2010 Mayıs Anneleri

inşallah memnun kalırsın:ecrin_bebek:

Annelik duygusunu allah içimize vermeseydi bu dünya 'ya çocuk getirmeye korkardı herkes. Cem'in yakalanmasına da şaşırdım.2 3 yıl yatıp çıkar şimdi.Olan kıza oldu.Allah evlatlarımızı, tüm evlatları korusun

ben çok acıktım midem bulanmaya başladı zaten artık 2 saatde bi acıkıyorum
ben bişeyler atıştırayım kızlar görüşürüz

günaydın kızlar. geçmişi okuyodum çok şaşırdım. maşallah gece 1lere kadar oturuyosunuz. ben akşam 10u bile göremiyorum. Bu arada Allah herkesin gönlüne göre versin. mutluyum inşallah görürsün keseni.

glitteringstars bence hamileliğin en büyük belirtisi ucu sivri acıyan gergin göğüsler. seninkileri bir yokla bakalım inşallah hamilesindir. (değilsen de üzülme daha yaşın küçükmüş)

canım ama zaten aşağıdan bakmadıysa görmemen normall hemen git başka doktora sen canım

Benim5+2 de üstten bakarak gördü.E keseyi görmediyse başka ne görücek ki?Sadece kese oluyo zaten.Hamile olduğunu sadece tahlilden mi bakıp söyledi

hemde nasıl peki tatlım senin tahlil sonuçların çıktımı benim onları da 28 inde alıcam ya çok merak ediyorum bennn

Benım daha 6 hafta 5 gÜnlÜk hadı canım hayırlısı erkekse senın bellı olur belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…