caım siz ne olsun istiyorsunuz cinsiyetini gerçi hayırlısı herşeyin sağlıklı olsun öncelikle amabende artık 10.haftamda gidicem kızlar hatta 11.haftaya girmiş olcam erkekse belki görürüz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
ben daha keseyı bıle gormedım cok merask edıyorum ya dr gorunmez dedı bakmadı.2 hafta sonra gıdıcem kalp atısınıda duyarız dımı
duyarsınız cnm merak etme çok takma sakın kafana benim doktorum öyle dedi hamileliğini çok fazla kafanda tutma dedi 2 hafta sonra herşeyi görüp duyunca mutluluktan uçarsın:)
merhaba arkadaşlar...
Kalp atışını duyduktan sonra doktora bidaha ne zaman gidiliyor ?
ınsallah canım ya nasıl heyecanlıyız esımle.
biz geçen salı kalp atışını duyduk 3 hafta sonra çağırdı
slm kızlar ooooo cınsıyete bıle gecmıssınız.daha cok erken deılmı ya.allah hepımızın gonlune gore verır ınsallah.bızde esımle kız ıstıyoruz.cın takvımındede kız gorunuyo gercı ınanmıyorum ona .bakalım kacımızın kızı kacımız oglu olacak
şeker leblebicimmm yoksaaaa sendemi mayıs annesi oluyorsunnkaydirigubbakcemile2
Canım benimde çin takvimine göre kız:)) Bu çin takvimi %90 doğru çıkıyo diyolar. Sizce doğru mudur??:içelim:
allah razı olsun duaların için aranıza katılmayı çok istiyorum kasıklarımdaki şişkinlik hala var ama akıntım akşam ve sabah olmuyor öğle saatlerinde yoğunlaşıyor çok ilginç ama sanki ümidim azalıyor yavaş yavaş bu ay için adet olacakmışım gibi geliyor gerçi benim adetlerim hiç mi hiç belirti vermez 2 ay geçer olmaz ben artık olsam iyi ollur derim ve ilaç kullanırım ve bakarım aniden olur hissetmeden yani ama bu ay yumurtlama günümden beri kasıklarım şiş ve ağrılı hayırlısı şurada arefe gününe ne kaldı hatta bakarsın kan tahlili yaptırırım yarın filan
ya aslında benımde cevremde hep dogru cıkıyo 1 kısı yalnız yanlıs cıktı.bılmıyorum ama tesaduf gıbı gelıyo bana .ınsallah dogrudurda kızım olur:)