2010 Mayıs Anneleri

kızlar ben mutfağa girince midem bulanıyor,,çok yemek yiyemiyorum ama midemin boş olduğunu hissediyorum hep...istifra etsem rahatlayacakmışım gibi geliyor hep sizde de oluyor mu

kızlaaaarrrrrrrrrrrr şimmmdi doktordan geldimmm.
bebişin çok sağlıklı, normal bir gebelik annesi dedi doktorum. yolk, saç, kese herbişeyi ilk kez gördüm, zıpırcık kesenin içine yayılmış yatıo koca kafalı şeyy hahahhaaaa kalp atışlarını da gördüm, duydum, Allahım harika bir duygu yaaaa yüce Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallahhh. kalp grafiği gözümün önünden gitmio kızlar yaaa, minik mercimeğimiz büyüyoooooooooooo!!!
:sm_cool::sm_cool:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bebişin çok sağlıklı, normal bir gebelik annesi dedi doktorum. Yolk, saç, kese herbişeyi ilk kez gördüm, zıpırcık kesenin içine yayılmış yatıo koca kafalı şeyy hahahhaaaa kalp atışlarını da gördüm, duydum, allahım harika bir duygu yaaaa yüce rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallahhh. Kalp grafiği gözümün önünden gitmio kızlar yaaa, minik mercimeğimiz büyüyoooooooooooo!!!

çok sevindiiim allah nazarlardan saklasın

bebişin çok sağlıklı, normal bir gebelik annesi dedi doktorum. yolk, saç, kese herbişeyi ilk kez gördüm, zıpırcık kesenin içine yayılmış yatıo koca kafalı şeyy hahahhaaaa kalp atışlarını da gördüm, duydum, Allahım harika bir duygu yaaaa yüce Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallahhh. kalp grafiği gözümün önünden gitmio kızlar yaaa, minik mercimeğimiz büyüyoooooooooooo!!!

süperrrr canım ya maşallah,,,doktorunun ultrasonu bayağı iyiymiş sanırım ne güzel,,,hareket ettiği zamanları da böyle kutlarız inşallah

süperrrr canım ya maşallah,,,doktorunun ultrasonu bayağı iyiymiş sanırım ne güzel,,,hareket ettiği zamanları da böyle kutlarız inşallah

inşallah canımcım yaa inşallahhh!! 8. haftadan sonra rahimde hareketlenmeye başlıyor o zaman onu da seyretmek kısmet olur inşallah. ultrasonda bile varlığını görmek harika bir duyguydu..

canım bende de adet sancısına benzeyen ağrılar oluyordu ara ara ilk başlarda olması normal ama sana tavsiyem yine de doktoruna bir sor

Teşekkürler canım.. Doktora sordum zaten dün akşam.. Henüz çok yeni olduğu için bişey demedi ama normal gibi de konuştu...kaydirigubbakcemile5

olmazmı oldu tabi ara ara kasık ağrıları kramp tarzında batmalar falan oldu hep cnm:sinifsinif:
Teşekkür ederim canım:) Bana da normal gibi geliyor ama yine de tedirgin oluyo insan..

Maşallah canım bize de nasip olsun inşallah o duygular:)) Ben de dört gözle bayramdan sonra keseyi görmeyi bekliyorum:)):lepi:

Maşallah canım bize de nasip olsun inşallah o duygular:)) Ben de dört gözle bayramdan sonra keseyi görmeyi bekliyorum:)):lepi:[/QUOTE]

Görürsün canım görürsün, endişeye mahal yok, bak ben bir tek kan testiyle 15 gün bekledim sakince.. sonunda da ödülümü aldım, panik yapma, allaha emanet et sadece..

huuulya, aşkın bahar tomurcuğu, nostok, RELAX, serap86
slm kızlar nasılsınız,
ne çok kaynatmışınız gene yaaw, benim ilk defa bugün midem bulandı bişe yiyemedim doğru dürüst hala da bulanıyo

tıff çın hayırı olsun, darısı başıma inş
yeni gelen varsa hoşgelmiş sefa gelmiş

X