2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

culiye ulaşabilcek birileri yok mu kızlar aranızda?
ya da haber var mı geçmişi okuyamadım tam olarak-kafamı yastıktan kadıramıyorum berbat haldeyim, böyle birşey yok, uyuşukluğum tavan yapmış durumda-
gerçi culi hastaneden çıkmış geziyodur şimdi ama...

bişey olmaaaaz, o kadar korunmasız diiiler...allah koruyor onları...rahat ol annesi güven ona

bu isim konuları beni sinir ediyo ya bence isimi koyma hakkı herzaman annenindir aile karışınca deli oluyorum biz eşimle birlikte koyduk ne yaptık söylim daha yeni hareket ediyodu bebişim eşimle iki isim bulduk sonra oturduk bebişimze sorduk bu ismi istiyosan sağı tekmele bu ismi istiyosan solu tekmele dedik nereyi tekmelediyse o ismi verdik bebeyimize size saçma gelebilir ama biz bebeyimize sorduk

sabahtan beri çocuğu aç bıraktım yaa, kalktım zorla iki yumurta kırdım yoğurtla kaktım onu...tüm gün başka birşey yok..çocuk içimde serseme döndü, azıcık hareket ettiğimde çırpınıyor yavrucak, ayy kalk artık anne bacaklarım uyuştu diyo herhalde...

bizimki basindan beri hep sagi tekmeledi,

krizalit hacdan geldi ailem ordaydım dun akşam sancım oldu evime geldim şimdi turp gibiyim:))doguruyorum diye sevinmiştim oysaki...
julinin teli var bir msj atayım ben ona...

krizalit hacdan geldi ailem ordaydım dun akşam sancım oldu evime geldim şimdi turp gibiyim:))doguruyorum diye sevinmiştim oysaki...
julinin teli var bir msj atayım ben ona...

allah kabul etsin...yok daha gelmesin biliyorsun en iyi küvöz anne karnı, bir gün fazladan kalması bile iyi,daha var zamanın senin, umarım hepimiz vaktinde doğururuz, gerçi bu bebekler aceleci çıktı birbirlerini de etkilemesinler:)

bebek hareket ediyosa bişi yoktur canım ya elektirikte çok kuvvetli diilse bişi olduğunu sanmam ama siçin rahat etsin istiyosan ara bi doktorunu sor bakalım

okuma şekerim bende sabah okuyım dedim canım çıktı :))

bi de sanki tabanlarım patlayacakmış gibi acıyor-çok hareketliyim ya ondan galiba üzerine basamıyorum valla, sizde var mı bu sıkıntılar-çok dertli gördüm kendimi

açıkcası okumak gibide bir niyetim olmadı zaten 50 küsür sayfa akannehirkafamçokkarıştı

hoşgeldin feyza.gece msj atmışsın sabah gördüm cvp yazdım hatta mesajı eşim okumuş tpikten feyza seni soruyor falan dedi güldürdü beni:))
dun olaylar olmuş geçmiş olsun..
juliye msj attım bakalım cvp gelcekmi.

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin özlettin kendini dün gece mesaj attım dedim bu kız gelirdi 1 hafta oldu biraz geç saatte attım ama kusura bakma canım unutuyordum kaç gündür atıyım atıyım derken gecede olsa atcam dedim

ayy sorma dün felakat bi gündü..

scedcedu doğum yaptı-delfde biz hala duruyoruz :kaydirigubbakcemile3

juli doktora gitcekti yoksa hemen doğuma felanmı aldılar gelirdi ama

gelirdim topige ama evde izdiham vardı desem yeridir:))çok kalabalıktı fırsat olmadı hiç...

selam kızlar a.s.
henüz doğurmadım
niyeti de yok zaten :roflol:

usg ile baktı
kafası su an catının üstündeymiş bu durumda normal olmaz dedi
ama bir hafta yürüyüş ve devamlı sola yatmakla döndürebiliriz dedi
haftaya cağırdı hem catı muayenesi yapacak

3400 grm mış ama son haftalarda yanlıslık olma ihtimali var dedi
3200-3600 arası dedi

epidral yapıyorlarmış ama gece yapan yokmuş
neyse bende kızıma ah gece gelme gündüz gel sarsını söylüyorum artık :roflol:

pazarteside medipole gidicem
ehh biyerde doğuruz artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…