ya kızlar bır saat once coklu prızı bılgısayardan almak ıcın ugrasırken benı azıcık elektrık yokladı..
suan bebiş hareket edıyo anlık bır olaydı bırsey olmaz dı mı?
onemsemedım bastan ama sımdı dank edıyo kafama ona gecmemıstır herhalde hemen corapları cıkarıp tasa bastım ama(
bu isim konuları beni sinir ediyo ya bence isimi koyma hakkı herzaman annenindir aile karışınca deli oluyorum biz eşimle birlikte koyduk ne yaptık söylim daha yeni hareket ediyodu bebişim eşimle iki isim bulduk sonra oturduk bebişimze sorduk bu ismi istiyosan sağı tekmele bu ismi istiyosan solu tekmele dedik nereyi tekmelediyse o ismi verdik bebeyimize size saçma gelebilir ama biz bebeyimize sorduk
krizalit hacdan geldi ailem ordaydım dun akşam sancım oldu evime geldim şimdi turp gibiyim:))doguruyorum diye sevinmiştim oysaki...
julinin teli var bir msj atayım ben ona...
ya kızlar bır saat once coklu prızı bılgısayardan almak ıcın ugrasırken benı azıcık elektrık yokladı..
suan bebiş hareket edıyo anlık bır olaydı bırsey olmaz dı mı?
onemsemedım bastan ama sımdı dank edıyo kafama ona gecmemıstır herhalde hemen corapları cıkarıp tasa bastım ama(
ayyy kızlar bian korktum valla topiğimiz kapatıldı falan sandım bi baktım en son dün gece yazılmış.. sonra linke tıklayınca rahatladım kaydirigubbakcemile3
eeee ne var ne yok hemen 50 sayfa yazmışsınız nasıl okuyum şimdi ben.... mafoldumben
biriniz özet geçsin ozaman bana yaramaz bi durum yok dimi kimsede herkes iyi
bebek hareket ediyosa bişi yoktur canım ya elektirikte çok kuvvetli diilse bişi olduğunu sanmam ama siçin rahat etsin istiyosan ara bi doktorunu sor bakalım
okuma şekerim bende sabah okuyım dedim canım çıktı :))
hoşgeldin feyza.gece msj atmışsın sabah gördüm cvp yazdım hatta mesajı eşim okumuş tpikten feyza seni soruyor falan dedi güldürdü beni:))
dun olaylar olmuş geçmiş olsun..
juliye msj attım bakalım cvp gelcekmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?