kızlar salı günü doktora gittim
9 tüp kan alındı bi sürü tahlil yaptırdı
ultrasona girdim vaj. dan bakmak istedi, istemedim ben normal bakalım görünmeyebilir ama dedi
neyse göründü çok şükür, 5+2 idim gittiğimde 7,2 mm imiş büyük mü sanki biraz sizlerinki ne kadardı kızlar?
cnm ona iyi bak crl= 7.2 mi yazıo çünkü 5+2de böyle olmaması lazım. keseyle beraber ölçmüştür bence sadece bebiş okadar olamaz çünkü
tıff tebrikler canım.:CüvCüv:
tıffffffffff tebrik ederim bitanemmmmmmmm çok sevindimmmmmmm cnm sağlıkla gelsin inşallahhopuyorumnanaktan
canım senin bebiş şekil almaya başlamışş ne güzellllcnm bak benim bebiş böyleydi dün .senin kesenin içinde bebiş henüz gözükmez çok erken o yüzden o kesenin ölçümüdürkaydirigubbakcemile5
cnm bak benim bebiş böyleydi dün .senin kesenin içinde bebiş henüz gözükmez çok erken o yüzden o kesenin ölçümüdürkaydirigubbakcemile5
Kızlar yaa benimki gibi kasık ağrısı olan olmadı mı hiç???????
kızlar ben mutfağa girince midem bulanıyor,,çok yemek yiyemiyorum ama midemin boş olduğunu hissediyorum hep...istifra etsem rahatlayacakmışım gibi geliyor hep sizde de oluyor mu
sağolun kızlar yaaa çokkkk teşekkür ederiz teyzeleriiiiibebişim müjdeli bi haber daha getirdi bana ona da çok sevindim accuk dışarı çıkıp hava alasım var, bayramlık alayım kendime dimi yaaa hakettim artık hehhehehe. :1hug:
sağolun kızlar yaaa çokkkk teşekkür ederiz teyzeleriiiiibebişim müjdeli bi haber daha getirdi bana ona da çok sevindim accuk dışarı çıkıp hava alasım var, bayramlık alayım kendime dimi yaaa hakettim artık hehhehehe. :1hug:
kızlar kese göründü
canım çok sevindim. diğer dr. nasıl göremedi acaba başka dr. a gitmen iyi oldu bak rahaladın dimi annesikızlar kese göründü
hehe beslenme çantası mı süpermiş oda yaaa .. cokacimcoookevet zaten ultrasoda görünce o yuvarlak şey ne dedim hemen beslenme çantası dedi:asigim: doktorum..