günaydııınnn,rapunzel geçmiş olsun cnm,Allah yardımcın olsun,biz de günlerdir çok sık kalkıyoruz,8. diş gelmiş onun sıkıntısı varmış meğerse..Günaydın kimseler nerdeeeeeeeeeee????
dün gece ve bu gece hiç uyumadık biz(
önceki gece burun tıkanıklığı yüzünden çok ağladı gecenin bir yarısı evdeki herkesi ayağa dikti Uras...annemler yataktan düştü falan sanmışlar
bu gecede gaz sancısı mahvetti oğlumu, sabaha karşı biraz uyumuşuz o kadar çok uykuya ihtiyacım varki kızlar
canım bizimde dişimiz çıkıyor bu aradagünaydııınnn,rapunzel geçmiş olsun cnm,Allah yardımcın olsun,biz de günlerdir çok sık kalkıyoruz,8. diş gelmiş onun sıkıntısı varmış meğerse..
gaz sancısı bizde de zaman zaman oluyor,zaten sizle biz kaldık sanırım gaz sancısı çeken,gaz sancısından uyuyamadık dediğimde şaşırıyor bazı arkadaşlar..
bir de 2 haftadır çok iştahsız dün akşam hiçbirşey yemedi,ne çorba ne başka bişey,çok üzülüyorum yaa,haftasonu da çok bunalttı beni doğru düzgün bişey yediremedim,önceki hafta yarım kase de olsa yiyordu şimdi 1 kaşık bile yemiyor,hiçbir şekilde kandıramıyoruz,anında farkediyor,bir de kaşığı farkettiğinde yanakları içeri çekip dudağını kuş gagası gibi yapıyor
canım bizimde dişimiz çıkıyor bu arada
ben çok gazlı bir bebekmişim hep doktorlardaydık der annem çok çektim der, bana çekmiş Urasta demekki
beril rahatsızlanmıştı ya onun etkisi de sürüyordur hem diş olayıda varmış hastalıktan sonra bizim huyumuz baya değişti daha da zorlaştı inatlaşıyor yememek için
gagasından ısırabilirmiyim küçük hanımefendininnn
slm herkese rapunzel mehlikasu çok geçmiş olsun cnm.diş dönemi baya sancılı ve zor geçiyor.bizimkilerdede yok iştah aynı.napıcam bilmiyorum.gaz için cnm myo-oil var ben ondan kullanıyorum bayada iyi geliyor deneyin isterseniz.öpüldünüz hepiniz.
Günaydın kimseler nerdeeeeeeeeeee????
önceki gece burun tıkanıklığı yüzünden çok ağladı gecenin bir yarısı evdeki herkesi ayağa dikti Uras...annemler yataktan düştü falan sanmışlar
bu gecede gaz sancısı mahvetti oğlumu, sabaha karşı biraz uyumuşuz o kadar çok uykuya ihtiyacım varki kızlar
Günaydın kimseler nerdeeeeeeeeeee????
slm kızlar,
beril sağol cnm,acı elma yağı bizde almıştık ama bir kaç kez kullandım sadece,
metsil bizde işe yaradı gibi,bir iki hafta önce bir şişe bitirdik tekrar almadım ama bu gece gazdan uyandı ve 1 saatten fazla uyumadı mızmızlanıp durdu,bu süre içerisinde 3 kez emzirdim 1 kez ayağımda salladım kendi haline bıraktım bir türlü uyumadı en son emzirirken mayıştı,yatırdım uyudu..
bugünlerde çok halsizlik var bende,2 gündür başım ağrıyor,belim ağrıyor bana bir haller oluyor arada sıcak basıyor yanıyorum noluyor anlamadım ama başımın ağrısı kötü yaa