Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim bence en iyisi 5 bucuk yasinda k cocugun anasinifina gitmesi iyi bu ozel okul degilki okul oncesi yani bende oyle yaptim ve seneye vericem 6 bucuk yasinda ise ilk okula gitmesi mantikli cocugu okuldan biktirmanin ve erkenden vermenn anlami yok onlarin bu yasta en cok bize ihtiyaci varbenim kızım 2010 ocak doğumlu ama bu sene ana sınıfına yazdırmadım .seneye anasınıfı birdahaki seneye 1.sınıf olacak benim gibi olanınız varmı .iyimi kötümü ettim sizce .bir akıl verin.
Cnm benim kizimda uzun banada aynilari deniyo hiic takma onun beyin gelisimi onemli fizik degil bak evde ne guzel boyaalar aldik calismalar yapiyoruz hergun parkta arkadaslariyla oynar yuruyusumuzu yapar geliriz seneye anasinifi muhakkak ilkokul degil esinize anlatinbende aynı şekilde düşünüyorum .ama kızımın boyuda bir uzun her gören aaa neden vermedin busene diyor .seneye iyice uzayıp yaşıtlarının yanında çok uzun kalır diye endişe ediyorum şuan 115 cm .eşimde eğer kas gelişimi iyi olursa seneye 1. sınıfa veririz deyip beni daha çok üzüyor .
canım yaa çok teşekkür ederim yüreğime su serptin.bende hergün etkinlik yapıyorum kızımla çok meraklı.Cnm benim kizimda uzun banada aynilari deniyo hiic takma onun beyin gelisimi onemli fizik degil bak evde ne guzel boyaalar aldik calismalar yapiyoruz hergun parkta arkadaslariyla oynar yuruyusumuzu yapar geliriz seneye anasinifi muhakkak ilkokul degil esinize anlatin
Evett cnm hııc uzulme sımdıkı cocuklar zehır gıbı ustuste anasınıfı sıkılırlar gayette ıyı yaptın onun sana daha fazla ıhtıyacı var okula adapte olurlar bır dahakı seneye bısı olmaz bnde uzulmustum ögretmen arkadasım da dogru bısey yaptıgımı soyledı onunda kızı 6 yasında 7 ye gırıyo daha bu sene verdı ılkokula Allah bagıslasın cnm yavrularımızı gerısıı boomboşcanım yaa çok teşekkür ederim yüreğime su serptin.bende hergün etkinlik yapıyorum kızımla çok meraklı.
benim kızım 2010 ocak doğumlu ama bu sene ana sınıfına yazdırmadım .seneye anasınıfı birdahaki seneye 1.sınıf olacak benim gibi olanınız varmı .iyimi kötümü ettim sizce .bir akıl verin.
canım benimkide ilk başta istemiyordu anasınıfına gitmek ablasına okul malzemeleri alırken banada alın bende gitmek istiyorum demeye başladı el becerisi çok iyi fırsat buldukça etkinlik yapıyoruz .geçen akşam eline makas verdim kağıda rastgele kes kızım dedim ilk başta yapamadı ama sonra kesmeye başladı.seneye bende anasınıfına gitmeden 1.sınıfa başlatmak istemiyorum ama eşim direk 1.sınıfa verelim diyor bu arada benim eşimde öğretmen branş.Meehaba
Bende sizle aynı durumdayım mart 2010 dogumlu oglum 4,5 yasında tam bu sene baslatmadık anaokuluna kendiside hiç istemiyırdu zaten
Okul çantası degişik boyalar aldık şimdi biraz heveslendi oglum aslında baya hızlı ilerliyor yasutlarında kilo boy olarak ilerde 6-7 yasında sanıyorlar okumayı kendiliginden söktü bende sasırmış durumdayım bu senede biryere yollamalımıydım Seneye 1. Sınıfa ver diyenler var cevremde ben istemiyorum direk 1 ama sizler ne tavsiye edersiniz çogu seye hakim oldugundan anaokuluna bu senede gidip seneyede anaokuluna versem daha cok sıkılırdı herhalde bende sanırım seneye anaokuluna vericem eski sistem siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
benımde oglumun boyu uzun sızden bır ıkı cm daha uzunda olaıblırbende aynı şekilde düşünüyorum .ama kızımın boyuda bir uzun her gören aaa neden vermedin busene diyor .seneye iyice uzayıp yaşıtlarının yanında çok uzun kalır diye endişe ediyorum şuan 115 cm .eşimde eğer kas gelişimi iyi olursa seneye 1. sınıfa veririz deyip beni daha çok üzüyor .
bızımde yanı sekılde yanı tasırmadan vs boyama yapamıyor yada yapmıyor emın degılımMerhaba anneler benim oğlumda 2010 nisan 5 doğumlu bende bu sene anaokuluna verdim ilk başlarda istemedi geçen senede kısa bir süre kreş serüvenimiz olmuştu onada istemeye istemeye gitmişti. Şimdi anaokuluna alıştı. Yalnız nesne boyamaları kargacık burgacık yapıyor karalıyor. Zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum bende seneye birinci sınıf yada anaokulu düşünmekteyim. Bu seneki durumuna göre değerlendiricez bunu. Evdede tv ve tableti kaldırdık şimdilik. Sadece yarımşar saat veriyoruz olabildiğince minimum.
ahh kızlar ah eşimi ben caydırmıştım.şimdide fikrini bir türlü değiştiremyorum seneye veririz anasınıfına diyor .ama yarı dönemden sonra alırlarsa vericem inşallah alırlar yaa ..
Ben ilkokula gitsin istiyorum sıkılacak yoksa 1 sene daha gıdersemerhaba 5-6 ay öncede yazmıştım bu konuya 2010 dogumlu olup bu sene 2015 eylül 1 e başlatıcak olan varmı yada anaokulunamı gidicek
ben anaokuluna göndericem muhtemelen aslında okumayı kendi kendine ögrendi ve yaşıtlarından boy olarakda uzun okula gidiyor sanılıyor dışarıda ama hiç böyle bir ortama gitmediğinden 1 sene anaokulunda okul hayatına alışmasını istiyorum siz ne düşünüyorsunuz