2010 Nisan Anneleri Listemiz

Bu arada liste için : kızım 32+2 haftalık 1975 kg , boyu uzun old. için tam bişey söyleyemediler..
Beklenen doğum tarihimiz de 28 Nisan , inşallah hayırlısıyla normal doğum olucak , Bakırköy Acıbadem'de.

Maşşallah canım , duyduğuma göre Amerika'da 4d ultrason fiyatı 700 $ mış. İnsanın bebeğini görmesi ne kadar lüksmüş Amerika 'da :sm_confused:
Evet cnm burada ultrasonun her turlusu cok pahali ohaoldumsmile 670 $ odedim en son ultrasona..Burada saglikla ilgili her$ey cook pahali ne yazikki..

kızişkom 33+3 de 2400 gr dı. Şmdi ölçtürmeye korkuyorum valla kızlar. Normal doğum plsun diyoruz ama bu gidişle napıcam bilmiyorum.ohaoldumsmile Doktor maşallah iyi bakmışsınız demişti. Bakalım salı günü ne diyecek?

jalecim son bir düzenleme şansın olur mu bilemiyorum ama fırsatın olursa benim oğlum 36+5 de 3139 gram olmuştu canımopuyorumnanaktan

ya benimde en son 36. haftada 2820 gr dı kızım. muhtemel doğum tarihimiz en son 30 mart:))) tabi ne zaman geleceği konusunu allahhhhh bilir

merhaba canım bende bebişimi b.d.t göre 28 nisanda bekliyorum.hepimize hayırlı doğumlar olsun.

çok güzel bir liste olmuş benide eklermisiniz.yaşım 26.son adet tarihi 22 temmuz.beklenen doğum tarihi 28 nisan.kızım olacak hayırlısıyla.

lütfen benide ekleyin listeye yaşım 27 son adet tarihi 23 temmuz beklenen doğum tarihi 26 nisan erkek bebeğim.34+2de kilosu 2.980gr.

kızlar benide ekleyin dicem ama listeyi hazırlayan arkadaş doğurdu sanırım yada ben yanlış hatırlıyorum ama ben yinede yazim bilgilerimi 35 hafta 3160 gr erkek

Ben de varım.Benide unutmayın.Yaş 26 Bebek : erkek Hafta: 36+6 kilo:3.050 gr ve doğum 19 nisan olmasına rağmen sezeryan olması sebebi ile 12 nisan doğum yapacağım gün.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

kızlarrrr jaleden listeden hayır beklemeyin artık bebişlerin listesine geçtik jale bebeğini pışpışlıyo artıkkaydirigubbakcemile3

Listenize benide ekler misiniz biraz geç kaldım ama:)
yaş:25 bebeğin cinsiyeti: kız 38+4 3550kg ,hamiş kaldığım kilo:58
SAT:10 TEMMUZ .Tahmini doğum tarihi:16 Nisan.
Bebeklerine benim gibi hala kavuşamamış olan annelere kolay doğumlar dilerim.

bende nisan annesi olucam kısmetse...38 haftalık hamileyim.23 nisan gibi doğum yapıcam.tüm nisan annelerine allah kolaylık versin...

bende nisan annesiyimmm yaş 27 sat 19 temmuz tahmini doğum tarihi 25 nisan şuan 38+1 lduk bizide eklerseniz seviniriz

yeni bir liste yapmak gerek sanirimdogum tarihleri kilo ve boylariyla ilgili bebeklerimizin... :) ben 8 nisanda dogum yaptim kizimin boyu 51 cm kilosu 3416 gram hadi kizlar sizde yazin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…