2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

Ben dÜn akŞam 10 tane tÜkÇe ÇÖzebıldım 30 40 soru ÇÖzmeye Çıkamadım Çabuk sıkılıyorum

Ben dÜn akŞam 10 tane tÜkÇe ÇÖzebİldİm 30 40 soru ÇÖzmeye Çıkamadım Çabuk sıkılıyorum

canım sıkılma sakınsüprizzzzz motive olmaya çalış a.s.
yemekten sonra devam edicem ben soru çözmeyeolumunekankayizsmile
buu sene mutlaka atanmam lazımkaydirigubbakcemile

ben baya umutsuz vakayım canım istemiyor hep bahane arıyorum birde dershaneye yazıldım ordakiler benden süper onları görünce benim kazanma şansım sıfır gibi

Allah hepimize çalışma azmi ve zihin açıklığı versin canlar :) aslında yapmamız gereken çok basit bir defa sıkı sıkıya çalışsak ömür boyu rahat edicez Allah ın izniyle umarım hepimiz atanırız...

bu arada Allah bağışlasın sal_der maşallah çok tatlı...nys en iyisi bende biraz soru çözeyim tarihten hepinize kolay gelsin

eşitsizlik konusunu dinledim şimdi netten
soru çözmeye başlıyorum
nice 15 isim neydi senin canım böyle nick yazınca tuhaf oluyo daolumunekankayizsmile

kimse yok kızlar ya nerdesiniz çalışmıyo musnuz kpss ye:1ninca:

canım ben özlem sen????canım bugün denemem vardı aslında kolaydı ama çalışmadıgım için yapamadım ya malesef 82 anayasasında çok soru çıktı çok çalışın kızlar tarihde hep bilgiydi dersanede konuların bşında oldugumuz için tabiki yapamadım..........ama karar verdim art ık bütün konulrı çalışaagım dersaneyle aynı gitsem konular mayısta biter ya plan yapıp düzenli çlışacagım konuları en kısa zamanda bitirecegim :lepi:

nice15
maşallah canım allah bağışlasın
sonucu bildiririm
kötü gelecek pek bişey yapamadımsempatiksalakcinni

fazla çalışamadım bugün temizlik yaptım
30 rasyonel sayı çözdüm eşitsizlik çalıştım
yarın soru çözcem konuyla alakalı:hulya:
başarılar canım
kolay gelsin herkese

amin cnım hepimizinkini allah bagışlsın :nazar:

canım ben özlem sen????canım bugün denemem vardı aslında kolaydı ama çalışmadıgım için yapamadım ya malesef 82 anayasasında çok soru çıktı çok çalışın kızlar tarihde hep bilgiydi dersanede konuların bşında oldugumuz için tabiki yapamadım..........ama karar verdim art ık bütün konulrı çalışaagım dersaneyle aynı gitsem konular mayısta biter ya plan yapıp düzenli çlışacagım konuları en kısa zamanda bitirecegim :lepi:

derya ben..
hangi dershaneye gidiyosun canım sen?
benim girdiğim deneme sınavıda çok zordusempatiksalakcinni
hele bi vatandaşlık sorusu vardı tam yarım sayfa:1shok:
ama olsun, başarıcaz inşallah:Saruboceq:
60 tane eşitsizlik çözdüm bugün toplamda

bugün 40 matematik çözdüm konu çalışıyorum kız kardeşimin matematigi iyi bana anlatıyordu ama yarın gidiyor:gitme: artık tek başıma halletmeye çalışacagım

bugün güne coğrafya ile başladım
konu çalıştım ara verdim şimdi,
özet çıkarcam birazdan, sonrada test çözcem

bugün coğrafya çalıştım
türkiyenin konumu ve sonuçları bitti test çözdüm onla alakalı
şimdi yeni konuya başlıyorum türkiyenin yer şekilleri
kolay gelsin herkese

bugün hiç çalışamadım malesef eve şimdi geldim vatndaşlık çalışacagım herkese iyi geceler

kendime plan yaptım bu hafta her dersden 2 konu çalışşıp bitirecegim inşallah yapmam lazım çok eksigimn oldugunu fark ettim aslında matematikten genel tekrar yapacagım haftalık planım böyle

Son düzenleme:
bugün üslü sayıları çalışıyorum
konu bitti test çzöüyorum
sonra coğrafyadan devam edicem

Back