2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

deryacıgım ben yediiklim dersanesine gidiyorum canım burada daha bu sene açıldı

Merhaba kızlar bende bilgisayar mezunuyum başladık çalışmaya bakalım. Geçen hafta ıhtiyaç yayıncılığın soru bankasını aldım 15 tl ye kampanyadaymış matematik ve türkçe bitti sayılır tarih coğrafya ve vatandaşlığa konu çalıştıkça çözmeye çalışıyorum çünkü berbat genel kültürüm. ışte vakit buldukça test çözüyorum tarih çalışıyorum. Ankarada bildiğiniz akşam 18:30 da başlayan iyi bir dersane var mı? Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim kızlar. ıyi çalışmalar herkese...

bir skıncası yok canım tabiki bin tl yazıldım sende gidiyormusun dersaneyeopuyorumnanaktan
evet gidiyorum canım bizimkilerde yediiklimin dergilerini kullanıyorlar
Merhaba kızlar bende bilgisayar mezunuyum başladık çalışmaya bakalım. Geçen hafta İhtiyaç yayıncılığın soru bankasını aldım 15 tl ye kampanyadaymış matematik ve türkçe bitti sayılır tarih coğrafya ve vatandaşlığa konu çalıştıkça çözmeye çalışıyorum çünkü berbat genel kültürüm. İşte vakit buldukça test çözüyorum tarih çalışıyorum. Ankarada bildiğiniz akşam 18:30 da başlayan iyi bir dersane var mı? Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim kızlar. İyi çalışmalar herkese...
hoşgeldin aramıa

merhaba arkadaşlar bende önlisans bilgisayar prog.lama mezunuyum bu sene kpss yi çok ciddi bie şekilde düşünüyorum.eşim ve ben ankarada garanti eğitime kayıt yaptırdık şubat 15 te başlayacak. benim genel kültürüm çok kötü özellikle tarih berbat o yüzde sadece genel kültüre kayıt yaptırdık oda kişi başı 200 tl. benim kız kardeşim ve arkadaşım garanti eğitime gidiyolar ve hocalrından çok memnunlar umarın faydası olur. bende kurs başlayamadan tarih konularına başladım konuyu çalışıp bol soru çözmeye çalışıyorum. soru çözmek gerçekten çok önemli zaten konoyu o zaman pekiştirmiş oluyorum. bu arada genel yeteneğe evde çalışacağım önerebileceğiniz matematik kitabı varmı. allah hepimizin yardımcısı olsun pes etmeyiiinn kaydirigubbakcemile4

bugün 15 tane deneme testi aldım
birini çözdüm durum iyi şimdilik kaydirigubbakcemile2
tarih hariç ! oda düzelecek inşallahhh bayanssulusmile
özleeemmm nerelerdesiiin , opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar bende bilgisayar mezunuyum başladık çalışmaya bakalım. Geçen hafta İhtiyaç yayıncılığın soru bankasını aldım 15 tl ye kampanyadaymış matematik ve türkçe bitti sayılır tarih coğrafya ve vatandaşlığa konu çalıştıkça çözmeye çalışıyorum çünkü berbat genel kültürüm. İşte vakit buldukça test çözüyorum tarih çalışıyorum. Ankarada bildiğiniz akşam 18:30 da başlayan iyi bir dersane var mı? Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim kızlar. İyi çalışmalar herkese...

merhaba canım kolay gelsin :teytey:

bugün 15 tane deneme testi aldım
birini çözdüm durum iyi şimdilik kaydirigubbakcemile2
tarih hariç ! oda düzelecek inşallahhh bayanssulusmile
özleeemmm nerelerdesiiin , opuyorumnanaktan

canım bugünlerde pek giremedim misafir vardı ve tabiki çalışamadımda canım bende alacagım deneme biraz ilerleteyim konuları kolay gelsin canım başarılr opuyorumnanaktan

bugün vatandaşlık çalıştım şimdi devam deiyorum herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşlar bende önlisans bilgisayar prog.lama mezunuyum bu sene kpss yi çok ciddi bie şekilde düşünüyorum.eşim ve ben ankarada garanti eğitime kayıt yaptırdık şubat 15 te başlayacak. benim genel kültürüm çok kötü özellikle tarih berbat o yüzde sadece genel kültüre kayıt yaptırdık oda kişi başı 200 tl. benim kız kardeşim ve arkadaşım garanti eğitime gidiyolar ve hocalrından çok memnunlar umarın faydası olur. bende kurs başlayamadan tarih konularına başladım konuyu çalışıp bol soru çözmeye çalışıyorum. soru çözmek gerçekten çok önemli zaten konoyu o zaman pekiştirmiş oluyorum. bu arada genel yeteneğe evde çalışacağım önerebileceğiniz matematik kitabı varmı. allah hepimizin yardımcısı olsun pes etmeyiiinn kaydirigubbakcemile4

canım matematik ihtiyaç al çok iyi diyorlar ben denemedimde zemuszemus

bugün 20 matnetik çözdüm akşama 20 de türkçe çözerim tarih coğrafyadan 10 tane tamam

kızlar tekrar mrb bende türkcenin cografyanın matematigin anayasanın ilk ünitelerini bitirdim ama malesef matematik bian aklımda kalıyo sonra kitabın başından kalkıyom soru çözmeye geldigimde kafamdan uçup gidiyo offf ne zor oluyo ara vermek derslere
umarım herkes istedigi yerlere atanır bende inşallahhhhhhhh

kızlar tekrar mrb bende türkcenin cografyanın matematigin anayasanın ilk ünitelerini bitirdim ama malesef matematik bian aklımda kalıyo sonra kitabın başından kalkıyom soru çözmeye geldigimde kafamdan uçup gidiyo offf ne zor oluyo ara vermek derslere

selamlar tatlım,
konuyu bitirince bırakma yani test çözmek için ara verme,
ben konuyu bitiriyorum, ardından 20 soruluk test çözüyüorum,kaydirigubbakcemile
sonra ara veriyorum, yoksa unutuluyor gerçekten,
ben böyle yapıyorum çalılmaya başladığımdan beri,kaydirigubbakcemile5
çok faydalı oluyor, sende dene , bak nası hatırlayacaksın kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

inşallahhhhhhhhhhhhh canım aminnnnnnnnnn:Saruboceq: boshayallersmile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhabalarrrrrrr arkadaşlar dün 40 vatandaşlık çözdüm ve tarih konu çalıştım bugün testni çözecegi ve matematik çalışacagım.matematikten oben ekok kdar çalışcagım konu anlatımlı kitaptan daha hiç çalışmadım şimdi başlayacagım malum haftasonu temizlik yaptım olay gelsin herkese

Back