2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

masallah masallah
allah yardımcınız olsun

Sana da maşallah canım...Bitirmişsin ütülerini...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Bugünlerin kayfini çıkarmak lazım...:lepi:KK70:aha sonra böyle olamayacağız...kafamçokkarıştıVakit bulamayacağız evde keyif yapmaya...mirmirmirmirmirmirmirmir

ya gece 12 de yattık
ama uyuyamadım
kalktım
3,30 gıbı yıne yattım
sabah esım 7 10 da işe gıttı
mecbyren kalktım
bıraz daha uyudum bu saat oldu cınderella cnmm

Ben de butun gun uyuyunca gece de booyle otururum iste... Puff sabahi bulurum ben bu gidisle :sinifsinif: Zaten bi tv bilem yok, yapacak bi is de yok...

cınderella cnm
suan orda saat kac

bu arada netın varya
ıstersen ordan tv seyredebılırsın
yada sevdıgın dızılerın gecmiş bolumunu

herkese gunaydın kızlar bende bugun bebişimin kıyafetlerını utuluycem inşallah
günler geçmiyor sankı yaaa 25 aralık gelsede gıdıp kızımı gorsem ne alemde baksam

nasılsın cinderella bebeciğimiz nasıl?

yeni olan topik değil aslında ...sayfalarımız kısalmış yerimiz de değişmiş ya ondan yeni dediydim..

Sagol Kaduscum. Bebecik iyi isallah, ellerinden oper teyzesi.:emir_bebek: Ben de nasi olayim bi gun ii, bi gun sabrediyorum:1rolleyes:

valla kızlar bugun utu gunu sanırsam
hepınıze kolaylıklar
utulerken benım gıbbı sevıp sevıp
cok zamanda bıtırmezsınız ınsallah

cınderella cnm
suan orda saat kac

bu arada netın varya
ıstersen ordan tv seyredebılırsın
yada sevdıgın dızılerın gecmiş bolumunu

Burasi Turkiye'den 7 saat geride canim. Saat gecenin 2'si henuz sabah olmadi burada:)

Sagol canim, izliyorum internetten zaten ama canli yayinlar kalitesiz oluyo takiliyo felan... Bi de yine saat farkindan dolayi programlar pek uymuyo buraya. Dizileri felan youtubedan izliyom ben de:)

ama simdi kocisin tepesinde bilgisayarda takiliyom:) Arada bi saga sola donuyo... Yazik uyandirmayayim diyom zaten finalleri var uykusuz adam.

günaydın kızlar...maşallah ne potansiyel var sizde...sabaha kadar dance yani...
topicte dayanamamış bize ohh, yenilenmiş...şu anketin gittiğine sevindim en çok...
cüliiii...şu çatı olayının ayrıntısını istiimm...haftaya da ben,im var, yusuf yusuf durumundayım yievruummm....

günaydın kızlar...maşallah ne potansiyel var sizde...sabaha kadar dance yani...
topicte dayanamamış bize ohh, yenilenmiş...şu anketin gittiğine sevindim en çok...
cüliiii...şu çatı olayının ayrıntısını istiimm...haftaya da ben,im var, yusuf yusuf durumundayım yievruummm....

Hello gunaydin meslektas. opuyorumnanaktan
Ankaram nasil, oslediiiiim mafoldumben

anaaaa ben 32+4 üm. ayvalık 35+4 .o da ütü yapacak ben de . ben acele mi ettim ki acep. ama nolur nolmaz diye tırstıydım ben odan erken davrandım.fisfisfis

anaaaa ben 32+4 üm. ayvalık 35+4 .o da ütü yapacak ben de . ben acele mi ettim ki acep. ama nolur nolmaz diye tırstıydım ben odan erken davrandım.fisfisfis

Ben de 35 im...Ne olur ne olmazz...Erken olmasının sakıncası yok ki canım...hihoyyythihoyyyt

gunaydın cırkın betı
dıger tpoıcte laz oldugunu yazmıssın
nerelısın acepp

Trabzonluyum cnm...en hasından...:lepi::lepi:
Hello gunaydin meslektas. opuyorumnanaktan
Ankaram nasil, oslediiiiim mafoldumben

günaydın cnm... Ankarada yalancı güneş var bugün, ayaz var..üşüdük...ben üşüdüysem gerisini sen düşün...

hehe...ben de böyleydim...aa, onlar benden kaç hafta ileride ama daha bişey yapmamışlar diye erteleyip durdum, sonra hepsi bir günde alındı, bir günde yıkandı, bir günde ütülendi...canım çıktı canııımmmm....

bu arada kızlar bizim de beşiğimiz geliyor en geç perşembeye inşallah...

Ben de 35 im...Ne olur ne olmazz...Erken olmasının sakıncası yok ki canım...hihoyyythihoyyyt
ben yakında cantamı da hazırliiiim. nolur nolmaz. benim ki 26. haft da sinyal verdi geliim diye ondan yani bu tırsıklığım kaydirigubbakcemile2

Olsun canim, temiz temiz kaldirirsin iste ne gusel... Benim cicileri de annemle bacim yikayip utulemislerdi, guzelce valize yerlestirdik, getirdim buraya. Valizde duruyolar henuz cikarip yerlestirmesi kolay zaten.

Ben daha yatak alcam, bebek arabasi alcam, bakim/banyo malzemeleri...felan. Epey bi eksigi var hala.

X