Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kimse yok mu, ben çok kötüyüm
cuma gecesi aşırı kanamam ooldu, ama parça gelmedi hastaneyi aradım parça gelmediyse yapacak bişey yok arada olur dediler, gelmek yerine evde istirahate devam etmemi söylediler, dün desanki bi parça geldi gibi oldu gece ve bu sefer bakırköy yenimahalle kadın doğum aciline gittik ama berbattı kimse doğru dürüst ilgilenmedi saatlerce gece 1 e kadar bekledim ve nihayet doktor muayene ettti, ama moralimi daha da bozdu, bana bebeğin kalp atışlarıı duymadığını söyleyerek kürtaj yaoalım mı diye sordu ben de kalp atışları için erken değl mi deyince kalp atışlarınınn gelişeceğini düşünmediğini ama illa biraz beklemek istiyorsam 1 haftadan zarar gelmeyeceğini bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, yalnız benim anlamadığım kalp atışları zaten 7-8 haftadan önce duyulmuyor kendi doktorum da o yüzden bana 29 una randevu vermişti, şimdi bu kadar erken böyle söyleyince moralim çok bozuldu eşimde de ben de hal kalmadı bir anda, benim kendi doktorum özel bir hastanede ve hafta sonları ile gece çalışmıuor o yüzden ona da ulaşamadım ne düşüneceğimi şaşırdım
sağol cnm, her biri ayrı bişey söylüyor senin doktorum kim 29 mayısta olmazsa eşim vatan emn. de görev yapıyor ve şuan orada
dr.un orada olup olmadığına bakabilir, sen istediğin zaman ulaşabiliyormusun dr.una