2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yakında cantamı da hazırliiiim. nolur nolmaz. benim ki 26. haft da sinyal verdi geliim diye ondan yani bu tırsıklığım kaydirigubbakcemile2

Aaay erkenden nereye geliyomus bakiiim, beklesin dahakaydirigubbakcemile3 Ne olmustu canim?

Ayy benimki de 30. haftada oole bi saka yapmisti bize, neerdeyse sezeryana aliyolardi ameliyathanenin kapisindan donduk ama ben endiselenmiyom erken gelir felan diye. Gecti gitti atlattik onu da diye dusunuyorum...

Trabzonluyum cnm...en hasından...:lepi::lepi:

günaydın cnm... Ankarada yalancı güneş var bugün, ayaz var..üşüdük...ben üşüdüysem gerisini sen düşün...

hehe...ben de böyleydim...aa, onlar benden kaç hafta ileride ama daha bişey yapmamışlar diye erteleyip durdum, sonra hepsi bir günde alındı, bir günde yıkandı, bir günde ütülendi...canım çıktı canııımmmm....

bu arada kızlar bizim de beşiğimiz geliyor en geç perşembeye inşallah...

Aaa bebis mi geliyoo? Erken diil mi ki sezeryan mi canim?

ya kızlar aranızda bırtek benmıyım yarın kısmetse
38+0 olacagım
hayırlısı bakalımm

Aaay erkenden nereye geliyomus bakiiim, beklesin dahakaydirigubbakcemile3 Ne olmustu canim?

Ayy benimki de 30. haftada oole bi saka yapmisti bize, neerdeyse sezeryana aliyolardi ameliyathanenin kapisindan donduk ama ben endiselenmiyom erken gelir felan diye. Gecti gitti atlattik onu da diye dusunuyorum...
ben nöbetteyken bi rahatsızlandı karnım duramadım kadın doğum servisi yanda zorla arkadaşlar nst ye bağladı sancı çıktı,böle giderse açılık olur dediler. bütün gece ordakaldım ayyyyyy çok kötüydü daha küçücüktü 26 haftalık. allahıma çok şükür serum filan bişeylerle geçirdiler rapor aldım ben de o gün bugün evdeyim. ama şimdi iyiyiz zamanımızı beklicez inşallah tezesi zemuszemus

ya kızlar aranızda bırtek benmıyım yarın kısmetse
38+0 olacagım
hayırlısı bakalımm

Ayy ne gusel coook az kalmis... Hayirlisiyla kavusursun isallah bebisine canim.
Ben 34. haftadayim. Ama noolur gecsin vakit hemen hizli hizli da gelsin artiiik. Ben de hamilelikten kurtulayim. Ama vakit yaklastikca da zaman gecmek bilmiyoo sanki yaaa kafamçokkarıştı

ama cınderella cnm bende dogumdan cok korkuyorum
bıran once bebegım gelsın dıye ıstıyorum ama korkuorum da
bu arada yanlıs yazmısım
37+0 olacaktı

Ayy ne gusel coook az kalmis... Hayirlisiyla kavusursun isallah bebisine canim.
Ben 34. haftadayim. Ama noolur gecsin vakit hemen hizli hizli da gelsin artiiik. Ben de hamilelikten kurtulayim. Ama vakit yaklastikca da zaman gecmek bilmiyoo sanki yaaa kafamçokkarıştı
aşkitom hadi hayırlısı inşallh sancın geler de bi nefeste normal doğurursu.
cindirellacım ben de hep öle diyorum da daha önce doğuran kimi görsem'keşke bi hafta daha içerde dursaydı ,diye ağlarsın o zaman da 'diyolar. nasıl bişeyse CADIARZU

ben nöbetteyken bi rahatsızlandı karnım duramadım kadın doğum servisi yanda zorla arkadaşlar nst ye bağladı sancı çıktı,böle giderse açılık olur dediler. bütün gece ordakaldım ayyyyyy çok kötüydü daha küçücüktü 26 haftalık. allahıma çok şükür serum filan bişeylerle geçirdiler rapor aldım ben de o gün bugün evdeyim. ama şimdi iyiyiz zamanımızı beklicez inşallah tezesi zemuszemus

Aay cok gecmis olsun canim, saka yapmis size annesikaydirigubbakcemile3. Bizimki de 30. haftasinda tam da ultrason kontrolunde kalp atislari birden dusunce once nst.ye bagladilar ama duzelmeyince bizi apar topar ameliyata aliyolardi nerdeyse... Ayy evet ne korkunctu yaa. Hatta zavalli esim de dayanamadi tansiyonu dusmustu onun da:bbo:

X