doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.doğum yapmayanlara ise önerim var.. emzirme ile ilgili bilgilenin.. zahmetli bir süreç.. kızım yarın 20 günlük olacak.. 15 gün bu sorunlarla boğuştuk.. kızım ağladı ben ağladım sonrada annemle kayınvalidem ağladı. allahım tüm annelere yardım etsin.. hatta meme kremini doğumdan önce alıp hazırlayın.. sonra da büyüklerin sözünü dinleyin.. çok canınız yanmadıkça sağmayın hep emzirin. bir gögsümü 2 gün sağdım kocaman çatlağı vardı.. sonra sütü gitti nasıl ağladım çok üzüldüm. sonra geldi şükür ama üzüntümü anlatamam...
tubacım benim mesajımı göremedin heralde 13 mayıs ta sezeryanla doğum yaptım kızım ömür dünyayageldi
kilosu 2.805 boyu 49 cm
doğum haftam 39-1
beklenen doğum tarihim 19 mayıs
bende dogum yaptım sonunda..19 mayısta saat 10 da oglum cagan genel sezeryanla dogdu cok sukur... 3050 gr boyu 50 cm..allahım herlese yasatsın en yakın zamanda..
kızlar memleketteyim ve fazla zamanım yok o yüzden liste gecikiyo kıızımda malumm doğum yapanların gözü aydın nazar boncukları sınırlıymış o yüzden sondakş arkadaşlara ekliyemedim
merhaba anneler ve anne adayları..17 mayısta normal doğumla 37+6 da 3080 gr oğlumu dünyaya getirdim.beklenen doğum tarihim 30 mayıs idi.6 günlük bebeğim emmek istiyor ama ememeyip sinirlenip ağlıyor sağınca sütüm geliyor çok ağlıyorum..bebeği olan annelerin gözü aydın,bekleyen annelere ise Allah kolay doğumlar nasip etsin..
Tüm annelere ALLAHIM bebeklerinizde sizide korusunn :Saruboceq: sizi takip etmek cok hosuma gıdıyor.. sizlerin dogumu bitsinki sıra bizim yavrularımıza kavuşmaya gelsin opuyorumnanaktan
vakit bulup buraya yazamadım. 17-05-2010 17:50de epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. 3300gr 49 cm boyu var. iyiyiz çok şükür. ismimiz değişti efe değil Aras olarak.