2010 Nisan Anneleri Listemiz

Selam kizlar benide ekleyin 32.haftamdayim.En son 2 hafta once ultrasona girdim o yuzden simdiki kilosunu bilemiyorum.2 hafta once 1,5 kg 45 gr di.Ben Amerikada oldugum icin sadece gobegimi olcuyorlar.

canım bende geçen cumartesi gittim doktora.32. haftamızdı.bebeğim erkek kilosu1850gr.beklenen doğum tarihi 10 nisan.boyunu sölemedi.şu an 32+5 iz.beni de eklerseniz sevinirim.

jalecim.. bizde bugün gittik dr.a bilgilerimizi güncellersen seviniriz canım opuyorumnanaktan

33+1 de, 2,143 gr. 44 cm. herşeyimiz iyiydi allaha şükür...

kızlar ben şubat annesiyim emzirme ile ilgili herşeyi bildiğimi sanarken doğumdan 2 gün sonra beslenme yetersizliğinden bebeğimin hastaneye yatmasıyla yeniden bilgilerimi gözden geçirdim araştırmalar yaptım
sadece bir link veriyorum size daha çok şey var
benim durumuma kimsenin düşmesini istemem hamileyken herşeyi öğrenin sonra internete de giremezsiniz
http://www.bsm.gov.tr/sunu/docs/ACSAP_ononeri.ppt#278,31,BEBEĞİN HER İSTEYİŞİNDE EMZİRİLMESİNİN AVANTAJLARI

tam link olmadı galiba şurdan da bakın
yatarak emzirme - Google'da Ara

arkadaşlar uzun süredir nete giremediğim için listeyi ihmal ettim malesef
yarın halledicem inşallah

jalecim ,oglusum 33.cü haftada 2.600 gr

boy ölcüsü veremiyorlar malesef ,o yuzden bilemiyorum

Son düzenleme:
Selam kizlar benide ekleyin 32.haftamdayim.En son 2 hafta once ultrasona girdim o yuzden simdiki kilosunu bilemiyorum.2 hafta once 1,5 kg 45 gr di.Ben Amerikada oldugum icin sadece gobegimi olcuyorlar.

Maşşallah canım , duyduğuma göre Amerika'da 4d ultrason fiyatı 700 $ mış. İnsanın bebeğini görmesi ne kadar lüksmüş Amerika 'da :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…