2010 Şubat Anneleri

türkkahvesi cnm pek bilgim yokbelki zamanla normal yerıne döner keseciğin yanlış bişi söylemek istemem ama korkulacak bişi yok zannedersem içini ferah tut... dr. bana yeri çok güzel dedi bende ayrıntılı sormadım ...

kızlar hepinize teşekkür ederim, moralimi yükselttiniz, türkkahvesi cnm sorduğun konuda maalesef bilgim yok ama sanırım usg görüntülerinden anladığım kadarıyla (doğru anlıyorsam tabi ) benimki de tam ortada değil sanırım, benimki de sağ tarafta gibi ama belki daha erkendir zamanla yerleşecek de olabilir doktorun kesenin yerleşimi için mi tekrar çağırdı yoksa normal kontrol için mi,?

cuma gecesi aşırı kanamam ooldu, ama parça gelmedi hastaneyi aradım parça gelmediyse yapacak bişey yok arada olur dediler, gelmek yerine evde istirahate devam etmemi söylediler, dün desanki bi parça geldi gibi oldu gece ve bu sefer bakırköy yenimahalle kadın doğum aciline gittik ama berbattı kimse doğru dürüst ilgilenmedi saatlerce gece 1 e kadar bekledim ve nihayet doktor muayene ettti, ama moralimi daha da bozdu, bana bebeğin kalp atışlarıı duymadığını söyleyerek kürtaj yaoalım mı diye sordu ben de kalp atışları için erken değl mi deyince kalp atışlarınınn gelişeceğini düşünmediğini ama illa biraz beklemek istiyorsam 1 haftadan zarar gelmeyeceğini bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, yalnız benim anlamadığım kalp atışları zaten 7-8 haftadan önce duyulmuyor kendi doktorum da o yüzden bana 29 una randevu vermişti, şimdi bu kadar erken böyle söyleyince moralim çok bozuldu eşimde de ben de hal kalmadı bir anda, benim kendi doktorum özel bir hastanede ve hafta sonları ile gece çalışmıuor o yüzden ona da ulaşamadım ne düşüneceğimi şaşırdım

geçmiş olsun canım tekrar dr.a gidene kadar yat dinlen allah bebişlerimizi bize bağışlasın umarım hayırlısı ile kavuşacağız onlara...:teselli::1hug:

sağol cnm ben de öyle yapıyorum, inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini kucaklamasını nasip eder

fifa geçmiş olsun canım. kendini farkında olmadan yoruyor musun da acaba, ondan mı böyle oluyor? çok çok dikkat et kendine güzellik, bol bol dinlen ve kesinlikle içini rahat tut ki, bebeğin etkilenmesin. Allah yardıncın olsun canım.. Dualarımız seninle..

fifa geçmiş olsun allah yardımcın olsun.benim arkadaşımında kanamaları vardı hemde baya ama şu an 6 aylık hamile hemde kan verilmişti

yaren, 6055 sağolun, inşallah bebeğime (hepizin) bişey olmaz tabi hayırlısı ne ise Rabbim onu versin

kızlar bu bulantılar beni öldürecek.
siz ne yapıyorsunuz bulantınız var mı?
ayy çok zor yaaa senağlama

bu sırada fifa umarım bebeğin seninledir, içini ferah tutmaya çalış :teselli:

sağol akpak, inşallah öyledir ve dilerim Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlar

selam kızlar ben hala çok üzgünüm bebeğim aklımdan çıkmıyor çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum ama dr. yok derse ne yaparım bilemiyorum.........

az kaldı :) 3 gün sonra doktorda meleğinle gözgöze olacaksın inşallah :)

yine kimse yok yaaa. neyse gelince görürsünüz. umarım herkes ve bebişleri iyidir. biz kesemizi gördük çok şükür. 2 hafta sonra da tekrar gidip miniğimizi görüp kalp atışlarını duyacaz inşallah.

kendinize iyi bakın. görüşürüz

hayırlı olsun hulen, allah tamamına erdirsin inşallah.

kızlar kimse yok mu, ben çok kötüyüm

cuma gecesi aşırı kanamam ooldu, ama parça gelmedi hastaneyi aradım parça gelmediyse yapacak bişey yok arada olur dediler, gelmek yerine evde istirahate devam etmemi söylediler, dün desanki bi parça geldi gibi oldu gece ve bu sefer bakırköy yenimahalle kadın doğum aciline gittik ama berbattı kimse doğru dürüst ilgilenmedi saatlerce gece 1 e kadar bekledim ve nihayet doktor muayene ettti, ama moralimi daha da bozdu, bana bebeğin kalp atışlarıı duymadığını söyleyerek kürtaj yaoalım mı diye sordu ben de kalp atışları için erken değl mi deyince kalp atışlarınınn gelişeceğini düşünmediğini ama illa biraz beklemek istiyorsam 1 haftadan zarar gelmeyeceğini bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, yalnız benim anlamadığım kalp atışları zaten 7-8 haftadan önce duyulmuyor kendi doktorum da o yüzden bana 29 una randevu vermişti, şimdi bu kadar erken böyle söyleyince moralim çok bozuldu eşimde de ben de hal kalmadı bir anda, benim kendi doktorum özel bir hastanede ve hafta sonları ile gece çalışmıuor o yüzden ona da ulaşamadım ne düşüneceğimi şaşırdım

fifacım, allah korusun.. aman kötü getirme aklına sakın arkadaşım..
yat dinlen ... uzat bacaklarını - hatta azıcık yukarı doğru kaldır... aman bacım dikkat et kendine.

ilk kez gördüğün ve uzmanlığından şüpheli olduğun bi doktorun, langur lungur yaptğı konuşmaları dikkate alma sakın.
aman iyiki cahillikle kğrtajı kabul etmemişsiniz.. allah korumuş.
sanki kolay oluyor gibi.. alıverelim demek ne kolay bazıları için. hayret valla...

sen doktoruna nasıl olur da ulaşamazsın her istediğinde????? özel hastaane - özel doktor falan değil miydi seninki fifacım?
cep telefonunu nasıl vermez-sen nasıl istemezsin canım benim???
hastahaneyi arayıp cep telefonunu neden istemediniz siz?

sakın ilk kez göreceğin bir doktorun dediklerini çok kafaya takma - kabaca kontrol ettir kendini gerekirse.. hepsi o kadar olsun.. aman diyim.

sen kapat bilgisayarı falan.. lütfen git yat dinlen arkadaşım.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım daha önce eylül annelerine üyeydim maalasef düşük yaptım dün adet günümdü olmayınca hemen test yaptım çizgi silik çıktı ama büyük ihtimalle hamileyim ötekindede böyle çıkmıştı umarım şu batta hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız aynı acıyı yaşatmasın allahım

kızlar hala kafamı kurcalıyor, 6+0 da kalp atışları duyulur mu vajinal usg ile kontrol yaptı, ama bana göre sanki erken, neden öyle dediği ve hemen kürtaja kalkışması ise canımı en çok sıkan kısmı
bu adar kolay ve basit mi yani, ben duymadım gel kürtaj yapalım demek :eek:klava::eek:klava:
ben geçen sefer düşük yağtığımda düşük yaptığım kesin olmasına rağmen dr.um kürtaj en son tercih demişti, önce normal yollardan ve gerekiyorsa ilaçla düşük yapmanı sağlayalım ilk bebeğin olacağı için kürtaja başvumak istemiyorum demişti, bunlar ise doğru düzgün bakmadılar bile :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar hala kafamı kurcalıyor, 6+0 da kalp atışları duyulur mu vajinal usg ile kontrol yaptı, ama bana göre sanki erken, neden öyle dediği ve hemen kürtaja kalkışması ise canımı en çok sıkan kısmı
bu adar kolay ve basit mi yani, ben duymadım gel kürtaj yapalım demek :eek:klava::eek:klava:
ben geçen sefer düşük yağtığımda düşük yaptığım kesin olmasına rağmen dr.um kürtaj en son tercih demişti, önce normal yollardan ve gerekiyorsa ilaçla düşük yapmanı sağlayalım ilk bebeğin olacağı için kürtaja başvumak istemiyorum demişti, bunlar ise doğru düzgün bakmadılar bile :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim ilk hamileliğimde böyle olmuştu bihafta sonra duyuldu içini ferah tut

üzülme canım biliyorsun aynı durumdayız benim kanamam bile yok beklemek ve sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden inan öyle çok dua ediyorumki bebişlerimiz bizi terk etmesin diye allahım en doğrusunu kararlamıştır ....:1hug:

yalel zaten yatıyorum cnm, laptop olduğu için eşim kullanabileceğim şekilde sehbayı yatağın yan tarafına ayarlıyor ve gün boyu yalnız sıkılmayayım diye nette daha doğrusu bizim sitede oluyorum

ne yapayım cnm yalnız olmak gelecek birisinin olmaması çok zor, bizim tv izleme alışkanlığımız da yok , zaten geçen sene bozulmuştu seyretmediğimiz için yaptırmadık bile,

az kaldı :) 3 gün sonra doktorda meleğinle gözgöze olacaksın inşallah :)

canım çok sağol umarım görebilirim meleğimi sabretmekten beklemekten başka yapacak birşey yok rabbim ne yazdıysa onu göreceğiz..:Saruboceq::CüvCüv:

ebruli cnm inşallah sende bebişinin pıt pıtlarını duyarsın, hepiniz dualarımdasınız kızlar, Rabbim bizleri ve bebişlerimizi korur inşallah

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım daha önce eylül annelerine üyeydim maalasef düşük yaptım dün adet günümdü olmayınca hemen test yaptım çizgi silik çıktı ama büyük ihtimalle hamileyim ötekindede böyle çıkmıştı umarım şu batta hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız aynı acıyı yaşatmasın allahım

hoşgeldin canım.. hayırlısı olsun..
bu kez, allah tamamına erdirsin inşallah...

aman sakın kendini üzme boş yere.
kafana takma.
dangalak bir doktormuş heralde, töbe töbe yaaa...
löp diye alınır mı bebek yani??? cahil kimseymiş demekki.. kolay snaıyor heralde.
aman sakın sakın kafaya takma bu tipleri.
kendi doktoruna ulaşınca.. ne yapacağınıza bakarsınız ..
6+0 kalp atışı için erken değil.. ama, kesin başlayacak diye bişey de yok. ben de ilk gittiğimde duyamadık kalp seslerimizi.. 6+1'de duyamadık. 6+4 te gittik, 3 gün sonraya çağırdı yeniden.. o zaman ancak duyduk.
sakın panikleme..
her bebek aynı değil... herkesin bebeği aynı anda aynı geliişimi gösteremez... sakın karşılaştırmalarla sonuçlara varma kafanda.

yalel zaten yatıyorum cnm, laptop olduğu için eşim kullanabileceğim şekilde sehbayı yatağın yan tarafına ayarlıyor ve gün boyu yalnız sıkılmayayım diye nette daha doğrusu bizim sitede oluyorum

ne yapayım cnm yalnız olmak gelecek birisinin olmaması çok zor, bizim tv izleme alışkanlığımız da yok , zaten geçen sene bozulmuştu seyretmediğimiz için yaptırmadık bile,

hee :)
bak hani yatakta kahvaltı yapmak için, altı yastıklı sehpahalar var ya.. ''şımarık'' deniyor..
onlara benzer bilgisayar masaları yapmışlar... ikea, mudo, tepe gibi bazı yerlerde var.
bi bak istersen... ben de yatarak kullanıyorum, süper rahat.

X