2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

50 tane matematik çözdüm
ara verdim şimdi
yine başliicam birazdan

harika fikirboshayallersmile
ben bu aralar hiç çalışmıyorum ya
evde çok bunaldım canım bişi yapmak istemiyobenneyaptımki
bugün çalışayım biraz

plan yapalım önce plansız çaloşınca olmuyor o zaman iyi çalışırız canım disipline edriz kendimiziŞeniz

bugün dersanem vardı daha çalışamadım ama şimdi matematik çözecegim 50 tane herkese başarılar :dance:

bugün deneme sınavına gircem hadi hayırlsı

canım nasıldı deneme sınavı kaç aldın ben çarşamba günü girecegim denemeye nasıl çıkacak sonuç bilmiorum çok endişeliyim daha konuların başındayız ve sınav genel olacak :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

çarşamba günü diğer grup girecek sınava
onlar girdikten sonra açıklanır demişlerdi
problem ağırlıklıydı matematik pek yapamadım 4-5 soru anca yaptım
tarih zordu
çok çalışmam lazım çoook

merhaba arakadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve kpss mağdurlarından biriyim daha önce 2 kere girdim fakat atanamadım :( bazı başlıklara göz attım geçen seneden çalışmaya başlayanları görünce panikledim ben daha yeni başladım geç kalmış sayılmam umarım...genel kültür ile başladım çalışmaya belli bir çalışma yönteminiz var mı acaba paylaşır mısınız benimle

merhaba arakadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve kpss mağdurlarından biriyim daha önce 2 kere girdim fakat atanamadım :( bazı başlıklara göz attım geçen seneden çalışmaya başlayanları görünce panikledim ben daha yeni başladım geç kalmış sayılmam umarım...genel kültür ile başladım çalışmaya belli bir çalışma yönteminiz var mı acaba paylaşır mısınız benimle

merhaba canım hoşgeldin:teytey:aramıza ben başlayalı 1 ay oldu çokaslında pek bir çalışma yöntei oluşturamadım bende ilerlemiş sayılmam sakın panikleme plan yaparsam paylaşırım canım iyi çaloşmalarrrrrrrrra.s.

yarın deneme vr arkadaşlar çok heyecanlıyım umarım iyi gecer matematik çalışıyorum şimdi bugün 40 soru çözdüm

çarşamba günü diğer grup girecek sınava
onlar girdikten sonra açıklanır demişlerdi
problem ağırlıklıydı matematik pek yapamadım 4-5 soru anca yaptım
tarih zordu
çok çalışmam lazım çoook

sonçu bildir canım merak ediyorum:uhm:

nice15
maşallah canım allah bağışlasın
sonucu bildiririm
kötü gelecek pek bişey yapamadımsempatiksalakcinni

fazla çalışamadım bugün temizlik yaptım
30 rasyonel sayı çözdüm eşitsizlik çalıştım
yarın soru çözcem konuyla alakalı:hulya:
başarılar canım
kolay gelsin herkese

eşitsizlik konusunu dinledim şimdi netten
soru çözmeye başlıyorum
nice 15 isim neydi senin canım böyle nick yazınca tuhaf oluyo daolumunekankayizsmile

kimse yok kızlar ya nerdesiniz çalışmıyo musnuz kpss ye:1ninca:

teşekkür ederim nice 15 şimdi biraz daha rahatım tarih çalışıyordum konsantrasyonum bir anda gitti bari buraya bir bakıyım dedim hepimiz için hayırlısı olur inşallah deneme sınavında başarılar canım...ben planımı oluşturdum bir gün 2 saat tarih 2 saat coğrafya ve 2 saat anayasa diğer gün de 3 er saat türkçe ve matematik önce ki girdiğim sınavlarda çalışmamıştım çok bunu daha ciddiye aldığım için stresliyim...en önemlisi bol bol test çözmek konulardan öğrenemediğimiz şeyleri testlerden öğreniyoruz klasik ama buda benden bir tavsiye olsun :)

selamlar minnotar
haklısın farklı soru tarzları görmek daha iyi bizim için
bende 40 tane eşitsizlik çözdüm , şimdi kızımla ilgileneyim biraz sonra yine devam...
iyi çalışmalar

Back