2010 Şubat Anneleri

ebruli cnm inşallah sende bebişinin pıt pıtlarını duyarsın, hepiniz dualarımdasınız kızlar, Rabbim bizleri ve bebişlerimizi korur inşallah

korur.. sen merak etme:
biz içimizi ferah tutucaz, evham yapmıcaz... kendimizi üzmicez abur cuburlarla..
melekler de sağlıkla kucaklarımızda olacak vakti geldiğinde...

allah her şeyin hayırlısını versin diye dua etmek lazım aslında bence.
ben hep öyle dua ediyorum..

''allahım, bu bebek bizim nasibimizde varsa, hayırlı evlat olacaksa.. sağlıkla yanımızda kalacaksa... '' diyorum hep..

aaaa.. şimdi gördüm yahu :)
bugün 8. haftamız bitiyormuş bizim....
yarın 9. haftamızın ilk günüymüş..

kızlar, bizim babacık acıkmış... biz de acıktık kuzumla..

bişeyler yiyip hemen geliriz...
öpüyoruz sizi...

kızlar allah hepimize güzel şeyler yaşatsın bizleri ve bebişlerimizi korusun.......

ya noluyo ya..
herkes nerde?

valla tembellikte ilk sırada bizim topik var.. ben size söyliyim.

ay valla heralde.. uyuyor musunuz?
biz yemeğimizi yedik geldik... teyzelerimiiizzzzzzzz.. nerdesiniz?

kızlar, dragos şifa hastahanesini bilen, fikri olan var mı?
nasıl bilirsiniz?

ya kızlar.. var ya.... beni çok üzüyorsunuz.. nerdesiniz hepiniz?

ben size bi faydalı bilgi vereyim..

Bebeğe ait yapıların izlenmesi
Gebelik ilerleyip bebeğe ait yapılar oluşmaya başladıkça bunlar da ultrasonda izlenebilir hale gelir.

8. hafta civarında bebek ani ve hızlı sıçrama hareketleri yapmaya başlar ve bu hareketler ultrasonografide izlenebilir.
9. haftada bebeğin kafası ile kol ve bacak taslakları ayırdedilebilir bu dönemde yolk kesesi artık kaybolmuştur.
10. haftada plasenta görülür
11. haftada bebeğin yüzü belirginleşmeye başlar
12. haftada vücut dışında gelişen barsaklar karın boşluğuna yerleşir ve karın duvarı 13. hafta civarında kapanır.

canım sağol verdiğin güzel bilgiler için okudukça dahada bi heyecan basıyo insanı rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı.............

çok geçmiş olsun canım. 6+0 da kalp atışları duyulmayabiliyor. 2 hafta daha payı var. canını sıkma bence, başka bi doktora başvur. hemen kürtaj demesi benim de garibime gitti. bebeğin hep yanınıda olur inş. allaha emanet olun.

günaydın herkese.
fifacım başına gelenlere çok üzüldüm canım. sakın canını sıkma. moralini yüksek tut. herşey güzel olacak.bebeğin seninle annesi üzülme sakın.
yeni gelen hamilelerimiz var, hoşgeldiniz, tebrikler.
arkadaşlar benim mide bulantılarım azaldı sanki. geçen hafta daha yoğundu şimdi acıktığım zamanlarda bulanıyor bir de tatlı yediğimde.umarım gün geçtikçe azalarak tamamen geçer.

sağol denizkızıl inşallah öyledir ama hayırlısı Allahtan ne diyeyim, Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş bizlere,
umarım bulantıların düzene girer, ama devam etsede üzülme sakın benim durumumda olunca o bulantıları bile ister hale geliyorsun

Günaydınlarr.
Fifacım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine ve üzülme lütfennn, doktora ne zaman gideceksin

birazdan gideceğim, eşim işyerime sevk almaya gitti o sevki aldıktan sonra hastanede buluşacağız,

dua edin teyzeleri bize, inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Fifacım çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et ve üzme kendini canım inş bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın dualarımız seninle......

birazdan gideceğim, eşim işyerime sevk almaya gitti o sevki aldıktan sonra hastanede buluşacağız,

dua edin teyzeleri bize, inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Allah yardımcın olsun canım, gelince hemen yaz olurmu merakta bırakma bizi, güzel haberlerini bekliyoruz inş.:Saruboceq:

tamam cnm gelince yazarım,
ben şimdi çıkıyorum hayırlısı olsun inşallah

ayy fifacım cnm çokkk geçmiş olsun gülüm rabbim yardımcın olsun inş bebeğinin size yaptıgı bir şaka olsun bu inş gülüm ma ben biliyorum rabbime emanet bebeklerimizin bişe olmayacak allahın izni ile sen de içini ferah tutu rabbime sığın dua nı et takdir allahın artık bide dr mutlaka konuş hepimizin dr özelde çalışıyo gülüm ama acil bir durum oldugununda dr ulaşamıyacaksam ne anlamı var özel dr gitmenin ki hadi dogumun hafta sonuna ve geceye geldi ne yapacaksın o zaman doguma başka bir dr mı gideceksin başka iyi bir dr bul mutlaka cnm ihmal etme ben mesela mart ayından beri kist tedavisi görüyodum değiştirmediğim dr kalmadı bu 4. dr ve çok memnunum çok şükür sen de en kısa zamanda sana her zman yardım edebilecek bir dr bul bence

günaydın kızlar........
fifacım allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerle gelip sevindirirsin bizi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…