Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yakında cantamı da hazırliiiim. nolur nolmaz. benim ki 26. haft da sinyal verdi geliim diye ondan yani bu tırsıklığım kaydirigubbakcemile2
Trabzonluyum cnm...en hasından...:lepi::lepi:
günaydın cnm... Ankarada yalancı güneş var bugün, ayaz var..üşüdük...ben üşüdüysem gerisini sen düşün...
hehe...ben de böyleydim...aa, onlar benden kaç hafta ileride ama daha bişey yapmamışlar diye erteleyip durdum, sonra hepsi bir günde alındı, bir günde yıkandı, bir günde ütülendi...canım çıktı canııımmmm....
bu arada kızlar bizim de beşiğimiz geliyor en geç perşembeye inşallah...
ben nöbetteyken bi rahatsızlandı karnım duramadım kadın doğum servisi yanda zorla arkadaşlar nst ye bağladı sancı çıktı,böle giderse açılık olur dediler. bütün gece ordakaldım ayyyyyy çok kötüydü daha küçücüktü 26 haftalık. allahıma çok şükür serum filan bişeylerle geçirdiler rapor aldım ben de o gün bugün evdeyim. ama şimdi iyiyiz zamanımızı beklicez inşallah tezesi zemuszemusAaay erkenden nereye geliyomus bakiiim, beklesin dahakaydirigubbakcemile3 Ne olmustu canim?
Ayy benimki de 30. haftada oole bi saka yapmisti bize, neerdeyse sezeryana aliyolardi ameliyathanenin kapisindan donduk ama ben endiselenmiyom erken gelir felan diye. Gecti gitti atlattik onu da diye dusunuyorum...
anaa ben de trabzonluyum ya kaydirigubbakcemile5
Aaa bebis mi geliyoo? Erken diil mi ki sezeryan mi canim?
sağol güzelim. geçti inşallah geçtigeçmiş olsun hula
buyuk badıre atlatmıssınız
ınsallah bıdaha olmaz
ben arsinliyim ,arsen de denilebilüüü hihoyyythula de bakıııım
trabzonun nıresındensın paçi
ya kızlar aranızda bırtek benmıyım yarın kısmetse
38+0 olacagım
hayırlısı bakalımm
aşkitom hadi hayırlısı inşallh sancın geler de bi nefeste normal doğurursu.Ayy ne gusel coook az kalmis... Hayirlisiyla kavusursun isallah bebisine canim.
Ben 34. haftadayim. Ama noolur gecsin vakit hemen hizli hizli da gelsin artiiik. Ben de hamilelikten kurtulayim. Ama vakit yaklastikca da zaman gecmek bilmiyoo sanki yaaa kafamçokkarıştı
ben nöbetteyken bi rahatsızlandı karnım duramadım kadın doğum servisi yanda zorla arkadaşlar nst ye bağladı sancı çıktı,böle giderse açılık olur dediler. bütün gece ordakaldım ayyyyyy çok kötüydü daha küçücüktü 26 haftalık. allahıma çok şükür serum filan bişeylerle geçirdiler rapor aldım ben de o gün bugün evdeyim. ama şimdi iyiyiz zamanımızı beklicez inşallah tezesi zemuszemus
maçka da güzedir yani. bol bol gidersin artıkın bebişle zemuszemushula
eşim maçkaliii
ben 2 kez gıttım trabzona
cındırella canım
arkadas beşik geliyor demiş
beşik