2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

slmm 13 mayısda oğlumu spinal sezeryanla dünyaya getirdim boyu 48cm kilosu 2kilo700gr ismi Kıvanç zemuszemus tüm annelere hayırlı olsun

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.doğum yapmayanlara ise önerim var.. emzirme ile ilgili bilgilenin.. zahmetli bir süreç.. kızım yarın 20 günlük olacak.. 15 gün bu sorunlarla boğuştuk.. kızım ağladı ben ağladım sonrada annemle kayınvalidem ağladı. allahım tüm annelere yardım etsin.. hatta meme kremini doğumdan önce alıp hazırlayın.. sonra da büyüklerin sözünü dinleyin.. çok canınız yanmadıkça sağmayın hep emzirin. bir gögsümü 2 gün sağdım kocaman çatlağı vardı.. sonra sütü gitti nasıl ağladım çok üzüldüm. sonra geldi şükür ama üzüntümü anlatamam...

tubacım benim mesajımı göremedin heralde 13 mayıs ta sezeryanla doğum yaptım kızım ömür dünyayageldi
kilosu 2.805 boyu 49 cm
doğum haftam 39-1
beklenen doğum tarihim 19 mayıs

bende dogum yaptım sonunda..19 mayısta saat 10 da oglum cagan genel sezeryanla dogdu cok sukur... 3050 gr boyu 50 cm..allahım herlese yasatsın en yakın zamanda..

doğum yapan herkesi tebrik ediyorum tubiş memlekette ya gelince düzenler listeyi yada devretmiştir birine diye tahmin ediyorumm

yeni gelen bebişlerimiz hoşgelmişlerrrr Allah cümlemizinkini analı babalı büyütsün

kızlar memleketteyim ve fazla zamanım yok o yüzden liste gecikiyo kıızımda malumm doğum yapanların gözü aydın nazar boncukları sınırlıymış o yüzden sondakş arkadaşlara ekliyemedim

merhaba anneler ve anne adayları..17 mayısta normal doğumla 37+6 da 3080 gr oğlumu dünyaya getirdim.beklenen doğum tarihim 30 mayıs idi.6 günlük bebeğim emmek istiyor ama ememeyip sinirlenip ağlıyor sağınca sütüm geliyor çok ağlıyorum..bebeği olan annelerin gözü aydın,bekleyen annelere ise Allah kolay doğumlar nasip etsin..

Tüm annelere ALLAHIM bebeklerinizde sizide korusunn :Saruboceq: sizi takip etmek cok hosuma gıdıyor.. sizlerin dogumu bitsinki sıra bizim yavrularımıza kavuşmaya gelsin opuyorumnanaktan

hulyaa arkadaşımızda doğum yapmış gözü aydın olsun hayırlı bir evlat olur inş

Kızlar benim bebeğim de 18.05.2010 saat 10:40'ta epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. 3150 gr ve 50 cm oğluşum, ismi de Ömer Çağan oldu.

hayırlı olsun xara..rahat ıkınabildin mi epiduralden dolayı ben problem yaşadım da...

Kızlar benim bebeğim de 18.05.2010 saat 10:40'ta epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. 3150 gr ve 50 cm oğluşum, ismi de Ömer Çağan oldu.

gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini saglıklaalkisalkisalkis

kızlar bende dpğum yaptım,22 mayıs 15 55de 4260 gr,50cm g.sezeryan devrim doğa aramıza katıldı,maşallah diyin kuzuma teyzeleri

hepimizin kuzularına maşallah , allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar

vakit bulup buraya yazamadım. 17-05-2010 17:50de epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. 3300gr 49 cm boyu var. iyiyiz çok şükür. ismimiz değişti efe değil Aras olarak.

doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah bebişlerinize

kızlar oğlum sağ salim dünyaya geldi 40+3 sezeryan 3470 gram 50 santim adıda kıvanç turp gibi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…