2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canan hoşgeldin.. seni de facebook sayfasında aramızda görmek isteriz, ufaklıkların resimlerini de koy onları da tanıyalım...

burada daha çok sohbet oluyordu eskiden ama şimdi facete daha çok vakit geçiriyor herkes, bir de güncel konuları ordan daha rahat takip edebiliyoruz.. burda sürekli sayfaları değiştirip okumak özellikle iş yerinde daha zor :)

kızlar bir merhaba demek istedim, nasılsınız bakalım??? kuzular iyidir inşallah.. geçmişi şöyle bir okudum kaynatmışsınız epey.. :KK66:

cnm faceye grup açınca oraya yöneldi çoğu kişiler,bir de kk nın sayfasının değişmesi ,çocuklardan fırsat bulama vs vs bir sürü etken var,ama burayı en son terkedenlerden biri benim:))
maşaallah cnm çocukların usluymuş yine de,hayırdan anlıyorlarmış yine de,aslında benim kızım da çok yaramaz değil ama bazen hayır dediğim şeyleri yapmakta ısrar ediyor..

uyusun,yarasın fıstığa,benim işyerinde çok vaktim oluyor,evde giremiyorum yoksa:))
neyse faceden takşp etmeye çalışıcam bende sizi siz tek çocukla yetişemezken ben iki taneyle zor yetişirim amaolsunn

yani her hayır dediğimi dinlemiyolar tabi ama kızıyorum ellerine felan vurarark arada şiddette uyguluyorum anlayacağınn :KK4::KK53:
:KK60::KK9:selam kızlar nasılsınız:KK37::KK52::KK53::KK64::KK62::KK62::KK61::KK4:

günaydınnn iyiyizzz sizleir sormalıııı

kızlar benim çocuklar cips seviyo yaa cheetos alıp veriyorum sizce zarralı bişeymi yapıyorummm

ben cips vermiyorum hatta hiç bir abur cuburu vermiyorum...bizim yediklerimizden bile pek vermiyorum bazışeyleri veriyorum sadece..cips türü şeylerle nekadar geç tanışırlarsa okadar iyi,,minik galetalardan ver ellerine yesinler cips verme..

ben hiç cips vermedim,yakın zamanda vermeyi de düşünmüyorum,büyükler için bile zararlı,çok fazla yağ içeriyor,üstelik kızartma,ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi,hata hiç tanışmasa daha iyi:KK61:
cnm ecrinin dediği gibi galeta verebilirsin,çubuk kraker ,kreker türleri daha az zararlıdır..

Canancım bencede hiç verme o tür şeyleri sağlıksız şeyler ayrıca iştahlarıda kapanır
ben bile acaip seviyorum kendimden dahi esirgeyip almıyorum zararlı diye....

ben cips vermiyorum hatta hiç bir abur cuburu vermiyorum...bizim yediklerimizden bile pek vermiyorum bazışeyleri veriyorum sadece..cips türü şeylerle nekadar geç tanışırlarsa okadar iyi,,minik galetalardan ver ellerine yesinler cips verme..

ben hiç cips vermedim,yakın zamanda vermeyi de düşünmüyorum,büyükler için bile zararlı,çok fazla yağ içeriyor,üstelik kızartma,ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi,hata hiç tanışmasa daha iyi:KK61:
cnm ecrinin dediği gibi galeta verebilirsin,çubuk kraker ,kreker türleri daha az zararlıdır..

Canancım bencede hiç verme o tür şeyleri sağlıksız şeyler ayrıca iştahlarıda kapanır
ben bile acaip seviyorum kendimden dahi esirgeyip almıyorum zararlı diye....

haklısınız cips aslında zararlı biliyorum ama ellerinde bşşey yemek hoşlarına gidiyo sadece cips vermiyorum tabii çubuk kraker galete peynir ekmek bebe bisküvisi bu tarz şeyleri veriyorum kemiriyolar domates biber havuç ama bu grubun içinde cips te var yani en zararlısı cips ama fazla yemiyolar 1 paket alıyorum hiç gitmiyosa 4-5 gün gidiyoo 2 çocuğaa

kızlar çocuklar en geç kaçta yatıyor.Kuzey gece 12 den önce uyumuyor zaten işten eve 7 den önce gelemiyorum ben yemekti bulaşıktı derken saat 10 oluyor sonra Kuzeyi yedir oyna uyut derken gece 12 oluyor saat bir bakıyorum ne kendime nede eşime hiç vakit ayıramamışım benmi acayip bir tempoda hissediyorum kendimi yoksa sizde de durum benzermi._?
Artık zaman yetişsin istiyorum bu koşuşturma çok yorucu olmaya başladı benim için
ne zamandır soracağım facede sormak istemedim gündemi meşgul etmemek için. :KK53::KK53::84::84::KK36::KK36::KK36:

aslıcım biz sabah 6-7 gibi kalkıyoruz akşamda 9-10 gibi uyuyoruz..gündüzde fazla uyumuyor ondan erken yatıyor

kızlar çocuklar en geç kaçta yatıyor.Kuzey gece 12 den önce uyumuyor zaten işten eve 7 den önce gelemiyorum ben yemekti bulaşıktı derken saat 10 oluyor sonra Kuzeyi yedir oyna uyut derken gece 12 oluyor saat bir bakıyorum ne kendime nede eşime hiç vakit ayıramamışım benmi acayip bir tempoda hissediyorum kendimi yoksa sizde de durum benzermi._?
Artık zaman yetişsin istiyorum bu koşuşturma çok yorucu olmaya başladı benim için
ne zamandır soracağım facede sormak istemedim gündemi meşgul etmemek için. :KK53::KK53::84::84::KK36::KK36::KK36:

Bizim hiç belli olmuyor 21,30 ile 23:00 arasında uyuyor öğlenleri en fazla 2 saat uyur sabahta 7-7,30 gibi uyanır gece sık kalkar bende istiyorum sabah 9 lara kadar uyusa daha hiç görmedik

Yanlız nasıl dayanıuosun bu tempo çok zor ben hep mızıldanıyorum yemeği annem yaptığı halde
eve gel yemek yap yemek ye yediiiir çocukla ilgilen yani düşünüyorum ben evde Urasla yanlız olsam yemek yapamam onunla mutfağa girmek kabus
yinede çok yorgun hissediyorum kendimi :KK43:((( Allah yardımcın olsun

garip gelecek belki ama ben çoğu zaman işte dinleniyorum valla birtek burada oturabiliyorum çünkü :KK61:

garip gelecek belki ama ben çoğu zaman işte dinleniyorum valla birtek burada oturabiliyorum çünkü :KK61:

anne olmak zor calısan anne olmak daha zor ben evde olduğum halde hiç bi işe bakamıyorum melisadan hep vızır vızır ancak o uyayacak ben iş yapıcam..şimdi de babannesi geldi o ilgileniyo bugün bende çarsı pazar gezdim dokroa gittim ohh be dinlendim

anne olmak zor calısan anne olmak daha zor ben evde olduğum halde hiç bi işe bakamıyorum melisadan hep vızır vızır ancak o uyayacak ben iş yapıcam..şimdi de babannesi geldi o ilgileniyo bugün bende çarsı pazar gezdim dokroa gittim ohh be dinlendim

hangisi daha zor ben ikilemdeyim inanın Aslıyı hariç tutarak bunu söylüyorum
evet çocuğumuzdan uzak kalıyoruz vicdanen bir rahatsızlık söz konusu en çok ta oğlum beni özlüyor kendimden onu mahrum bırakıyorum ve haksızlık ediyorum diyorum ....ben eve gidince yemek yapmıyorum hemen Urasa yöneliyorum önce emme faslı sonra oyun sonra yemek kendi yemeğim sonr uyutmaya çalışmak hergünümüz bu şekilde...

işten çıksammı diye hala düşünüyorum ve sonrasını.... evimde oğlumla olacağım çocuğa bakmak kolay değil evle uğraş çocukla ilgilen bunlarada eyvallah ama benim yakınımda bana faydası dokunacak kimsem yok yani başım sıkışsa daralsam 10 dakika tut diyeceğim kimse yok annem uzak olacak gel desem gelemeyecek biliyorum bu kezde bunalıma gireceğimi sanıyorum ama çözümü biliyorum
çözüm annemle olabildiğince yakın oturmam lazım bu da şu durumda çok basit değil
bence evinde çocuğuna bakan çalışmayan annelerin muhakkak her gün olmasada arada bir yardımına koşacak birisi olması lazım

hangisi daha zor ben ikilemdeyim inanın Aslıyı hariç tutarak bunu söylüyorum
evet çocuğumuzdan uzak kalıyoruz vicdanen bir rahatsızlık söz konusu en çok ta oğlum beni özlüyor kendimden onu mahrum bırakıyorum ve haksızlık ediyorum diyorum ....ben eve gidince yemek yapmıyorum hemen Urasa yöneliyorum önce emme faslı sonra oyun sonra yemek kendi yemeğim sonr uyutmaya çalışmak hergünümüz bu şekilde...

işten çıksammı diye hala düşünüyorum ve sonrasını.... evimde oğlumla olacağım çocuğa bakmak kolay değil evle uğraş çocukla ilgilen bunlarada eyvallah ama benim yakınımda bana faydası dokunacak kimsem yok yani başım sıkışsa daralsam 10 dakika tut diyeceğim kimse yok annem uzak olacak gel desem gelemeyecek biliyorum bu kezde bunalıma gireceğimi sanıyorum ama çözümü biliyorum
çözüm annemle olabildiğince yakın oturmam lazım bu da şu durumda çok basit değil
bence evinde çocuğuna bakan çalışmayan annelerin muhakkak her gün olmasada arada bir yardımına koşacak birisi olması lazım

haklısın canım..insan yanında birini arıyor ben cok bunaldığım zaman ya tekirdağa kacıyorum yada annemi cağırıyorum..iyiki annelerimi z var..allah basımızdan eksik etmesin

aslı kuzey gunduz geç saatte mi uyuyor yani 2.uykusu geçse akşamda geç uyur bu durumda annene söyle 5 ten sonra uyutmasın ozaman 9 10 gibi uyur..
rapunzel iş başa düşünce bakıyorsun merak etme ben her gittiğim yere sürüklüyorum burdA 10 dk bırakacağım kimsem yok sadece haftasonları eşime bırakıp çıkıyorum işte..zor oluyor bazen bunalıyorum acil tuz bitse yemek yaparken hop giyin çocugu giydir çık zor yani.

aslı kuzey gunduz geç saatte mi uyuyor yani 2.uykusu geçse akşamda geç uyur bu durumda annene söyle 5 ten sonra uyutmasın ozaman 9 10 gibi uyur..
rapunzel iş başa düşünce bakıyorsun merak etme ben her gittiğim yere sürüklüyorum burdA 10 dk bırakacağım kimsem yok sadece haftasonları eşime bırakıp çıkıyorum işte..zor oluyor bazen bunalıyorum acil tuz bitse yemek yaparken hop giyin çocugu giydir çık zor yani.

bizim uykumuz günde 1 e düştü 1 aydır böyle erkenmi oldu acaba?

ecrin tabi bakılıcak mecburen ama psikoloji ne olacak bunalmamak mümkünmü ? ben herhalde çocuğa kükrer kükrer dururum yok yok hadi sende yırttın geçeceksin annenin yamacına :))

haklısın canım..insan yanında birini arıyor ben cok bunaldığım zaman ya tekirdağa kacıyorum yada annemi cağırıyorum..iyiki annelerimi z var..allah basımızdan eksik etmesin

amin canım.

gündüz 2 kere uyuyor sabahtan 1 saat öğleden sonra 2 saat kadar en geç 6 da uyanmış oluyor uykudan sonrasında uyutmuyor annem ama yok faydası olmuyor yine gece 12-1 de ancak uyutabiliyorum.öyle böyle büyüyecekler ne yapalım.

bizim uykumuz günde 1 e düştü 1 aydır böyle erkenmi oldu acaba?

ecrin tabi bakılıcak mecburen ama psikoloji ne olacak bunalmamak mümkünmü ? ben herhalde çocuğa kükrer kükrer dururum yok yok hadi sende yırttın geçeceksin annenin yamacına :))

kükremek demişken bende arada yapıyorum ya dayanamıyorum ama sonrada çok üzülüyorum günlerce vicdan azabı duyuyorum.

X