- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
İyiyiz çok şükür Gülşah a.s. sen nasılsın, bulantı var mı, bende hafif var.
sorma fatma ne hafifi en cumartesi bi çıkarttım baygınlık geçiriyodum artık gözlerime kan oturdu pazar hafif yokladı ama çıkarmadım bugünde şimdi yine başlıyo çıktı çıkıcak...ağlıcam yaaa işyerinde çok oluyo gibime geliyo evde bu kadar değilimkafamçokkarıştı
ayyyy eski günlere gittim valla.ne heyecanlıydı geçen sene bu günler.inanamıyordum bir türlü hamile olduğuma.olağanüstü birşey gibiydi.ama şimdi minik kuzum canım oğlum kollarımda.ve süper bir duygu bu allah herkese nasip etsin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah kızlar:) her konuda yardımcı olmaya hazırım bu arada.öpüyorum hepinizi.
Dikkat ettim benimde iş yerinde bulantım ve başdönmem fazla oluyor, evde dinlenme şansımız oluyor ya sanırım bu yüzden fazla rahatsız etmiyor.:gitme:
evet ya iki gün ne güzeldi biraz iş yapıyordum biraz yatıyordum, ama bugün hiç geçmiyor bunaldım resmen
cuma gecesi aşırı kanamam ooldu, ama parça gelmedi hastaneyi aradım parça gelmediyse yapacak bişey yok arada olur dediler, gelmek yerine evde istirahate devam etmemi söylediler, dün desanki bi parça geldi gibi oldu gece ve bu sefer bakırköy yenimahalle kadın doğum aciline gittik ama berbattı kimse doğru dürüst ilgilenmedi saatlerce gece 1 e kadar bekledim ve nihayet doktor muayene ettti, ama moralimi daha da bozdu, bana bebeğin kalp atışlarıı duymadığını söyleyerek kürtaj yaoalım mı diye sordu ben de kalp atışları için erken değl mi deyince kalp atışlarınınn gelişeceğini düşünmediğini ama illa biraz beklemek istiyorsam 1 haftadan zarar gelmeyeceğini bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, yalnız benim anlamadığım kalp atışları zaten 7-8 haftadan önce duyulmuyor kendi doktorum da o yüzden bana 29 una randevu vermişti, şimdi bu kadar erken böyle söyleyince moralim çok bozuldu eşimde de ben de hal kalmadı bir anda, benim kendi doktorum özel bir hastanede ve hafta sonları ile gece çalışmıuor o yüzden ona da ulaşamadım ne düşüneceğimi şaşırdım
bu arada selam kızlar
benimde bugün 2de randevum var çok heyecanlıyım kalp atşlarını duyarız inş.
dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
senin c.teside iş yok ben c.teside çalışıyorum bi pazar boş mafoldumbenmafoldumben
sağol tatlım anlatırım tabi duyarsam canımdualarımız seninle canımm hadi bakalım annesi duyda bizede anlat kaydirigubbakcemile5
bu arada günaydın kızlar ..
bulantılar benimde denizkızılın aksine şiddetlendi ya sabah bulantı hapı aldım ama 5 dk bile durmadı bünyede.. son 2 hafta sabret kızım ha gayret dayan diye telkin yapıyorum kendime kızlar bu bulantı denen meret hiç dinlenmez mi ya 14-15 saat sürekli bulanıyorum hiç durmuyo hep çıkarmıyorum ama hep bulanıyorum... Allahım biran önce geçer inş. walla çok zor ya hiç bişeyden keyif almaz oldum.. yemek desen yapamıyorum... sürekli hazır gıda nereye kadar..
fatolina canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... mutlaka bizede yaz geldikten sonra merak ederiz canım.. mucuk
bu arada selam kızlar
benimde bugün 2de randevum var çok heyecanlıyım kalp atşlarını duyarız inş.
dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
günaydın arkadaslar fifa hiç belli olmaz 8 hafta dolana kadar kalp atışları duyulabilir canım
inşallah hayırlısı olur
ya kızlar ben bu gece bi rüya gördüm deprem oluyodu ben kaçıp
kurtuldum
rüya yorumlarına baktım hamile kadının bebeğinin düşürmesi diye yorum yapılmış
çok korktum ben bide düşük tehlikesi atlattım ve onuda rüyamda görmüştüm
Allahım sen yardım et inşalla h öyle kötü seyler basıma gelmez
bu arada günaydın kızlar ..
bulantılar benimde denizkızılın aksine şiddetlendi ya sabah bulantı hapı aldım ama 5 dk bile durmadı bünyede.. son 2 hafta sabret kızım ha gayret dayan diye telkin yapıyorum kendime kızlar bu bulantı denen meret hiç dinlenmez mi ya 14-15 saat sürekli bulanıyorum hiç durmuyo hep çıkarmıyorum ama hep bulanıyorum... Allahım biran önce geçer inş. walla çok zor ya hiç bişeyden keyif almaz oldum.. yemek desen yapamıyorum... sürekli hazır gıda nereye kadar..