Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah masallah
allah yardımcınız olsun
nasılsın cinderella bebeciğimiz nasıl?Gunaydin sabah kusum ve annesi opuyorumnanaktan
yeni olan topik değil aslında ...sayfalarımız kısalmış yerimiz de değişmiş ya ondan yeni dediydim..günaydııınnnopuyorumnanaktan
yeni topic mi hangi yeni topicfisfisfis
ya gece 12 de yattık
ama uyuyamadım
kalktım
3,30 gıbı yıne yattım
sabah esım 7 10 da işe gıttı
mecbyren kalktım
bıraz daha uyudum bu saat oldu cınderella cnmm
nasılsın cinderella bebeciğimiz nasıl?
yeni olan topik değil aslında ...sayfalarımız kısalmış yerimiz de değişmiş ya ondan yeni dediydim..
cınderella cnm
suan orda saat kac
bu arada netın varya
ıstersen ordan tv seyredebılırsın
yada sevdıgın dızılerın gecmiş bolumunu
valla kızlar bugun utu gunu sanırsam
hepınıze kolaylıklar
utulerken benım gıbbı sevıp sevıp
cok zamanda bıtırmezsınız ınsallah
günaydın kızlar...maşallah ne potansiyel var sizde...sabaha kadar dance yani...
topicte dayanamamış bize ohh, yenilenmiş...şu anketin gittiğine sevindim en çok...
cüliiii...şu çatı olayının ayrıntısını istiimm...haftaya da ben,im var, yusuf yusuf durumundayım yievruummm....
anaaaa ben 32+4 üm. ayvalık 35+4 .o da ütü yapacak ben de . ben acele mi ettim ki acep. ama nolur nolmaz diye tırstıydım ben odan erken davrandım.fisfisfis
gunaydın cırkın betı
dıger tpoıcte laz oldugunu yazmıssın
nerelısın acepp
Hello gunaydin meslektas. opuyorumnanaktan
Ankaram nasil, oslediiiiim mafoldumben
anaaaa ben 32+4 üm. ayvalık 35+4 .o da ütü yapacak ben de . ben acele mi ettim ki acep. ama nolur nolmaz diye tırstıydım ben odan erken davrandım.fisfisfis
ben yakında cantamı da hazırliiiim. nolur nolmaz. benim ki 26. haft da sinyal verdi geliim diye ondan yani bu tırsıklığım kaydirigubbakcemile2Ben de 35 im...Ne olur ne olmazz...Erken olmasının sakıncası yok ki canım...hihoyyythihoyyyt