• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bende kendime göre program yaptım 2 ay güzelce çalışmak istiyorum tabi becerebilirsem.. hem iş , hem ev işleri birde dersler biraz yoğun oluyor ama önümüzdeki 2 ay artık sıkıcam başka yolu yok ...arkadaşlar sıkılmayalım az kaldı şimdi bırakırsak sonra bütün emeklerimiz boşa gidecek

ben hiç çalışamıyorum eve gidince pestilim çıkyor hft sonları nasıl geçiyor onu bende anlamıyorum yanı o derece .... ne yapcam bilmioyrum çok sıkı hazırlanmıştım snv oysa ki şimdi hiçibrşey hatırlamıyorum yanı
ne olcak bızım bu halımız

ben hiç çalışamıyorum eve gidince pestilim çıkyor hft sonları nasıl geçiyor onu bende anlamıyorum yanı o derece .... ne yapcam bilmioyrum çok sıkı hazırlanmıştım snv oysa ki şimdi hiçibrşey hatırlamıyorum yanı
ne olcak bızım bu halımız

işemi girdin canım...sen altyapıyı hazırladın bence unutmamak için soru çözmen yeterli gelir bence inşallah emeklerimizin karşılığını alırız...

Valla ben sıkıyorum dişimi çalışıyprum.İş gücü de bıraktım.Hayatımdan önemli değil.
Eşimin yanına gitmem gerek.Tayin alamadığıma göre yeniden yerleşmem gerek.
İnş emeklerim/z zayi olmaz.Bastım gaz gidiyorum valla.Bence sizde durmayın devam edin.
2 ay dişini sıkcan, bir ömür rahat etcen...

Ayrıca dün çözdüğüm geçmiş kpss sorularında tarihten 10 yanlışım çıktı.Bu benim için süper bi sonuç.
18 yanlıştan aşağı düşmüyordum.En büyük engelimde tarihti.İnş sınavda da en fazla bu kadar yanlışım çıkar.

nasılsınız kızlar...bu aralar ihtiyaçın soru tahmin kitabını bitirmeye çalışıyorum...bugun vatan gztsi deneme veriodu aldım ama çözmedim daha...

işemi girdin canım...sen altyapıyı hazırladın bence unutmamak için soru çözmen yeterli gelir bence inşallah emeklerimizin karşılığını alırız...

evet canım işe girdim çok şükür ama kpssye hiç ama hiç bakamıyorum bu hft başlayım dedim olmadı bi grip olmuşum ki sormayın geçmiyor yarında iş var bir yanda da ingilizce çalışmam gerek of of .....

dogum yaptım gece uykusuz kalıyom gündüz kafam allak bullak sınav penformansım yoktu zaten iyice berbat oldu deneme çözünce çıkıcak ortaya kaç nete kaldıgım en son 80 kalıyodu netim :( offf

kızlar tekrar sınav giriş kartı gelecek mi,yoksa önceki gelen kartlar geçerlimidir?bilen var mı

çalşamıyorum! çünkü içinden hiç gelmiyorrrr! ne yapcam snv az kaldı elimde daha çözmedim test ve denemlerim var

Aynen ben de çalışamıyorum bugün çalışmayı bırakıp kendime zaman ayırıcam biraz ama yarın ders başından kalkmak yok...

herkese başarılar diliyorum:24::28:kafada ampüller yansın rabbim kimseyi iki şık arasında bırakmasın inşallah :18: amin :1:

Back