- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
slm kızlar bende doğum hikayemi paylaşıcam biraz geç oldu ama 2 çocukla anca...son kontrolüme gittiğmde drum çatı muayenesinde herşeyin normal olduğunu ve 12 şubat cumaya kadar bekleyeceğimizi eğer olmazsa suni sancı vererek doğumu başlatacağını söylemişti.tabi ben suni sancı olmasını istemiyodum ve bol bol dua ettim.neyse cuma sabaha karşı sancım hafif hafif başladı ama bebek nasıl oynuyo anlatamam resmen içimde dans ediyo.ordan oraya ordan oraya.sancılarım sabaha kadar sürdü saatte bir yarım saatte bir derken.bu arada saat 6 oldu.tabi ben panik olmasın die eşime söylemedim.çantamın son kontrollerini yaptım ama inanılmaz sakinim.sanki başkası doğuracak.foto makinesini falan koydm.banyoya girdim duşumu aldm.çıktım namaz kıldım.dua ettm.sonra eşimi kaldırdım.hazırlandık komşuyuda aldık.7de evden çıktık.benm sancılar sıklaştı derken hastaneye geldk.hemen çatala aldılar ve 7cm açılma olduğunu söylediler.bana bakıyo ebeler ben çok sakinim şaşırıyolar.nts ye aldılar lavman yaptılar.tekrar çatala aldılar.dr geldi ve kontrol etti.doğum başlamış bebek inmş dedi.serum verildi.suyum patlatıldı.veeeee işte sancılarım felaket derece artmaya başladı.bu arada saat 08,15.ben bağırmaktan helak oldum.dr kızlara diyo nazarınız değdi.ıkın diyo ama ıkınamıyom.hadi hadi derken ebeler ellerimi bir an bırakmadı.neyse saat 09.00 da burak ım dünyaya geldi.ayyyy o an unutulmaz ya.ağladı hemen zuzum.aldılar ablaları yıkadılar.tabi ben çataldayım.dr bebeğin eşini alıcaz ama biraz büyük dedi onuda alırken baya zor oldu.sonra bi iğne yaptılar ve dikişe başladılar.baya dikiş atıldı.sonra çıktık odamıza geçtk oğlumu getirdiler.öptm kokladım emzirdim hemen.insan kaç tane doğurursa doğursun duyguları aynı.yine heyecan yine sevinç..tam detaya girmiyorum doğum anını doğum yapacaklar korkmasın die.ama normal doğum en güzeli bence......gerek olmadıkça sezeryan olmayın derim.