2010 Mayıs Anneleri

nidahcım biz bebişlerimiz için bu kadar şey çekiyoruz önceden cennet annelerin ayağında derlerdi ama anlamını bilemezdim şimdi anlıyorum. annelik ne kadar kutsal!!

günaydın mutluyummma.s.

ay midem bulanıyoooakannehirakannehir

kıslar gece sahur vakti öyle bi bulandı ki kusmak istedim kusamadım sölemesi ayıp:a015:

:sm_confused:
bende öyle şey ler başlamadı
günaydın hoşgeldin..
dün çok az gördüm seni hatta göremedim???:uhm:

hoş bulduk iyi değilim bebeğimin kesesini göremedim çok kötüyüm

nidahcım biz bebişlerimiz için bu kadar şey çekiyoruz önceden cennet annelerin ayağında derlerdi ama anlamını bilemezdim şimdi anlıyorum. annelik ne kadar kutsal!!

evet tatlım doğru söylüyosun annem de derdi bişi olduğunda anne olunca anlarsın diye yavaş yavaş dank ediyoyerimseniben

daha neler görcez inş Allah yardımcımız olsun anneliği nasip ettiği inş edeceği için de şükürler olsun:Saruboceq:

sule sarı yada yeşil olursaa nolcikkaydirigubbakcemile3

ben diyorum acaba yeşil renkte bişiler alimmi orta bi renk

ya doğru diyosun bunu hiç düşünmemiştim.
olsun mavi yada pembe al deriz odamı tutmaz:kedi:[/QUOTE]

annelik işte şimdiden kendinden önce bebeği düşünüyorsunuz ben olsaydım önce hamilelikler alırdım gerçi ben şimdiden alıyorum bazen outlet ürünler karşıma çıkınca bazı elbiseler aldım robadan sonra bol mesela hatta bayram içinde elbise aldım adil ışık ta buldum yeni sezon bi elbise robaya kadar dar robadan sonrası bol ve pileli hamileyken mükemmel olur gerçi ben zayıfım göbeğim var tam hamile gibi oldum bana hamile muamelesi yapıyor çoğu kişi bir kere minübüste giderken eşimle ilk defa da eşimle münibüse binmiştik geçenlerde muavin dediki hamile bayana yer verin eşimin yanında ne hamilesi bile diyemedim yemin ederim yaşlı amca gel kızım gel otur dedi

mutluyum111 neden göremediniz aşağıdan mı muayne oldun peki ? dimples haberlerde heryerde cem gariopoğlu var şükür yakalanmış ama işin içinde iş var bence teslim olmuş ÇOCUK.. kendi teslim oldu yaşı tutmuyo çok yatmaz o inş. çıkınca çeker cezasını

arkadaşım ben hamileliği öğrendiğim gün folik plus a başlattılar.günde 3 tane ondan içiyorum bugün 7 haftalığım tam heralde 2 ay tam kullanılsın diye vermedi hemen.erkek olur inş. nasip kız evladıda çok tatlı ama.hihoyyyt

neden acaba cnaım kaç haftalıkki senin:uhm:
5+6 günlük
neden ?
kaç haftalık oldu şimdi senin:çok üzgünüm:
5+6
mutluyum111 cnm doktorunu değiştir istersen. 5+5sin görmeliydi çünkü.sen bi başka doktora git bakalım
bugün başkasına gidicem

aşağıdan muayene yapmıyormuş doktor hanım başkasına gidicem:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

5+6 günlük

5+6

bugün başkasına gidicem

aşağıdan muayene yapmıyormuş doktor hanım başkasına gidicem:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım ama zaten aşağıdan bakmadıysa görmemen normall hemen git başka doktora sen canım

kızlar duydunuzmu cem garipoğlu yakalanmış çok şükür

evet iyi olmuş. hoş teslim oldugu yazıyor haberde bu işin içinde de var bi iş..

doğru diyosun biraz da kendimize bakmaya başlasak iyi olcakkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…