim Rabbimden inşallah hayırlıyla bebişini sana bağışlar, bu arada gerekiyorsa başka dr.a da git,

Doktorum hic ses olayina girmedigi icin kafam biraz karisik, embriyo zaten cok kücük, görüntü de pek net degil zaten. Sadece görüntüye göre karar vermesi yaniltabilir mi acaba? Haftaya Pazartesi baska bir doktora gidecegim. Ama zaman nasil gececek bilmiyorum. Gerci sonuc iyi olsun da ben her türlü iskenceye raziyim! Ben su an yurtdisindayim. Burada doktora gitmek Istanbul'daki gibi kolay degil, hersey komplike.

canım ben usg de kalp atşını anlamadım ama sesini duydum,
tarifi mümkün olmayan hislerle dolup taştım o anda inşallah sen de yaşarsın cnm

Tesekkür ederim Fifa'cigim. Benim ne yasadigimi sen iyi bilirsin.Allah'tan bebegimi hayirlisiyla bagislamasini dilemek ve dua etmek disinda yapabilecegim birsey yok. Siz de dua edin ne olur...

görüntüde cıkmayıpta sesin duyulması olmaz ikisi birlikte olur bunların
ama üzme kendini daha vaktin var belli olmaz genelde 7 haftanın içindeyken yada 8
haftalıkken duyuluyor kalp atışları
ilk basta embriyo görünüyo oda zaten çok küçük benimde öyle oldu
embriyo göründükten 3-4 gün sonra kalbi duyuldu yeni atmay baslamış zaten atımlar çok yüksek değildi
baska bi doktora görün korkma vaktin var

canım ben usg de kalp atşını anlamadım ama sesini duydum,
tarifi mümkün olmayan hislerle dolup taştım o anda inşallah sen de yaşarsın cnm

Yani sen ultrasonda görmedin mi? Benim doktorumun sadece sessiz bir sekilde ultrasona bakip karar veriyor. Hic ses dinlemeye calismiyor.

denizatı cnm tabiki dua ederiz ve ediyoruz da merak etme sen, kalbini ferah tut öncelikle bebişin etkilenmesin

usg ye baktım ama kalp atışının orada görüldüğünü bilmiyordum şimdi öğrendim :kedi: o yüzden de tamamen sesi duymaya odaklandım

fifacım gözün aydın bizlerde rahatladık walla :)) bol bol dinlen artık .. evet cnm bendim kabızlık sorunu olan haftasonu kabus gibiydi yiyemedıgım için zannedersem ama şimdi iyim yemeye başladım yavaş yavaş ama yine sorunum olursa dr. soraraım cnm o ilacı .tşkler

kızlar birde kan ve idrar tahlılınız yapıldımı sonuçlarınız nasıl iyidir inş. bende bugun öğrenecem dr. şimdi doğumdaymış akşama doğru görüşürüm muhtemelen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…