- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.132
- 223
Arkadaşlar ben doğum hikayemi yazmadım çünkü cidden zordu eminim herkes acı çekti ama benim epey sorunlu geçti.kızım 7 şubatta doğdu şükür ona kavuşturana.normal doğumu çok istedim ama boynuna kordon dolanınca korktum çünkü ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için hiçbir risk almak istemedik iykide normal olmamış eğer öyle olsaydı belki şuan hayatta olmuycaktım yada rahmim olmuycaktı.sonda takılırken değil ama takıldıktan sonra resmen kıvrandım ve ağladım idrar yolu enf.olduğu için çok cnm acıdı ve dr gelmedi acil ameliyata girdi o sonda ile kaç saat bekledikten sonra çıkarttırdım ve taktırdığıma pişman oldum.verilen ameliyat saatinden tam 3 saat sonra iyice gerilmiş bir şekilde ve hemşirelere sinir olmuş birşekilde ameliyata alındım.damar yolumu açan pskopat ah dedim diye azarladı bu arada özel oda tuttum ve burası medicalpark hastanesi devlet hastanesi değil.moral vericeklerine moralimi sıfıra indirdiler.sonra bayılmışım ayıldığımda dayanılmayacak ağrım vardı ama tarif edilmezdi dikiş ağrısı değil rahim ağrısıydı.bayıltın beni diye bağırdım sürekli bu arada hemen ayıldım daha ameliyathaneden çıkmadan.5 saat bu ağrıyı çektim sonra az biraz hafifledi derine bakamadım bile ağrıdan o kadar yani.sürekli kan kesiciler kanama kontrolleri ve hemen tuvalete gitmek zorunda kaldım sonda olmadığı için.serumlar dolayısıylada yarımsaatte bir tuvaletteydim.hiç kanamam olmadı az az oldu.herkesin sezeryan sonrası durumlarını bildiğim için kendimin bu kadar acı çekmesi beni şaşırttı acı bekliyordum ama bu kadarını değil.gerçeği çıkacağım gün öğrendim.dr eşin ve seninle özel görüşmem gerek dedi.ameliyat sırasında derini aldıktan sonra plesantayı alamamışlar rahimin tutma hastalığı varmış ve gelmemiş plesanta rahim duvarına yapışmış kazımışlar az kalsın rahmi alabilirlermiş ve benim aşırı kanamam olmuş dr doğum sonunda kanamayı durduramıyacak diye çok korkmuş doğumun çok zor geçti 2.çocuğu düşünürsen bu senin için çok riskli bunu bilmelisin dedi ve benim başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldu.aşırı ağrılarımın sebebini öğrendim ameliyat sonrası narkozu ameliyat uzadığı için çok aldım sanırım atamadım geceleri uyuyamıyordum öksürük ve tıkanıklıktan sanki boğazımda birşey var gibiydi ve öksürdükçe dikişlerim patlıycak sandım.yani kızlar zaten lohusa pskolojisi ve bu zorluklar 2.çocuk riski ki ben 3 istiyordum benim morallerimi çok bozdu.sizlere güzel duygu dolu şeylerde yazmak isterdim ama bunlar önüne geçti.Yinede şunu söylemeden geçemiyeceğim.ANNE OLMAK kutsal birşey ALLAHIM bana tek bir çocuk yazdıysada şükürler olsun ALLAHIM herkese nasip etsin onu ilk emzirdiğim anı ve ilk kokusunu duyduğum anı hiç birşeye değişemem.şimdi arkama baktığımda hiçbir acı ondan değerli değil iyki doğurmuşum diyorum.RABBİM hepimizin çocuklarına uzun ömürler versin.şuan kan tedavisi görüyorum tek derdim bu hepsi geçti bitti.sadece kızıma umarım bir kardeş yapma şansım olur ileride bunu diliyorum ALLAHIMDAN.:Saruboceq:
ah be secilim.sende kötü geçirmişsin.çok üzüldüm.neyse herşey geçti şükür kızın kollarında.allahın izniyle iyi bi doktor bul kendine iyice kontrolden geçersin.allahın izniyle derini iyice büyüttükten sonra tekrar anne olucaksın tabii.bi doktorun dedigine bakmaa..vücudun rahmin iyice kendini toparlasın derininde kardeşi olacak allahın izniyle.hiç üzülme.e