2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı




havucun mevsimi geçmedimi?
 
oferta çok sinir oldum bu duruma.eşine söyle çok istiyorsan sen git benim kimseyi teselli etcek halim yok,aksine teselliye ihtiyacı olan benim dersin..hay allahım ya eltinin anası babası arkadaşı yokmu da sen teselli etcen çokmu samimisiniz:)oferta senin eşin gibilere çıkcan işten oturup çocugunu bakcan baksın bakalım evine çocuguna ne yapıyor.
dikkat ediyorum hani yok kadınlar çalışmalı yok şöyle böyle diyoruzda burda tüm çalışanlar çok sıkıntılı bende sanki kadın çalışmamalı gibi bir imaj oluşmaya başladı.hepiniz toplu istifa edin baksın kocalarınız.:))))
esmer senin eşin işten çıkcaktı çıktımı?
 

vaayyyttt işte cevap budur.aldımm tam gazı ediyorum istifamı delikafadulden
 
ayy delü koca neolcekk eltim yok benim hatta görümcemde yok ama şimdi senin yerine kendimi koydumda iğrenç bi duygu önce sen bana destek çıksadın sora benden ilgi beklesedin zaten o sana ilgi alaka göstersedi senden istemezlerdi sen kendin verirdin gıcık kaynanan koca sinir oldum bak şimdi boşver takma kafana sen kimseyi teselli etmek zorunda değilsin
 
şaka birtarafa doğru söylüosun haa ecrin bazen benide dürdüo şeytan bırak işi otur dıcının üstüne erkekse baksın bana diom.sonra sinirim geçio haydii devam diorum.
 
bengüsumut hoşgeldin
peki demir ilacı ve elma suyu lekesinide çıkarırmı bu
cssa, bilemiyorum, onları bugün deniycem ama bence onları hiçbir şey çıkarmaz..
 
kızlar hepinize çok teşekkür ederim sizin anladığınızın yarısı anlamıyor bu adam beni.

ecrin bazen bende senin gibi düşünüyorum çıkayım evden oturayım diye ama ben Kuzey için çalışıyorum kendim için çalışıyorum.ama tabi kıymet bilinmiyor o ayrı .
neyse biraz geçti sinirim bugünde aksi gibi işlerim hafif kafaya takacak vakit oldu.yoksa iş yoğunluğundan hiç takılmazdım ben bunlara.
 
selam kızlar bugün bizde işk düşüşümüzü yaşadık ilk düşüş kanepedendi kaynatam bu sabah ameliyat olmak züere hastaneye yattı onun telaşesi vardı dün yoldsan geldiler bende bi yandan evle uğraş heryere koştur çağanı abisinin yatağına koydum abisinide yanına koydum az 2 dakka bak kardeşine dedim sen o ara çağan gürhan mıçını dönüp çizgi film izlerken küt yere allahtan yyerde pike vardı suratı halıya gelmemiş az bi ağaldı hemen aldım sustu
şimdi kaynatamın hayırlı haberlerini bekliyom
sizlerden naber geçmişe acık baktım bide mehlikanın bi mesdaj olayı vardı ama çözemedim konuda kapanmış sanırım nese ben burda öğrenmeyim çatlayımda patlıyım hııı
 
valla posi senin kaynında ayrı bi alem ben olsam vekaleti iptal ederdim ve usulsuzluk vs gibi şeylerden dava eder tapuyu geri alırdım..
 
selam kızlar
nasılsınız?
bi bakayım dedim ama çok yazmışsınız
benim de fazla zaamanım yok
şimdi çıkmam lazım biz hala ankaradayız
artık evime gitmek istiyoruuummmmmmmmmm
 
ecrin eşim çıktı canım işten.
evde ayaza nakıyor hafta başından beri, bir yandan da iş arıyor.
1 ay içinde bulamazsa feci battık. akannehir
 

geçmiş olsun canım
 
oferta ri....anlamaz hemde hiç bişiden sen kendini yıprattıgınla kalırsın..bunlar ayrı bir kavim böyle bi millet görmedim ben:))
cadı geçmiş olsun düşmüş çagan..
kayınpederede geçmiş olsun ne ameliyatı olcaktı?eşin tek çocukmu görümce elti yoksa??
 
laaa topige bakın ne komediyiz:))
eşinden dertliler
kayınvalidden dertliler
eltiden dertliler
evine gitmek isteyen oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
 

haydin gazanız mübarek olsun sizinde.
kaynatana da acil şifalar versin Allah.

yavv benim bebede ar bi terslik. bütün bebeler koltuktan yataktan düşüyor, benimki anakucağından düşüp; anakucağınıda kafasına geçiriyor kaplumbağa gibi :bbo:


selam kızlar
nasılsınız?
bi bakayım dedim ama çok yazmışsınız
benim de fazla zaamanım yok
şimdi çıkmam lazım biz hala ankaradayız
artık evime gitmek istiyoruuummmmmmmmmm

oyy sen ordamısın hala.
ne zaman dönecen bacım yaa
 

inşallah iyi haberler gelir canım çok geçmiş olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…