2010 Mayıs Anneleri

hadi hayırlısı inşallah duyarsın kalp atışlarını :ecrin_bebek:
sen teyzeleri yazmışsın ya bi an okurken sanki bebeğin kızmış gibi geld bana:kedi:

hehehhee dur bakalım canım, ben kız çocuklarına hastayım, görcez ilerde..yazdım bu kehanetini bi kenara..yerimseniben

kızlarr benim deli gibi alışverim yapasım var yaa bebişim içnn siz bişi aldınız mı hiç?:hulya: cinsiyeti bilmeden biraz zorkaydirigubbakcemile2

sağol canım benim, allah senin de yardımcın olsun, 10. günü unutma.yerimseniben

bugün yumurtlayalı 14 gün oldu adetim geçelide 5 gün gerçi ben adetime bakmıyorum düzensiz olduğu için ne zaman test yapsam iyice sabırsızlandım şimdi bir eczane buulsam alsam nasıl olur ama daha ilk idrarımı çoktan yaptım allahım sonuç pozitif çıkarsa bayağı üzülürüm şu ana kadar hiç bu kadar ümitlenmemiştim ama hayırlısı sabırlı olacağım inşallah bu ay olmasada size yetişeceğim inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese arkadaşlar kusura bakmayın şu an aranızda bulunuyorum henüz hamile değilim ama hiç yumurtlamayan ben bu ay uyguladığım bazı kürlerle allahın izniile tabi yumurtladım ve hesabıma göre eğer hamile kaldıysam mayısta doğuruyorum ama 28 i filan tabi bu bir hayalde olabilir sonucu öğrenene kadar aranızda bulunmak istiyorum eğer izin verirseniz sonuç negatif olunca ayrılırım arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı uğurlu gelsin sağlıklı olsuun allah eşinize size bebeğinize sağlıklı uzun bereketli huzurlu ömür nasip etsin inşallah

günaydınlar :CüvCüv:
geçmişi okudumda dünkü yazılarını gördüm Allah gönlüne göre veriri inşaallah.
ama sende bilirsin önce herşeyin hayırlısını versin eğer hamile değilsen bununda bi nedeni vardır.Allah senin için en hayırlısını nasip etsin.vereliniortak

hehehhee dur bakalım canım, ben kız çocuklarına hastayım, görcez ilerde..yazdım bu kehanetini bi kenara..yerimseniben

sabah sabah valla enerjiniz yerinde kehanete çok güldüm:teytey:
sağlıklı ve hayırlı bi evladın olsun sonra gönlüne göre olsun inş.hihoyyyt

güaydın mayıs anneleri nasılsınız eşi dün iş yerime geldi güzel bir çiçekle ve dr umuuza gittik size demiştim dr değiştiricem diye yeni dr um çok ılgili ve beni rahatlattı dün 6+6 idim veeeee kalp atışlarımız duyuldu zemuszemuseşim de yanımdaydı iki defa dinletti eşimin isteği üzerine 6mm imiş bizim ufaklık çok güzel bir duygu gerçekten hepiniz yaşayın en kısa zamanda bu mutluluğu.20 gün sonra cağırdı dr 2 hafta sonrada elevite geçicem 120 atıyor dedi kalbi herşey normalmiş çok şükür artık bayramda söyleyebiliriz ha bu arada tahlillerimide yazdı 10 tane. bayram dönüşü yaptırıcam

nida sen alışveriş deyince aklıma bi fikir geldi.
kızlar bi okuyun nasıl fikir?
sizin hamile olduğunuzu bilmeyen birine diceksiniz ki
"benim bi tanıdığım var dışarı çıktığında onun bebeğine bişey alırmısın (atıyorum mama önlüğü) diceksin ama kalbi temiz biri olucak sonra o renk alıyım diye sorunca kafana göre hangisini istersen ondan al fark etmez diceksin mesela yani diyorum nasıl olur??
onun aldığı renk belki tutar kız mı erkek mi??
he olurmu dersiniz yoksa ben fazlamı hayal kuruyorumzemuszemus

güaydın mayıs anneleri nasılsınız eşi dün iş yerime geldi güzel bir çiçekle ve dr umuuza gittik size demiştim dr değiştiricem diye yeni dr um çok ılgili ve beni rahatlattı dün 6+6 idim veeeee kalp atışlarımız duyuldu zemuszemuseşim de yanımdaydı iki defa dinletti eşimin isteği üzerine 6mm imiş bizim ufaklık çok güzel bir duygu gerçekten hepiniz yaşayın en kısa zamanda bu mutluluğu.20 gün sonra cağırdı dr 2 hafta sonrada elevite geçicem 120 atıyor dedi kalbi herşey normalmiş çok şükür artık bayramda söyleyebiliriz ha bu arada tahlillerimide yazdı 10 tane. bayram dönüşü yaptırıcam

hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile2

allah razı olsun duaların için aranıza katılmayı çok istiyorum kasıklarımdaki şişkinlik hala var ama akıntım akşam ve sabah olmuyor öğle saatlerinde yoğunlaşıyor çok ilginç ama sanki ümidim azalıyor yavaş yavaş bu ay için adet olacakmışım gibi geliyor gerçi benim adetlerim hiç mi hiç belirti vermez 2 ay geçer olmaz ben artık olsam iyi ollur derim ve ilaç kullanırım ve bakarım aniden olur hissetmeden yani ama bu ay yumurtlama günümden beri kasıklarım şiş ve ağrılı hayırlısı şurada arefe gününe ne kaldı hatta bakarsın kan tahlili yaptırırım yarın filan

Hayırlısı olsun canım.İnşallah hamişsindir.Ama değilsen de üzülme.Allah hayırlısıyla doğru zamanda verir.

Aşkın bahar tomurcuğu hayırlı olsun canım.Bana ilk gidişte elevit verdi.Hamilelik boyunca kullanıcaksın dedi.Sen şimdi ne kullanıyosun?Eleviti neden 2 hafta sonra başlatıyo? Başka dr mu gitsem ya. Senin bebiş erkek heralde.140 altıysa kalp erkek diyolar.Sağlıklı doğumlar dilerim canım

annişlerrr günaydınnnn kuzucuklar nasıl bakalımmm hihoyyyt
günaydın tatlımmm benim kuzucuk bulandırıyo midemi heppp şu anda bile midem ağzımda
akannehir

ayy canım ne güzel bende bi kaç gün içinde dinlemeye gitcem inşş anneliği daha bi hiisedicem galba kalbini duyunca inşkaydirigubbakcemile2

nida sen alışveriş deyince aklıma bi fikir geldi.
kızlar bi okuyun nasıl fikir?
sizin hamile olduğunuzu bilmeyen birine diceksiniz ki
"benim bi tanıdığım var dışarı çıktığında onun bebeğine bişey alırmısın (atıyorum mama önlüğü) diceksin ama kalbi temiz biri olucak sonra o renk alıyım diye sorunca kafana göre hangisini istersen ondan al fark etmez diceksin mesela yani diyorum nasıl olur??
onun aldığı renk belki tutar kız mı erkek mi??
he olurmu dersiniz yoksa ben fazlamı hayal kuruyorumzemuszemus

sule sarı yada yeşil olursaa nolcikkaydirigubbakcemile3

ben diyorum acaba yeşil renkte bişiler alimmi orta bi renk:emir_bebek:

Bana da herkes senin oğlun olur diyo ama ben de eşim de kız çocuğa deli oluyoruz.Kızlar dua edin ya sağlık en önemlisi tabi ama kızım olsun çok istiyorum

günaydınlar :CüvCüv:
geçmişi okudumda dünkü yazılarını gördüm Allah gönlüne göre veriri inşaallah.
ama sende bilirsin önce herşeyin hayırlısını versin eğer hamile değilsen bununda bi nedeni vardır.Allah senin için en hayırlısını nasip etsin.vereliniortak

çok haklısın arabbimin emrine şükürler olsun o ne derse o olur istemedikten sonra ben ne yaparsam yapayım boş am aben dua etmeye devam ediyorum ümit ederek diliyorum rabbimden hayırlısı allah sanada bebeğini bağışlasın uzun ömür versin size

sule sarı yada yeşil olursaa nolcikkaydirigubbakcemile3

ben diyorum acaba yeşil renkte bişiler alimmi orta bi renk:emir_bebek:[/QUOTE]

ya doğru diyosun bunu hiç düşünmemiştim.
olsun mavi yada pembe al deriz odamı tutmaz:kedi:

Bana da herkes senin oğlun olur diyo ama ben de eşim de kız çocuğa deli oluyoruz.Kızlar dua edin ya sağlık en önemlisi tabi ama kızım olsun çok istiyorum

kız çocuğu tabi daha bir başka oluyodur heralde cicili biciliihihoyyyt

sağlıkla olsun da canım inş hayırlısı olsun:nazar:

çok haklısın arabbimin emrine şükürler olsun o ne derse o olur istemedikten sonra ben ne yaparsam yapayım boş am aben dua etmeye devam ediyorum ümit ederek diliyorum rabbimden hayırlısı allah sanada bebeğini bağışlasın uzun ömür versin size

amin amin canım sağol inş. anladığım kadarıyla inancı çok kuvvetli birisin senin gibi insanlar her zaman tevekkül etmeyi bilirler.sende tevekkül et.
ben çocukalra çok düşkünüm çok severim ve çocukken bi gördüğüm rüyanın etkisiyle hep derdim ki
ya Allah bana çocuk vermeyerek beni sınarsa diye korkardım.neyseki hamileyim şimdi de duam sağlıklı ve hayırlı bi evalt olmasından yana.
hayat da herşey insanlar için biliyosun ve başıma gelen olaylar çoğu zaman bi sınavdır belki buda senin sınavındır.sen yinede duanı et ama tevekkül de et.

günaydın mutluyummma.s.

ay midem bulanıyoooakannehirakannehir

kıslar gece sahur vakti öyle bi bulandı ki kusmak istedim kusamadım sölemesi ayıp:a015:

:sm_confused:

bende kız olsun istiyorum ama garip bi şekilde oğlum olacak gibi geliyor banada .. allahım hayırlısını eli ayağı düzgününü aklı fikri yerinde olanı nasip etsin hepimize kızlar

X