Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya varya zaten benim hamilelik tam bi roman anlat anlat dur.hayırlısıyla bitirelim de allah ın yardımıyla.herkes salıklı sıhhatli eli- yüzü düzgün bebişini kucişine alır inşallh opuyorumnanaktanAay cok gecmis olsun canim, saka yapmis size annesikaydirigubbakcemile3. Bizimki de 30. haftasinda tam da ultrason kontrolunde kalp atislari birden dusunce once nst.ye bagladilar ama duzelmeyince bizi apar topar ameliyata aliyolardi nerdeyse... Ayy evet ne korkunctu yaa. Hatta zavalli esim de dayanamadi tansiyonu dusmustu onun da:bbo:
Aay cok gecmis olsun canim, saka yapmis size annesikaydirigubbakcemile3. Bizimki de 30. haftasinda tam da ultrason kontrolunde kalp atislari birden dusunce once nst.ye bagladilar ama duzelmeyince bizi apar topar ameliyata aliyolardi nerdeyse... Ayy evet ne korkunctu yaa. Hatta zavalli esim de dayanamadi tansiyonu dusmustu onun da:bbo:
ya varya zaten benim hamilelik tam bi roman anlat anlat dur.hayırlısıyla bitirelim de allah ın yardımıyla.herkes salıklı sıhhatli eli- yüzü düzgün bebişini kucişine alır inşallh opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun cinderella ve hula...Bundan sonraki süreçte daha dikkatli olun ve dinlenin bol bol....Bebişler zamanında gelsin inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben arsinliyim ,arsen de denilebilüüü hihoyyyt
hula
eşim maçkaliii
ben 2 kez gıttım trabzona
maçka da güzedir yani. bol bol gidersin artıkın bebişle zemuszemus
daha uzman olamadım :kedi:Hula sen anestezi uzmani miydin?
ya kıslar ben de sticker koyiim istiyorum alta benim de bebişim kaç hafta görünsün noluuur yani. aama beceremedim mafoldumben
daha uzman olamadım :kedi:
2 yılım daha var
zemuszemus
ya kıslar ben de sticker koyiim istiyorum alta benim de bebişim kaç hafta görünsün noluuur yani. aama beceremedim mafoldumben
sağol canımumarim kolaylikla olursun uzman canim...
Ayy beni ameliyata alacaklari zaman tepeme bissuru kisi toplanmisti, herifin biri de beni bi sorguya cekti ki sorma. Herkes bi taraftan sunduruyo bu da gencecik bi cocuk, soru sorup duruyoo. Ay ne sinir olmustumklava:, meger adam anestezistmiskaydirigubbakcemile3