2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim gece uykumuz hala deliksiz değil hatta aksine çok sık uyanıyoruzz bi ona kalk bi ona kalk bi yıldır karı koca zombi gibiyizzz

gündüzde 12 gibi uyuyoruz 45 dk kadar sonra akşam üzeri 5 gibi uyuyoruz yine 30 -45 dk kadarr gecede 112 gibi uyuyoruz sabahta 9 arası kalkıyoruzz

düzen kurmaya çalışıyorum bende şu akşam uykusunu kaldırayım diyorum öğle uykusunue 3 e kaydırsam gece uykusunada9- 10 gibi yatsınlar bizede dinlenme zamanı kalı diyorum deniycem bakalımmm

gunaydin herkese iyi haftalar

tukan hepten bos kalmis.

bir kepenkleri kaldirip acayim dedim

günaydın arkadaşlar..
çocukların uyku düzeninden konuşulmuş,beril gündüzleri hafta içi kreşte 1 kere uyuyor onun için saat 7-8 arası uyutuyorum,
haftasonu gündüz 2 kez uyutuyorum,öğleden sonraki uykusu biraz ileri kaymışsa 9-9,5 gibi uyutuyorum,
gece bir sıkıntısı yoksa 3 kez emmeye kalkıyor,sıkıntısı varsa son günlerde olduğu gibi 4-5-6 yada saat başı :97:

Günaydın kimseler nerdeeeeeeeeeee????

dün gece ve bu gece hiç uyumadık biz (

önceki gece burun tıkanıklığı yüzünden çok ağladı gecenin bir yarısı evdeki herkesi ayağa dikti Uras...annemler yataktan düştü falan sanmışlar

bu gecede gaz sancısı mahvetti oğlumu, sabaha karşı biraz uyumuşuz o kadar çok uykuya ihtiyacım varki kızlar

günaydııınnn,rapunzel geçmiş olsun cnm,Allah yardımcın olsun,biz de günlerdir çok sık kalkıyoruz,8. diş gelmiş onun sıkıntısı varmış meğerse..
gaz sancısı bizde de zaman zaman oluyor,zaten sizle biz kaldık sanırım gaz sancısı çeken,gaz sancısından uyuyamadık dediğimde şaşırıyor bazı arkadaşlar..
bir de 2 haftadır çok iştahsız dün akşam hiçbirşey yemedi,ne çorba ne başka bişey,çok üzülüyorum yaa,haftasonu da çok bunalttı beni doğru düzgün bişey yediremedim,önceki hafta yarım kase de olsa yiyordu şimdi 1 kaşık bile yemiyor,hiçbir şekilde kandıramıyoruz,anında farkediyor,bir de kaşığı farkettiğinde yanakları içeri çekip dudağını kuş gagası gibi yapıyor

canım bizimde dişimiz çıkıyor bu arada
ben çok gazlı bir bebekmişim hep doktorlardaydık der annem çok çektim der, bana çekmiş Urasta demekki
beril rahatsızlanmıştı ya onun etkisi de sürüyordur hem diş olayıda varmış hastalıktan sonra bizim huyumuz baya değişti daha da zorlaştı inatlaşıyor yememek için
gagasından ısırabilirmiyim küçük hanımefendininnn

inş. kolaylıkla çıkarır dişini cnm,hastalığı öyle böyle atlatıyoruzda huylarının değişmesi kötü,zamanla düzelirler inş..
gagasından ısırabilirsin memnuniyetle:)

slm herkese rapunzel mehlikasu çok geçmiş olsun cnm.diş dönemi baya sancılı ve zor geçiyor.bizimkilerdede yok iştah aynı.napıcam bilmiyorum.gaz için cnm myo-oil var ben ondan kullanıyorum bayada iyi geliyor deneyin isterseniz.öpüldünüz hepiniz.

sağol berilcim inşallah seninkilerde umarım bir an önce iştahlanırlar :)
bende hala metsil var ama dün hiç bişey vermedim habire pış pışladım hata ettim sanırım

rapunzel cnm çok saol..
metsil iiyi gelmedi bize.yanlız myo-oil dediğim içilmiyor biliyomusun bilmiyorum ama karnına masaj yapıyosun yağ yani.içinde badem elma yağı vs.var.

kuzuma kıyamam ben,anacım bunlar artık herşeye kuyruğuna basmışsın gibi ağlıyorlar,ödüm patlıyor gece yarısı ve benimki memeye acayip düştü! ösledim seni rapunzelim aç kapıyı

geçmiş olsun canım uyku konusunda bende perişanım kuzey de gece çok sık uyanıyor emmiyor ama yinede uyanıyor süt veriyorum su veriyorum hiçbirini istemiyor.ağlayarak çığlık çığlığa kalkıyor.şu dişler bir çıksada kurtulsa şu minikler.

slm kızlar,
beril sağol cnm,acı elma yağı bizde almıştık ama bir kaç kez kullandım sadece,
metsil bizde işe yaradı gibi,bir iki hafta önce bir şişe bitirdik tekrar almadım ama bu gece gazdan uyandı ve 1 saatten fazla uyumadı mızmızlanıp durdu,bu süre içerisinde 3 kez emzirdim 1 kez ayağımda salladım kendi haline bıraktım bir türlü uyumadı en son emzirirken mayıştı,yatırdım uyudu..
bugünlerde çok halsizlik var bende,2 gündür başım ağrıyor,belim ağrıyor bana bir haller oluyor arada sıcak basıyor yanıyorum noluyor anlamadım ama başımın ağrısı kötü yaa

herkese selamlarrrnasılsınız hanımlar?nasıl oldu bebişler?benimkilerde aynı iştah yok ve olur olmaz herşeye ağlıyorlar.hele üstünü değiştirmeye kalk ortalığı yıkıyorlar.diş dönemindeler yaa heralde ondan dişleri çıkacak onun ağrısından yapıyorlar heralde anlamadımkii.niye yapıyorlar.
canancım sen su çiçeği aşısını yaptırdınmı ve kaça yaptırdın?

slm cnm benim
cnm önce geçmiş olsun.benim dediğim sadece elme yağı deil.içinde elma yağı lavanta badem yağı papatya yağı vs.var.bu sadece karnına masajn yap o iyiy geliyor.doktor vermişti bana.istersen internetten araştır myo-oil adı.bence dene cnm denemekte fayda var.

pek çok şey almıştım beril ama myo oil i almadım bende de elma yağı vardı ayak altına göbeğine sürüyordum

mehlika yinemiiii sizde de miiiii :S gaz sancısı da kötü bişey yavruşlar nasıl dayanıyorlar dimi....

oferta memeyi kesince belki bu kadar sık kalkmayacaklar diye umuyorum işe de gitmek zorunda olunca vay halimize bizim

krizzzzzzz nerdesin sen?:) yoğunluk aynen devammı? topluyomusun kadroyu? nisanda tamamen full olacaksın gibime geliyor
bende özledim seni ve Mimikcan ı muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…