2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kızlar bende türkçeyi bitirdim tarihde anayasalarda yım kanuni esası felan matematik aklımda kalmıyo halaaaaaaaaaaa neyse onuda hallederim bide günde 40 tane soru çözüyom bazen inş biraz yüksek alırızda atanırız

kızlaaar nabersiniz,kaydirigubbakcemile4
ben bugün pek çalışamadım, öğleden beri 40 tane matematik çözebildim
yemekten sonra devam edicemsositososito

arkadaslar bende hazırlanıyorum kpss ye bugun onlısans kaydımı yaptırdım burdan devam edebılırım demı??

hosbulduk canım.. nası gıdıyo calısmalar pekı ben hamılelıkten pek calısamıyorum kıtap acınca uykum gelıyo... sadece turkceyı bıtırdım... matematıkte carpanlara ayırmaya geldım ve kaldım ya...

hosbulduk canım.. nası gıdıyo calısmalar pekı ben hamılelıkten pek calısamıyorum kıtap acınca uykum gelıyo... sadece turkceyı bıtırdım... matematıkte carpanlara ayırmaya geldım ve kaldım ya...

bebekle zor olur ya:hulya:
benimde türkçe bitti, coğrafya yarım,
matematikten oran-orantıdayım
tarih, vatandaşlık geometri bakmadım hiçboshayallersmile

özlem ben hep beğeniyorum seni...çok çalışkansın, allah bozmasın,:hulya:
çok hırslı gördüm seni :jeyyar:
dershanede matematiğin hangi konusundasınız,
ben matematiğe eşimle çalışıyorum, nisanda askere gidecek, hemen bitirmemiz lazım, oran orantıya geldik, çok mu gerideyiz acaba bitermi nisana kadarCADIARZU

canım benim çok sagol keşke hep dediğin gibi olsam ama nerdeeeee
dersanede rasyonel sayılar bitti sayılır bitirirsiniz canım merak etme digerlerine yogunlaşma matematiğe çalış biter endişelenme:1no2:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM OGLUM HASTA HİÇ KUCAKTAN İNMİYOR ÖĞLEN 1 DE MATEMATİK ETÜDÜM VAR DERSANEYE GİDECEGİM OGLUM BUGÜN BİRAZ İYİ GİBİ UMARIM İYİLEŞİR :Saruboceq:

haftaya dershaneye başlıycam sınav a yazıldım bakalım şuan matematik ve türkçe çözüyorum çoğunlukla tarih ve coğrafyada konuları unutmamak için okuyorum geçen sene dgs ye çalıştığımdan matematik ve türkçeden konu çalışmadan başladım soru çözmeye şimdi karacanın kitabını almış babam konu anlatımlı ondan çaışıyorum

HAYIRLI OLSUN CANIM a.s.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM OGLUM HASTA HİÇ KUCAKTAN İNMİYOR ÖĞLEN 1 DE MATEMATİK ETÜDÜM VAR DERSANEYE GİDECEGİM OGLUM BUGÜN BİRAZ İYİ GİBİ UMARIM İYİLEŞİR :Saruboceq:

ahh kıyamam ya,
çok geçmiş olsun
bian önce iyileşir inşallahh:Saruboceq:

canım çok geçmişolsun umarım oglun şimdi daha iyidir kib
kızlar bende dersleri yarım yamalk çalışıyorum dershane gib sadece bi konuyu deil bikaç konuya çalışmaya devam ediyom birazdan anayasa bakıcam kolay gelsiin herkese:enbuyukkk:

canım çok geçmişolsun umarım oglun şimdi daha iyidir kib
kızlar bende dersleri yarım yamalk çalışıyorum dershane gib sadece bi konuyu deil bikaç konuya çalışmaya devam ediyom birazdan anayasa bakıcam kolay gelsiin herkese:enbuyukkk:

TEŞEKKÜRLER CANIM ŞİMDİ DAHA İYİ :nazar:

BUGÜN ETÜDE GİTTİM TEKRAR YAPTIK MATEMATİKTEN ÇOK İYİ OLDU.BUGÜN HİÇ ÇALIŞMDIM ŞİMDİ TARİH ÇALIŞYIM DİYORUM OGLUMU UYUTTUMDA .HERKESE İYİ AKŞAMLAR KOLAY GELSİNNNNNNNNNNNNNNNN...........................zemuszemus

bebekle zor olur ya:hulya:
benimde türkçe bitti, coğrafya yarım,
matematikten oran-orantıdayım
tarih, vatandaşlık geometri bakmadım hiçboshayallersmile

aynne ya cok zormus... en azından bebk olasıya kadar ve buyuyesıye kadar kpss ve acıkogretımı halletmem lazım... ama ne heves kaldı ne calısma ıstegı... Allahtan eşım matematık ogretmenıde yardım edıyo... ama matematıgı unutuyorum ya... cok soru cozmem lazım...

kızlar bende önlisanstan sınava girecemde hiç çalışmadım daha geçmi kaldım konularımı yetiştirebilirmyim başlasam artık.birde bişey duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum artık öğretmen polis ve sağlıkçı dışında memur alımı olmayacakmış bundan sonraki yıllarda duydunuzmu böyle bir söylentiyi acaba

Back