Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar yazıldın nice sakıncası yoksA
derycım kızın çok tatlı maşallah
evet gidiyorum canım bizimkilerde yediiklimin dergilerini kullanıyorlarbir skıncası yok canım tabiki bin tl yazıldım sende gidiyormusun dersaneyeopuyorumnanaktan
hoşgeldin aramıaMerhaba kızlar bende bilgisayar mezunuyum başladık çalışmaya bakalım. Geçen hafta İhtiyaç yayıncılığın soru bankasını aldım 15 tl ye kampanyadaymış matematik ve türkçe bitti sayılır tarih coğrafya ve vatandaşlığa konu çalıştıkça çözmeye çalışıyorum çünkü berbat genel kültürüm. İşte vakit buldukça test çözüyorum tarih çalışıyorum. Ankarada bildiğiniz akşam 18:30 da başlayan iyi bir dersane var mı? Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim kızlar. İyi çalışmalar herkese...
Merhaba kızlar bende bilgisayar mezunuyum başladık çalışmaya bakalım. Geçen hafta İhtiyaç yayıncılığın soru bankasını aldım 15 tl ye kampanyadaymış matematik ve türkçe bitti sayılır tarih coğrafya ve vatandaşlığa konu çalıştıkça çözmeye çalışıyorum çünkü berbat genel kültürüm. İşte vakit buldukça test çözüyorum tarih çalışıyorum. Ankarada bildiğiniz akşam 18:30 da başlayan iyi bir dersane var mı? Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim kızlar. İyi çalışmalar herkese...
bugün 15 tane deneme testi aldım
birini çözdüm durum iyi şimdilik kaydirigubbakcemile2
tarih hariç ! oda düzelecek inşallahhh bayanssulusmile
özleeemmm nerelerdesiiin , opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende önlisans bilgisayar prog.lama mezunuyum bu sene kpss yi çok ciddi bie şekilde düşünüyorum.eşim ve ben ankarada garanti eğitime kayıt yaptırdık şubat 15 te başlayacak. benim genel kültürüm çok kötü özellikle tarih berbat o yüzde sadece genel kültüre kayıt yaptırdık oda kişi başı 200 tl. benim kız kardeşim ve arkadaşım garanti eğitime gidiyolar ve hocalrından çok memnunlar umarın faydası olur. bende kurs başlayamadan tarih konularına başladım konuyu çalışıp bol soru çözmeye çalışıyorum. soru çözmek gerçekten çok önemli zaten konoyu o zaman pekiştirmiş oluyorum. bu arada genel yeteneğe evde çalışacağım önerebileceğiniz matematik kitabı varmı. allah hepimizin yardımcısı olsun pes etmeyiiinn![]()
kızlar tekrar mrb bende türkcenin cografyanın matematigin anayasanın ilk ünitelerini bitirdim ama malesef matematik bian aklımda kalıyo sonra kitabın başından kalkıyom soru çözmeye geldigimde kafamdan uçup gidiyo offf ne zor oluyo ara vermek derslere
umarım herkes istedigi yerlere atanır bende inşallahhhhhhhh
kızlar tekrar mrb bende türkcenin cografyanın matematigin anayasanın ilk ünitelerini bitirdim ama malesef matematik bian aklımda kalıyo sonra kitabın başından kalkıyom soru çözmeye geldigimde kafamdan uçup gidiyo offf ne zor oluyo ara vermek derslere
umarım herkes istedigi yerlere atanır bende inşallahhhhhhhh