2010 Şubat Anneleri

cuma gecesi aşırı kanamam ooldu, ama parça gelmedi hastaneyi aradım parça gelmediyse yapacak bişey yok arada olur dediler, gelmek yerine evde istirahate devam etmemi söylediler, dün desanki bi parça geldi gibi oldu gece ve bu sefer bakırköy yenimahalle kadın doğum aciline gittik ama berbattı kimse doğru dürüst ilgilenmedi saatlerce gece 1 e kadar bekledim ve nihayet doktor muayene ettti, ama moralimi daha da bozdu, bana bebeğin kalp atışlarıı duymadığını söyleyerek kürtaj yaoalım mı diye sordu ben de kalp atışları için erken değl mi deyince kalp atışlarınınn gelişeceğini düşünmediğini ama illa biraz beklemek istiyorsam 1 haftadan zarar gelmeyeceğini bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, yalnız benim anlamadığım kalp atışları zaten 7-8 haftadan önce duyulmuyor kendi doktorum da o yüzden bana 29 una randevu vermişti, şimdi bu kadar erken böyle söyleyince moralim çok bozuldu eşimde de ben de hal kalmadı bir anda, benim kendi doktorum özel bir hastanede ve hafta sonları ile gece çalışmıuor o yüzden ona da ulaşamadım ne düşüneceğimi şaşırdım

bu arada kendi doktorumun usg ölçümlerine göre bugün 6+0 ım, sat'a göre 6+1 ama dün yapılan usg de 6+4 görünüyordum iyice kafam kaıştı, gebe kaldığım güne göre kendi doktorumun hesaplaması tam oluyor bu konuda 4--5 günün farkı olur mu (yani kalp atışını duymak için)

Son düzenleyen: Moderatör:
cuma gecesi aşırı kanamam ooldu, ama parça gelmedi hastaneyi aradım parça gelmediyse yapacak bişey yok arada olur dediler, gelmek yerine evde istirahate devam etmemi söylediler, dün desanki bi parça geldi gibi oldu gece ve bu sefer bakırköy yenimahalle kadın doğum aciline gittik ama berbattı kimse doğru dürüst ilgilenmedi saatlerce gece 1 e kadar bekledim ve nihayet doktor muayene ettti, ama moralimi daha da bozdu, bana bebeğin kalp atışlarıı duymadığını söyleyerek kürtaj yaoalım mı diye sordu ben de kalp atışları için erken değl mi deyince kalp atışlarınınn gelişeceğini düşünmediğini ama illa biraz beklemek istiyorsam 1 haftadan zarar gelmeyeceğini bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, yalnız benim anlamadığım kalp atışları zaten 7-8 haftadan önce duyulmuyor kendi doktorum da o yüzden bana 29 una randevu vermişti, şimdi bu kadar erken böyle söyleyince moralim çok bozuldu eşimde de ben de hal kalmadı bir anda, benim kendi doktorum özel bir hastanede ve hafta sonları ile gece çalışmıuor o yüzden ona da ulaşamadım ne düşüneceğimi şaşırdım

ayy kıyamam ya gidebilecegin baska hastane yok mu canım bide onlara gitsen hemen illaki iyi bi doktor bulursun nerde oturuyorsun bak ben 29 mayısa gidiypr bugun doktor var mı bilmiyorum ama kartı var bende istersne senin icin arar sorarım cok iyi bi kadın vatan caddeisinde hastane hemen umitsilige kapılma istersn numarayıda verebilrim kendin arar daha iyi hissedersin ordaysa zaten hemen gel der gidersin sonra internetten de arastır bi capayada gidebilrsin dedigim gibi uzulme lutfen insallah bişey olmamıstır bende duymadım hem daha kalp atısını bende 29 unda gidecem duymak icin dedigin gibi daha erken bu doktorlarda insanı panik etmeye bayılıyor

sağol cnm, her biri ayrı bişey söylüyor senin doktorum kim 29 mayısta olmazsa eşim vatan emn. de görev yapıyor ve şuan orada
dr.un orada olup olmadığına bakabilir, sen istediğin zaman ulaşabiliyormusun dr.una

sağol cnm, her biri ayrı bişey söylüyor senin doktorum kim 29 mayısta olmazsa eşim vatan emn. de görev yapıyor ve şuan orada
dr.un orada olup olmadığına bakabilir, sen istediğin zaman ulaşabiliyormusun dr.una

hale aktun daha aramadım canım bi srun olmadıgı icin ama kartını verdi bana burdan ulasabilirsin diye esin o zaman hemen gidip baksın insanı acayıp rahatlatan bi bayan cokta ilgili o yoksada mine hanım diye bi doktor var oda cok iyiymiş ben 2010ocak annelerindee bi arkadasada yazmıstım hastane nasıl diye sormustu bişsey kaybetmezsn gtmekle belki iyi bile hissedersin uzulme nolur bilyorum cok zor ama dua et bebişin icin en iyi o rahatlatıyor insanı bide gaziosmanpasada bi doktor biliyorum ama ozel o doktorda cok iyiymiş arkadasıın annesi ikizlerine dogum yapmıstı adını hatırlayamıyorum int bulunca yazacam canım

baglarbası caddesi gaziosamnpasa dr tugrul abacıoglu canım super bi doktormus biraz pahalıymıs ama bi kere gideceksin sonucta icin rahat eder

en son yazdıgım doktorada gidebilrsin ama o suan yerinde olmayabilir sen 29 mayısta dokto arsa hemen bi git canım cok gecmiş olsun insallah saglıklıdır bebegin

Allah razı olsun cnm, eşim şimdi 29 mayısa geçiyor o bi görüşsün bakalım, ben b.köyde oturuyorum GOP bana ters kalıyor, o tarafları hiç bilmiyorum kolay ulaşabileceğim yerler olmalı çünkü zaten düşük riskim de olduğu için fazla uzak yerlere gidemiyorum :KK43:(

anladım canım insalah doktor vardır tekrar gecmiş olsun ben yine yapabilecegim bişey olursa seve seve yardımcı olurum kendine dikkat et

sanırım son yazdığım gelmedi,
ben b.köy de oturuyorum ve zaten düşük riskim de olduğu için fazla yerimden kalkmamam gerekiyor, gop taraflarını hiç bilmiyorum ve bu yüzden ulaşımı kolay bildiğim bölgeleri gitmeyi tercih ediyorumi yine de ilgşn için çok sağol cnm, Allah razı olsun

rica ederim canım nolacak kim olsa aynı seyi yapardı yapabilecegim bişey olursa yine seve seve yardımcı olurum dikkat et kendine

fifacım rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah bi yaramazlık yoktur.......

bilmiyorum caneylom yaa :KK43:( geçen hafta da tam cuma akşamı biraz kanamam olmuştu ama bu seferki kadar değildi, ve gittiğim doktor 2 kese var galiba ama sanırım biri düşüyor kanama o yüzden olabilir demişti bütün hafta sonum zehir olmuştu, kendi doktoruma gittiğimde ise tek kese olduğunu şimdilik endişe edilecek bişey olmadığını ayın 28-29 ndan önce kalp atışını duyamayacağımız için bişey söylemek için erken demişti, bu kez yine cuma akşamı kanamam oldu (öyle böyle değil epey oldu) bu sefer de gittiğim doktor kal atışı yok diye hemen kürtaja kalkıştı, ben erken deyince de istersen bi hafta bekle ama kalp atışında gelişme olacağını sanmam dedi, ben yine de beklemek istedim ve resmen oradan kaçar gibi çıktım,
bu nasıl iş ya her biri ayrı bişey söylüyor karşılarındakinin insan olduğunu unutuyorlar mı ne,
bu gidişle doktorumu da değiştirceğim galiba, akşamları ve hafta sonları ulaşamadıktan sonra ben ne yapayım ki onu başka başka dr.a gittikçe kafam da daha çok karışıyor, benim bildiğim bu konu hassas olduğu için gerekirse gece bile gelmeli değil mi

kızlar nasılsınız fifa canım noldu tam okuyamadım geçmişi tam anlamıyla, kanaman mı oldu nasılsın şimdi inşallah iyisindir korktum bii an okuyunca Allahım korusun hepimizinkini ve bizleri yarabbimm..
bende dün doktora gittim eşimle, keseyi gördük ama normal ultrasonla görünmedi vaginal baktı doktor önce tereddüt yaşadım ama doktor kızdı bana ben 20 yıllık doktorum bu söylediğini duymamış olayım dedi. ben zararlı die biliyodum vaginali. ama gördük sonunda hiç bişey de olmadı. fakat kese çok solda benim. ne yalan söyleyeyim biraz ürktüm doktor haftaya gene gel dedi takip edicez bakalım dedi. mesela şöyle düşünün kızlar, hani rahimiin ve ymurtalıkların şekli boynuzlu bi koç kafasını andırır ya, boynuzlar yumurtalıklardan gelen tüpler düşünün, normalde koçun ağzının yerinde yada burnunun yerinde falan olması lazımken benimki solda sol göze yakın nerdeyse. inş anlatabilmişimdir, yani tüplerden gelmiş rahime girmiş oraya tutunmuş gibi görünüyor. normal mi acaba böyle olması doktor bol bol istirahat et dedi..

fifacım cnm endişelenme içini ferah tut stres bebeğini etkilıyor senın anlattıklaRININ aynısı komşum yaşadı daha 2 ay önce bolboldinlendi ilaçlarını kullandı ve şimdi göbüşü ondan önce yürüyor moral çok önemli ben inannıyorum ki buraya sevinç çığlıklarıyla GELECEKSIN inş. pıtpıtlarını duyacaksın .. dua et cnm benım allah IM YAR VE YARDIMCIN OLSUN .. SEVGILER.

Dualarımız seninle fifacım..kendini yorma ve moralini yüksek tut..güzel haberlerini bekliyoruz.

X