Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar tatlım,
konuyu bitirince bırakma yani test çözmek için ara verme,
ben konuyu bitiriyorum, ardından 20 soruluk test çözüyüorum,kaydirigubbakcemile
sonra ara veriyorum, yoksa unutuluyor gerçekten,
ben böyle yapıyorum çalılmaya başladığımdan beri,kaydirigubbakcemile5
çok faydalı oluyor, sende dene , bak nası hatırlayacaksınopuyorumnanaktan[/QUOT
slm canım ya ben başladım mı konuya ünite bitene kadar devam ediyom bitincede kafa kalmıyo ara veriyim diyorum gelince bi bakıyom kafadan puff uçmuş gitmiş ama sagol canım dedigin gibi bundan sonra testleri çözücem inşşş sanada kolay gelsin
inşallahhhhhhhhhhhhh canım aminnnnnnnnnn:Saruboceq: boshayallersmile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnnnnn aminnnnnn :Saruboceq: sanada kolay gelsin![]()
kızlar ben de ziraat önlisans mezunuyum aklımda eğer kazanır da yerleşirsem tarım il,ilçe müdürlükleri,gıda ile ilgili birimler var,şayet olmasa başka birimleri de tercih edebilir miyim,bu sene bende giicem çünkü...
kpss ye hazırlanan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum bol bol soru çözüp konuya iyi hakim olun
ben de 2007 de atandımm kpss ile
özlemcim selamlar tatlım,opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun neyi var oğlunun?
bende bakıyorum bu topiğe, kimse yazmıyo bende yazmıyorum,
dün deneme çözdüm, yapamadığım sorular var tabi matematikten, daha çalışamadığım konular onlarda,olsun sıra onlarada gelecek:jeyyar:
bugün coğrafya çalışıyorum
yarıladım nerdeyse, tamamen bitirince başliicam tarihe-tatlicadiarzu-
çook çalışmam lazım çookboshayallersmile
matematik izledim şimdi 50 dak. obeb okek akşam tarih çalışacagım şimdi kaçıyorum yemek için iyi çalıştım bugün begendim kendimi:kedi:
Bİz derhanede gelemdİk oran orantıya bence normal hızdasın