günaydın kızlar nasılsınız
bende öyle şey ler başlamadıgünaydın mutluyummma.s.
ay midem bulanıyoooakannehirakannehir
kıslar gece sahur vakti öyle bi bulandı ki kusmak istedim kusamadım sölemesi ayıp:a015:
:sm_confused:
günaydın hoşgeldin..
dün çok az gördüm seni hatta göremedim???:uhm:
nidahcım biz bebişlerimiz için bu kadar şey çekiyoruz önceden cennet annelerin ayağında derlerdi ama anlamını bilemezdim şimdi anlıyorum. annelik ne kadar kutsal!!
hoş bulduk iyi değilim bebeğimin kesesini göremedim çok kötüyüm
bende öyle şey ler başlamadı
hoş bulduk iyi değilim bebeğimin kesesini göremedim çok kötüyüm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bahar tomurcuğu gözün aydın cnmmmmmmopuyorumnanaktan
sule sarı yada yeşil olursaa nolcikkaydirigubbakcemile3
ben diyorum acaba yeşil renkte bişiler alimmi orta bi renk
Aşkın bahar tomurcuğu hayırlı olsun canım.Bana ilk gidişte elevit verdi.Hamilelik boyunca kullanıcaksın dedi.Sen şimdi ne kullanıyosun?Eleviti neden 2 hafta sonra başlatıyo? Başka dr mu gitsem ya. Senin bebiş erkek heralde.140 altıysa kalp erkek diyolar.Sağlıklı doğumlar dilerim canım
5+6 günlükneden acaba cnaım kaç haftalıkki senin:uhm:
5+6neden ?
kaç haftalık oldu şimdi senin:çok üzgünüm:
bugün başkasına gidicemmutluyum111 cnm doktorunu değiştir istersen. 5+5sin görmeliydi çünkü.sen bi başka doktora git bakalım
mutluyum111 neden göremediniz aşağıdan mı muayne oldun peki ? dimples haberlerde heryerde cem gariopoğlu var şükür yakalanmış ama işin içinde iş var bence teslim olmuş ÇOCUK.. kendi teslim oldu yaşı tutmuyo çok yatmaz o inş. çıkınca çeker cezasını
canım ama zaten aşağıdan bakmadıysa görmemen normall hemen git başka doktora sen canım5+6 günlük
5+6
bugün başkasına gidicem
aşağıdan muayene yapmıyormuş doktor hanım başkasına gidicem:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kızlar duydunuzmu cem garipoğlu yakalanmış çok şükür
annelik işte şimdiden kendinden önce bebeği düşünüyorsunuz ben olsaydım önce hamilelikler alırdım gerçi ben şimdiden alıyorum bazen outlet ürünler karşıma çıkınca bazı elbiseler aldım robadan sonra bol mesela hatta bayram içinde elbise aldım adil ışık ta buldum yeni sezon bi elbise robaya kadar dar robadan sonrası bol ve pileli hamileyken mükemmel olur gerçi ben zayıfım göbeğim var tam hamile gibi oldum bana hamile muamelesi yapıyor çoğu kişi bir kere minübüste giderken eşimle ilk defa da eşimle münibüse binmiştik geçenlerde muavin dediki hamile bayana yer verin eşimin yanında ne hamilesi bile diyemedim yemin ederim yaşlı amca gel kızım gel otur dedi
canım üzme kendini keseyi geç görenlerde oluyor sonuçta bence dr. da iş yokmuş tatlım. peki bişey söyledimi sana nasıl bir açıklama yaptınasıl ya bugun artık 6 haftaya gireceğiz herkes 4+4 te 5.haftada görüyo
of of ağlamak istiyorum
of of ağlamak istiyorum
nasıl ya bugun artık 6 haftaya gireceğiz herkes 4+4 te 5.haftada görüyo