Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin keyfinimi beklicez :mymeka:
akşama kadar uyumada kalk cantanı hazırlakaydirigubbakcemile
:1shok:
cidden acımıyormu
senin kaç cm acıklık var
normal doğum kolay mı oluyor önce acıklık olursa
hayırlısyla doğsun fatmanur hep orda kalcak değil üüzlme artık kokluyup öpceksin dualarımız senle canım hayırlı doğumlar
bu culiye :umursamaz:
bu da melisaya opuyorumnanaktan
lülülülülülü lülülülülülü bu sana
opuyorumnanaktan Şeniz buda bebişine
bu arada isme karar verdiniz mi
hımm saol feyzacım
insallah sancı su birlikte gelir hemen acılma olur
pırtttttt diye doğururuz
amin canım inşallahhopuyorumnanaktanhayırlı haberlerle gelirsn canım inşallah iyi haberlerini mutlaka beklyoruz
ayy bende normal istiyorum inşallahh dogururuzz juli ne çatalı ya nasıl birşey o çok acı cekecekmıyız benım korkular yavas yavas baslıyorr napcaz biz:gitme::gitme:36 dn sonra bakıyorlar bildiğim
benimde 13,30 da
ayy cok helecanlıyım delikafadulden
normal isteği için alttan bakacak
ilk olacak benim için
çatalamı oturtuyorlar acaba
nasıl ya ne çatalı feyzakafamçokkarıştıcanım ben otrdum bugün oda geldi başıma kafamçokkarıştı açılma varmı diye baktılar çatala oturyosun bi güzel sonrası malüm
hayırlı olsu canım bende beklıyorum daha canta manta yok ortada bir dogururuverırsem artık ne olur bılmemzemuszemus:mymeka:
anacım iki dakika uğramadık hem büssürü konuşmuşunuz hem de topiği değiştirmişiniz
hastane çantamı hazırladım çok şükür
zemuszemus
irem güzelmiş hoyacım
adıyla yaşasın
semra da fena değil ama babasıda tontiş irem desin
amin canım inşallahhopuyorumnanaktan
ayy bende normal istiyorum inşallahh dogururuzz juli ne çatalı ya nasıl birşey o çok acı cekecekmıyız benım korkular yavas yavas baslıyorr napcaz biz:gitme::gitme:
nasıl ya ne çatalı feyzakafamçokkarıştı
hayırlı olsu canım bende beklıyorum daha canta manta yok ortada bir dogururuverırsem artık ne olur bılmemzemuszemus
kızlar açılmaya bi aletle bakıyo doktorlar
doğumu normal yapabilir misiniz ona da bi, eldiven giyiyo iki parmağıyla bakıyo
tecrübeyle sabittir
bocukum
neen beni bekliyodun
benle özel işinmi var datlım