Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar birbirimizi motive edelim ...nasıl bir plan uygulamayı düşünüosunuz...aynı soruları çöz çöz ezberledim kaynak yok hiç bi yerde 3 tane denemem war altın degerinde şu an
vatandaşlıktan 40 soru çözdüm bugun şimdide indirdiğim lisans denemelerinden tarih çözmeyi düşünüyorum...ben tekrar yapıyorum ama çok sıkıcı bi tekrar artık bıkmışım yaa o kadar isteksizim ki 15 dkka ders 2 saat molaya döndü benimki ertlenmesi uzun zamandır çalışanlar için kötü oldu hırsın yerini bıkkınlık aldı en azından kendı adıma öyle düşünüyorum....
BEncede ertelenmesi hiç iyi olmadı.Çok uzun zamandır çalışmıyordum fakat vatadaşlık harici sınava hazırdım.
Şimdi çalıştıklarımıda unuttum neredeyse Eleyici ve belirleyici olan öncelikle tarih, ardından matematik.
Matemtiğim bölümün dolayısıyla ortalamanın üstünde iyi.Tarihten sıkıntılıyım bende.Dün geçmiş dönem kpss sorularına bakarken 2008'de 17 ; 2006'da 18 tane ilke ve inkılaplarla dış politikadan soru geldiğini farkettm. Ezberlendiği anda soru kaçırılmaz. İlk türk tarihi ve osmanlının girişide kolay arada yaklşık 10 soru faln kalıyor.Onlar full yanlış gelse bile tarih için güzel bir sonuç olabilir.Çalıştığım ve yoğun olduğumuz içi gün içerisinde 60 soru çözebiliyorum ancak.Akşamda konu tekrarları.Belki bazılarına göre az ama bana göre yeterli. Ben elimden geleni yaptım bundan sonrası Allahın yardımı.
allah cümleten yarıdmcımız olsun inş....