2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallaha cok guzel yanı
ımkanım olsa bu sanayı sehrını terkeder oraya yerlesırım
ama ıs sahası yok ıste

Aay cok gecmis olsun canim, saka yapmis size annesikaydirigubbakcemile3. Bizimki de 30. haftasinda tam da ultrason kontrolunde kalp atislari birden dusunce once nst.ye bagladilar ama duzelmeyince bizi apar topar ameliyata aliyolardi nerdeyse... Ayy evet ne korkunctu yaa. Hatta zavalli esim de dayanamadi tansiyonu dusmustu onun da:bbo:
ya varya zaten benim hamilelik tam bi roman anlat anlat dur.hayırlısıyla bitirelim de allah ın yardımıyla.herkes salıklı sıhhatli eli- yüzü düzgün bebişini kucişine alır inşallh opuyorumnanaktan

Aay cok gecmis olsun canim, saka yapmis size annesikaydirigubbakcemile3. Bizimki de 30. haftasinda tam da ultrason kontrolunde kalp atislari birden dusunce once nst.ye bagladilar ama duzelmeyince bizi apar topar ameliyata aliyolardi nerdeyse... Ayy evet ne korkunctu yaa. Hatta zavalli esim de dayanamadi tansiyonu dusmustu onun da:bbo:

Geçmiş olsun cinderella ve hula...:emir_bebek::emir_bebek:Bundan sonraki süreçte daha dikkatli olun ve dinlenin bol bol....Bebişler zamanında gelsin inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

şşşşşş kıslar iki tane misafir varmış topic te.buyrunnnnnnnnn
misafir kalmayın siste gelin yafff değil mi ama buyrunnnnnnnnn

Neyse kızlar ben azcık daha yatayım
basım agrıyor
kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın

ben arsinliyim ,arsen de denilebilüüü hihoyyyt

arsin çakalı olayı...bizde 3 enişte var arsinli...çok severim arsinlileri ben, çok uyanıktırlar...
hula
eşim maçkaliii
ben 2 kez gıttım trabzona

gelinimizsin yani askitom, heee...eferim sana...benim de en sevdiğim eniştem maçkalı...çok iyi insanlardır çok...
maçka da güzedir yani. bol bol gidersin artıkın bebişle zemuszemus

he çok güzeldir...ooofff offf...özledim...ben Faroz kızıyım doğma büyüme...

cindrellacım beşik geliyor dedim canım bu arada bebiş değil...bebişten tık yok şimdilik...haftaya çatı muayenesi var...bakalım...hatunun keyfini bekliyoruz işte...

ya kıslar ben de sticker koyiim istiyorum alta benim de bebişim kaç hafta görünsün noluuur yani. aama beceremedim mafoldumben

daha uzman olamadım :kedi:
2 yılım daha var
zemuszemus

umarim kolaylikla olursun uzman canim...

Ayy beni ameliyata alacaklari zaman tepeme bissuru kisi toplanmisti, herifin biri de beni bi sorguya cekti ki sorma. Herkes bi taraftan sunduruyo bu da gencecik bi cocuk, soru sorup duruyoo. Ay ne sinir olmustum:eek:klava:, meger adam anestezistmiskaydirigubbakcemile3

Günaydınlar annişler ...

millet gece mesaisinden dolayı gelemedi sanırım hihoyyyt

Feyza çok geçmiş olsun dün baya bir badireler atlatmışsın ama kazasız belasız dönmüşsün çok şükür....

Ülkeryıldızı bebişin hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür versin inşallah darısı bizlerin başına diyelim....

Krizalit nst ile ilgili bilgi vereyim sana, doktorun ufak bir not kağıdı yazıyor nst diye onunla ödemeyi yapıyorsun normal muayene ödemesini yaptığın yere ve sema hn.ın odasının karşısındaki doğumhanenin kapı zilini çalıyorsun kağıdı veriyorsun müsaitse alıyorlar seni değilseler kağıdı alıp çağırıyorlar. 2 kişi aynı anda girebiliyorsun 2 karşılıklı yatak var odada... 25 dak falan tutuyorlar içeride

ya kıslar ben de sticker koyiim istiyorum alta benim de bebişim kaç hafta görünsün noluuur yani. aama beceremedim mafoldumben

Ben de yapmadim bilmiyorum ama birlikte bakalim hallederiz hayatim... Tickerfactory.com diye bi site var oraya gir. Orada asagida "pregnancy" bolumunu sec...

umarim kolaylikla olursun uzman canim...

Ayy beni ameliyata alacaklari zaman tepeme bissuru kisi toplanmisti, herifin biri de beni bi sorguya cekti ki sorma. Herkes bi taraftan sunduruyo bu da gencecik bi cocuk, soru sorup duruyoo. Ay ne sinir olmustum:eek:klava:, meger adam anestezistmiskaydirigubbakcemile3
sağol canım
ama ben de sorulara sinir olan hastalara sinir oluyooom haaa,halbuki biz onun iyiliği için soruyok onlar di mi ama. yoksa bana ne sırnaşık şey
bak valla tam uyutmam çekersin acıları haaaaaaa delikafadulden
şaka şaka orda ytmak stresli tabi benim vicdanım el verir mi heç actmaya :jeyyar:

Hula, sonra oradan ticker secip "next' diyosun 2 kere. Sonra due date: beklenen dogum tarihini yazip next diyosun, son cikan sayfadan 3. linki kopyalayip yapistiriyosun...

X